Kjøpesenterkonferansen 2019

Trondheim|16. - 17. Oktober

Kjøpesenterkonferansen 2019

Trondheim|16. - 17. oktober
Velkommen til bransjens største møteplass med nærmere 400 deltakere. Hvert år samles de viktigste aktørene innen kjøpesenterbransjen og norsk detaljhandel i forbindelse med Kjøpesenterkonferansen for å fremme utviklingen av morgendagens møte- og handelssteder. NCSC Norge ønsker alle tilknyttet bransjen velkommen til Clarion Hotel & Congress Trondheim og årets store høydepunkt for bransjen.

Dagprogrammet inkluderer spennende og utviklende foredrag, messe med siste nytt og godt med tid for mingling og relasjonsbygging med nye og gamle bransjekolleger.
Svein Tore Bergestuen, forfatter, foredragsholder og kommunikasjonsrådgiver, leder årets konferanse. Norske og Internasjonale foredragsholdere gir oss påfyll og inspirasjon. Vi skal gjennom et par debatter som tørr å stille kritiske spørsmål samt se muligheter for å løfte bransjen ytterligere.

Kveldsprogrammet inkluderer hyggelig mingling på «Bli-kjent-aften» onsdag og en herlig Festmiddag torsdag inkludert NCSC Norge Awards og underholdning.

Så gå ikke glipp av Nordens største kjøpesenterkonferanse.
o Årets viktigste møteplass for bransjen
o Inspirerende og utviklende foredrag om de muligheter vi står ovenfor
o Messe med dyktige aktører og det nyeste innen bransjen
o Bli-kjent-aften onsdag Sabrura Sticks & Sushi og SOT Bar & Burger på torget.
o Festmiddag og underholdning torsdag inkludert NCSC Awardshow med kåringen av Årets Kjøpesenter, Årets Butikkjede, Den Gyldne Idé og nyheten Bærekraftprisen.

Messedeltakere (stands) melder seg på under punktet "Messe" lenger ned på siden.

Påmelding

Program

Årets konferansier er Svein Tore Bergestuen.
Ibrahim Ibrahim forteller om "How to get future ready"og Erling Dokk-Holm snakker om endringene i handelen og temaet sentrum vs senter.
Lars Haartveit gir oss oppdaterte tall og ser litt inn i fremtiden mens Venke Knutson forteller om konseptet "Skravlekoppen".
Ingvild Moen gir oss status på digitalt og Line Jeppesen forteller om hvordan sentrumsgatene og kjøpesentret i Fredrikstad sentrum har lykkes med felles tiltak.
Thomas Skålnes fra Sartor forteller om hvordan de på under ett år har redusert felleskostnadene med 20%.
Vi får intervjuer om service og hvordan to "ulikheter" tenker om det samt en paneldebatt om fremtidens møteplass og mye, mye mer spennende foredrag.

 • 9:00 am - 10:30 am Registrering og mingling
 • 10:30 am - 10:35 am Velkommen ved Terje Gulbrandsen, NCSC Norge
 • 10:35 am - 5:00 pm Program kommer
 • På torget møtes vi hos Sabrura Sticks & Sushi og SOT bar & burger. Her mingler vi, spiser digg mat og koser oss med leskende. Naturligvis med litt gode rytmer i bakgrunnen. Men, småpraten står i fokus denne kvelden.
 • 6:30 am - 9:30 am Frokost
 • 9:00 am - 9:05 am Oppsummering dag 1
 • 9:05 am - 5:00 pm Program kommer
 • 7:00 pm - 8:00 pm Aperitiff
 • 8:00 pm - Festaften og Awardshow
 • 6:30 am - 9:30 am Frokost
 • 11:00 am - Utsjekk rom

Foredragsholdere

Internasjonale og norske foredragsholdere annonseres fortløpende.
Ibrahim Ibrahim, Ingvild Moen, Venke Knutson, Lars Haartveit, Erling Dokk-Holm m.fl.
Årets konferansier blir Svein Tore Bergestuen.

Messe

Ønsker du å være tilstede på Kjøpesenterkonferansen med stand? Hotellet har kanskje et av landets beste messeområder så har vil du være en del av det luftige mingleområdet rett på utsiden av konferansesalen.

NCSC Awards

Vi er opptatt av at bransjen trigges til utvikling og nyvinning. Derfor trenger vi de gode idéer slik at vi kan inspirerer hverandre for fortsatt god utvikling. Les mer om de fire priskategoriene i årets konkurranse. Årets Kjøpesenter, Bærekraftprisen, Den Gyldne Idé og Årets Butikkjede.