Butikschefsutbildning

med Susanne Einhorn

5 Oktober 2020

Butikschefsutbildning

Stockholm, 5 Oktober 2020
Pandemin har inneburit färre kunder för många. Som butikschef blir ditt viktigaste jobb att bygga ett team som levererar så starka top-notch shoppingupplevelser att de övertrumfar den rädsla många kunder har byggt upp under pandemin. Många kunder har andra mindset nu. Träna dina säljare i storytelling för att starta en ny typ av konversation som går rakt in i hjärtat på kunden.

NCSC vill belysa och utveckla rollen för butikschefer genom att erbjuda en relevant och praktisk utbildning med fokus på ledarskap. Utbildningen ger verktyg som går att använda direkt efter avslutat kursmoment och leds av Susanne Einhorn, beteendevetare och expert inom försäljning och kundbemötande.

Pris
Medlemmar: 2 250 SEK / Icke-medlemmar: 3 825 SEK

Utbildningen kommer att hållas i Visual Arts lokaler på Hälsingegatan 45 i Stockholm. Lunch, kaffe och studiematerial inkluderat. Priser ex moms.

Anmälan

Kursprogram

  • - Coachning – processen på en fot: 4 gyllene steg
  • - 4 dödsynder inom coachning: Undvik de vanligaste fällorna
  • - Positiv feedback: 4 steg som gör din feedback varm, äkta och närvarande.
  • - Konsten att motivera: 5 steg för att få motivationsbarometern att slå i taket.
  • - Den egna självkänslan och attityden är A & O: Så tränar du må-bra-förmåga genom att klappa dig själv på axeln.

Bakgrund

Pålästa och uppkopplade kunder ställer nya krav på dagens butiker. När 60% av kunderna tycker att de kan mer om produkterna än säljarna, är det dags att lägga in en högre växel inom kategorin kundupplevelser. Kräsna konsumenter vill bli personligt bemötta.

Butikerna i ett köpcentrum har den unika möjligheten att erbjuda kunden personlig service och upplevelser som den digitala handeln aldrig kommer i närheten av. Susannes koncept "Coacha mot supernöjda kunder och lyckliga säljare" ger de rätta verktygen för att utveckla service och skapa en kundupplevelse som skiljer sig från mängden.

Syfte

Utbildningen fokuserar på att:

1.
Belysa vikten av ett aktivt ledarskap hos butikschefer för få alla sina medarbetare att maximera kundupplevelsen och leverera service världsklass.

2.
Erbjuda relevanta ledarskaps- & kommunikationsverktyg för att utveckla rollen som igångsättare och motivationshöjare.

3.
Bidra till att butikschefer utvecklar sitt personliga nätverk.

Kursledare
Susanne Einhorn, beteendevetare och expert på försäljning och kundbemötande.