NCSC Finland Awards winners 2018

Iso Omena

Best Shopping Center 2018

”Tämän vuoden voittaja on erinomainen yhdistelmä toiminnallisuutta, innovatiivisuutta ja uudistumiskykyä. Onnistunut, megatrendeihin nojaava pitkän tähtäimen strategia ja sen määrätietoinen johtaminen on tuottanut tulosta – kauppakeskus on kehittynyt poikkeuksellisen monipuoliseksi tarjoamaltaan, osoittaen samalla loistavaa kasvua kaikilla mittareilla. Lisäksi kauppakeskuksessa on onnistuttu luomaan kiinnostavia, rohkeitakin ratkaisuja. Keskus palvelee asiakkaitaan alueellisesti ennennäkemättömällä tavalla tarjoten asioinnin nopeutta ja mukavuutta yhdistettynä elämyksellisyyteen. Keskus on onnistunut valloittamaan uusia asiakasryhmiä ja laajentamaan omaa alueellista vaikutuspiiriään merkittävästi. Tämä keskus asettaa uuden standardin suomalaisille kauppakeskuksille ja viitoittaa kehittämisen suuntaa koko alalle.”

Tuomaristo
Anna Bevz, Director Concepts and Planning, Loikka Works
Kaisu Pienimäki, Associate Director, JLL
Tea Siivola, Shopping Center Manager, Porin Puuvilla
Harri Holmström, CEO, Mercada
Joonas Lemström, Asset Management, NREP

 


Mylly

Best Marketing Campaign 2018

”Hieno koko perheelle suunnattu elämyksellinen tapahtuma. Tapahtuma on erinomainen esimerkki hyvästä sidosryhmä yhteistyöstä ja kumppanuudesta. Tapahtuman toteutus kauppakeskukseen tuo kauppakeskustapahtumat aivan uudelle tasolle, todella rohkea ja huomiota herättävä tapahtuma. Tapahtuma sai runsaasti ansaittua medianäkyvyyttä. Tapahtumaviikon asiakasmäärä kasvoi huikeat 16%.

Tuomaristo
Anna Bevz, Director Concepts and Planning, Loikka Works
Harri Holmström, CEO, Mercada
Kaisu Pienimäki, Associate director, JLL

 


Pikkulaiva

Best Innovation 2018

”Tämä poikkeuksellisen rohkea teko, tuo tutun konseptin uuteen kontekstiin ja aivan uudenlaiseen mittakaavaan. Kyseessä on monipuolinen innovaatio, joka yhdistää tekniset, kaupalliset ja markkinoinnilliset näkökulmat kannattavuuteen, luoden alalle esimerkillisen kiinnostavan toimintamallin. Teon viimeistelee niin asiakkaiden palvelutarpeet ja näiden saatavuuden kuin sidosryhmien tarpeet huomioiva ote.  Innovaatio on osoittautunut onnistuneeksi, niin asiakaskunnan keskuudessa kuin kiinteistönomistajan näkökulmasta.”

Tuomaristo
Anna Bevz, Director Concepts and Planning, Loikka Works
Joonas Lemström, Asset Management, NREP
Tea Siivola, Shopping Center Manager, Porin Puuvilla

 


Suomalainen kirjakauppa

Best Retail Concept 2018

”Ketju on panostanut asiakaspalveluun ja onnistunut jalkauttamaan sen henkilökunnalleen erinomaisesti. Asiointikokemus ketjun liikkeissä on erittäin positiivinen. Ketju on aktiivisesti kehittänyt uusia, poikkeavia konsepteja, joista hakenut kokemuksia pilottihankkeissa. Uudistuspaineissa ketju ei kuitenkaan ole sortunut liialliseen ja turhaan rönsyilyyn vaan pysynyt uskollisena tuotteelle, jonka ympärille ketju on kehitetty. Ketju on onnistuneesti ja ansiokkaasti uudistunut verkkokaupan kasvaessa ja digitalisaation kehittyessä ja kyennyt kasvamaan, vaikka toimii alalla, joka on erittäin altis verkkokaupan ja digitalisaation vaikutuksille.”

Tuomaristo
Sanna Yliniemi, Commercial Director, Citycon Finland
Atte Koljonen, Expansion Manager, Musti & Mirri
Päivi Korpela Senior, Commercial Consultant, Colliers