NCSCs Julefrokostseminar

Utvikling i turbulente tider

NCSCs julefrokostseminar: Utvikling i turbulente tider

05. desember 2023|08.00-10.00|House of Oslo, Ruseløkkveien 34, Oslo

Med økende rentesatser, flere ledige næringslokaler og et utfordrende finansmarked, må både eiendomsutviklere og retailere tenke innovativt når det gjelder videre utvikling. Vi skal høre fra eiendomsutviklere og forhandlere om hvordan nye prosjekter tilpasses tiden og hvordan de ser for seg fremtidig utvikling. Vi vil også få innsikt i hvordan retailere tenker rundt fremtidens etableringsstrategier. Hvordan kan man tenke bærekraftig og kostnadseffektivt i byggeprosjekter, etableringer og utvikling i dyrtiden vi nå er inne i?

Sneak peak på noen av våre foredragsholdere:

«Å stålsette seg i prosjektutvikling i krevende tider med øye for fremtidig snorklipping»

Omtalt av kapital som «en av eiendomsbransjens mest erfarne menn» har Gunnar Bøyum flere utviklingsprosjekter enn de fleste på CVen. Gjennom Aspelin Ramm har han vært sentral i prosjekter som Sommerro og VIA Vika, i tillegg til rehabiliteringsprosjekter, ombruksprosjekter og byutvikling. Kåret til årets navn under eiendomsdagene i 2023 og med sitt brennende engasjement for unge talenter i bransjen skal vi få innsikt i både tabber og suksessprosjekter gjennom hans karriere.

«Nedgang i økonomi - en festbrems for steds-og eiendomsutvikling?»

Kari Due-Andresen har over 20 års erfaring med finans- og samfunnsøkonomisk analyse. Som sjefsøkonom hos Akershus Eiendom og med tidligere erfaring fra Norges Bank, har hun en uovertruffen forståelse av hvordan dagens økonomiske klima påvirker eiendomsutviklingen i Norge. Gjennom hennes innsiktsfulle perspektiv vil vi få belyst hvordan makroøkonomiske faktorer påvirker utviklingsprosjekter, og hvordan rentenivået kan forbli høyt i overskuelig fremtid.

"Opprustningen og utviklingen av sentrumsområdene Karl Johan og Eger. Fra turistgate til Promenaden Oslo Fashion District"

Dyrtid til tross- store, etablerte luksusmerkevarer banker på døren til Annette Lund og Promenaden Management for å sikre seg en plass i Oslos nye fashion district. Nisjeområdet med luksusvarer har raskt sprunget frem gjennom Promenadens strategi om å inneholde de mest spennende butikkonseptene, internasjonale merkene, restauranter og cafeer og destinasjonskonsepter. Med en drøm om å gjøre Oslo til Skandinavias motehovedstad skal Annette ta oss igjennom den spennende utviklingen de siste årene, og hva som ligger i horisonten.


«Om å gi stedet et strøk maling i påvente av bedre tider»

Hvordan kan man best forvalte sin eiendomsportefølje med tanke på verdibevaring, optimalisering og identifisering av nye muligheter i et krevende økonomisk landskap? I en tid preget av usikkerhet vil Magnus Kolberg Eriksen i OPAK sette søkelys på hvordan man kan vedlikeholde sine eiendomsverdier uten stor risiko. Magnus vil gi innsikt i enkle, praktiske grep som eiendomsselskaper og utviklere kan ta for å bevare sin posisjon i markedet.

Velkommen!

NCSC-medlem: Gratis / ikke-medlem: 990,- NOK

Påmelding

Kari Due-Andresen

Sjeføkonom og Managing Partner i Akershus Eiendom
Nedgang i økonomi - en festbrems for steds-og eiendomsutvikling?

Gunnar Bøyum

Styreleder Stor Oslo Eiendom, Schage Eiendom, styremedlem Selvaag Eiendom med fl.
Å stålsette seg i prosjektutvikling i krevende tider med øye for fremtidig snorklipping

Annette Lund

CEO Promenaden Management
Opprustningen og utviklingen av sentrumsområdene Karl Johan og Eger. Fra turistgate til Promenaden Oslo Fashion District»

Magnus Kolberg Eriksen

Avdelingsleder i OPAK
Om å gi stedet et strøk maling i påvente av bedre tider

MArianne Mazarino Håkonsen

Eier og daglig leder i Remix Consulting
Dagens konferansier