Aamiaisseminaari

Shopping Center AINOA|Espoo |14.01.2020

Welcome to new Shopping Center AINOA in Espoo

Nordic Council of Shopping Center järjestää yhdessä kauppakeskus AINOAn ja AALTO yliopiston kanssa aamiaisseminaarin tammikuun 14. päivä. 

Tule kuulemaan, mitä kauppakeskus AINOA pitää sisällään, millaisia palveluita on tarjolla sekä minkälaisia ajatuksia kohde on asiakkaissaan ja vuokralaisissaan synnyttänyt ensimmäisten päivien aikana. Samassa seminaarissa AALTO yliopisto tulee esitelemään tutkimustuloksia vähittäiskaupan mediakehityksestä/median käytön kehityksestä teemalla ”Platformit ja median käytön kehitys”.

Tarjolla on aamiaista ja mahdollisuus verkostoitua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii kauppakeskus AINOA.
 
Päivämäärä: Tiistai 14. tammikuuta 2020

Aikataulu: klo. 8.30-9.00. Rekisteröinti & aamupala

Klo: 9.00-10.15
kauppakeskus AINOAn esittely
AALTO yliopiston tutkimustulosten esittely
Opastettu kierros kauppakeskuksessa

Paikka: Kauppakeskus AINOA (Tapionaukio 4, 02100 Espoo). AINOA Food Garden, 3krs ja ravintola Deliberi

 Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €
 
Paikkoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian. Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 3.tammikuuta.

Tervetuloa!

Ohjelma

Kauppakeskus AINOA (Tapionaukio 4, 02100 Espoo)

  • 8:30 am - Rekisteröinti & aamupala
  • 9:00 am - Kauppakeskus AINOAn kuulumiset
  • 9:30 am - AALTO yliopisto -”Platformit ja median käytön kehitys”
  • Tilaisuudessa esitellään tutkimustuloksia vähittäiskaupan mediakehityksestä/median käytön kehityksestä teemalla ”Platformit ja median käytön kehitys”.

    Alustavana tutkimusväittämänä on noussut esille seuraavaa:

    ”Brändit näyttäytyvät nuorille paljon merkityksellisempinä, jos ne tukevat merkityksellisemmin nuorten elämää, kuin vain myymällä ja markkinoimalle heille tuotteita ja palveluita. Näyttäisi siltä, että jos brändit ovat mukana nuorten korkeampien tarpeiden tyydytyksessä (itsensä toteuttaminen, sosiaalinen vaikuttaminen), sillä on vaikutusta nuorten käsityksiin brändistä ja myös asiakasuskollisuuteen ja myyntiin.”
  • 10:00 am - Opastettu kierros kauppakeskus AINOAssa

Price

NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €.