NCSC Norway Awards

Inspirasjon gir oss alle en mulighet for å utvikle og løfte eget produkt. NCSC er opptatt av at bransjen trigges til å fokusere på utvikling og nyvinning. Derfor deles det ut priser innen følgende kategorier: Årets Kjøpesenter, Årets Retail / F&B kjede, Den Gyldne Idé - Årets Kampanje, Den Gyldne Idé - Åpen Klasse, Bærekraftprisen. EiendomVinner av "Årets Kjøpesenter" får blant annet trofeet «The Norwegian Star» og mulighet til å vinne «The Nordic Star» trofeet – gitt av MK ILLUMINATION.

Vinnere NCSC Norway awards 2019

AMFI Madla

Årets Kjøpesenter 2019
Finalister Aker Brygge, AMFI Madla og Sandvika Storsenter

Kid interiør

Årets Kjede 2019
Finalister Big Bite, Espresso House og Kid Interiør

Gulskogen senter

Bærekraftprisen 2019
Finalister Gulskogen, Vestby Storsenter og Vinterbro senter

Glasmagasinet

Årets Kampanje 2019
Finalister Aker Brygge, Glasmagasinet, Linderud senter og Stovner senter

Laksevåg senter

Åpen Klasse 2019
Finalister Amanda, Laksevåg senter og M44

Sponsor
Årets Kjøpesenter

Sponsor
Årets Kjøpesenter

Sponsor
Årets Kjøpesenter

Sponsor
Bærekraftprisen

Sponsor
Årets Retail / F&B kjede

Årets Kjøpesenter 2019

Er det dere som kan bli Årets Kjøpesenter i Norge? Prisen går til et senter som anses å være i forkant på flere felt og som kan ses på som et forbilde og inspirasjon for hele bransjen.
Vinner ditt senter prisen og trofeet «The Norwegian Star» er du også med i den nordiske konkurransen om å bli «Best Nordic Shoppingcenter» og få trofeet «The Nordic Star» fra MK Illumination. Vinneren der deltar i ICSC European Awards.

Den Gyldne Idé 2019

Har dere gjennomført en markedsføringskampanje eller aktivitet som dere er stolt av og som ga gode resultater? Gjennomført noe som kan inspirere og løfte bransjen videre? Da må dere melde på deres bidrag her.

Bærekraftprisen 2019

I 2019 lanseres en ny pris i NCSC Awards. Prisen deles ut til et kjøpesenter som har satt tema bærekraft på sin agenda for å tilfredsstille dagens og framtidens krav til hvordan et senter skal bidra til samfunnet lokalt og globalt.
Sponsor er OBOS Eiendom.

Årets Kjede 2019

Er det dere som har årets beste og mest spennende Retail eller F&B kjeden i Norge? Har dere eller er dere i ferd med å gjennomføre et løft for å møte morgendagen? Da er det bare å melde seg på her.
Kanskje er det nettopp din kjede som kan titulere seg Årets Kjede 2019.
Sponsor er Securitas.