Messestand på Kjøpesenterkonferansen 16. og 17. oktober

Messestand informasjon

Clarion Hotel Trondheim tilbyr et attraktivt areal for konferansens messedeltakere.
I hjertet av konferansen, mellom resepsjonen og konferansesalen blir du godt synlig begge dagene. I tillegg har vi laget et mingleområde midt i rommet slik at dette blir en naturlig del av messen. Nederst på siden har har vi noen tips til hvordan du kan lykkes enda litt bedre for å nå dine målsettinger på messen.

Teknisk info og rigg:
Adresse hotell: Clarion Hotel & Congress Trondheim, tlf 73925500, Brattørkaia 1, 7010 Trondheim
- Standareal er 3m bredde x 2m dybde. Hver stand får et konferansebord inkl. hvit duk og to stoler samt strømforsyning 2 stk standard stikkontakter. Ønskes bakvegger, ståbord, andre stoler, belysning, mer strøm m.m. må dette bestilles i tillegg fra messearrangør eller medbringes.
- Mottak av messeutstyr kan tidligst skje tirsdag 15. oktober fra 08:00. Husk merk: NCSC, firma, kontakttelefon og standnummer.
- Opprigg kan starte fra tirsdag 15. oktober klokken 17:00. Alle stands skal være klare senest og bemannet fra onsdag 16. oktober klokken 09:00. Nedrigg starter umiddelbart etter siste pause torsdag (ca 15:30) og alt skal være pakket og fjernet senest klokken 1700.
- Alt av standutstyr skal lastes inn og ut igjen gjennom sidedører på hotellet. Ikke gjennom hovedinngangen ved resepsjonen.
- Lagring av emballasje osv. under konferansen må oppbevares ved standen.
- Det vil ikke være ytterligere vakthold på hotellet enn normalt. Dvs. at
Kjøpesenterkonferansen og NCSC tar ikke ansvar for evt. tyveri eller skade på stand/messeplasser og innhold. Vi oppfordrer til å tegne egen forsikring.

Tekniske spørsmål og forespørsler om standutstyr rettes til Kompanjongene ved Anders Kiil, anders@kompanjongene.no – mobil 90535071

Informasjon om din bedrift:
Vi ønsker at det sendes, så snart som mulig, din logo og en kort beskrivelse om din bedrift til tomas.oberg@ncscnordic.org
Denne informasjonen publiseres på konferansens nettside, app og diverse under konferansen ihht. hvilken annonsepakke som er bestilt av den enkelte.

Priser: kr. 34.500,- eks.mva for stand inkludert en konferansepakke for en person med overnatting i enkeltrom fra onsdag til fredag. Tirsdag spiser man på egen regning og hotelleovernattingen koster kr. 1490,- for tirsdagen.
Ekstra messedeltaker kr. 8.500,- inkludert konferansepakke og overnatting onsdag til fredag. Ved behov for ekstra overnatting tilkommer det kr. 1.490,-.
Tirsdag spiser man på egen regning.

Markedsføring på konferansen
Stor annonsepakke: NOK 15.000,- 30 sek. reklamefilm i plenumsal 4-6 ganger pr dag + reklamefilm som rullerer over 2 skjermer i messeområdet hele dagen. Logo på storskjerm i plenum samt i messeområdet.
Medium annonsepakke: NOK 10.000,- Reklamefilm som rullerer over 2 skjermer i messeområdet hele dagen. Logo på storskjerm i plenum samt i messeområdet.
Liten annonsepakke: NOK 5.000,- Logo på storskjerm i plenum samt i messeområdet.

Hvordan skape synlighet og business under konferansen? 
Vi ønsker at dette skal bli en arena hvor det er naturlig å ta kontakt med hverandre, selv om man ikke skulle kjenne hverandre fra før. Her kommer vi med noen råd for hvordan du kan lykkes enda bedre som messeutstiller.

- Planlegg hvem dere skal pitche/møte. Deltakerlisten vil bli lagt ut fortløpende på konferansesiden (link legges til så snart vi har lagt ut første deltakerliste)

- Skill dere ut! Våg å være litt annerledes. Vi skal skape «vår tids torg» og det handler om hygge, samvær, opplevelser…og shopping. Husk at her er det dere som er «kjøpesenteret».

- Lag en innbydende stand: Blomster, luftig så det er lett å stikke innom, noe å bite i, give-aways, "teknologileker" osv.

- Tenk ukonvensjonelt! Mulighetene er mange, og med to stykk 45 minutter pauser og flere 30 minutters har vi definitivt tid til å samles i messeområdet eller rundt din stand. Det er svært gode muligheter for synlighet og relasjonsbygging under konferansens to dager, men det avhenger av DERES innsats.

Påmeldingsskjema og spørsmål rundt selve standleien, overnatting og bespisning rettes til NCSC Norge ved Tomas Oberg - E-post: tomas.oberg@ncscnordic.org

Påmeldingsskjema