NCSC Denmark Awards 2023

Center Manager Kim Jensen och Marketing koordinator Rikke Henriksen på Amager Centret tar emot ”The Star of Denmark” by MK Illumination.

Amager Centret

Danske Shoppingcentre

Commercial Space of the Year

Juryens begrundelse
”Centret er lykkedes med at rebrande sig selv på en måde, der er tro mod dets oprindelige historie og tilføjet tidens toner, hvilket giver en stærk kommerciel markedsplads med en fed kategoriblanding af butikker. Her lægges der vægt på både udvendig og indvendig arkitektur i de valgte løsninger. Det skaber imødekommenhed og giver en holistisk følelse af at være en del af bylivet. Interiørets afdæmpede farvevalg, fine detaljer, stilrene kundefaciliteter, lette orientering for både bilister og cykler sørger for en god kunderejse gennem hele centret.Dette krydret med stærke kommercielle brands, skæve koncepter og ikke mindst en gårdhave med et højt niveau af F&B-koncepter har skabt rammerne for en attraktiv markedsplads – så nu er kunsten at fastholde visionen.”

Jury
Annki Cedervall, Head of Expansion Nordics, Deichmann (Jury Chair)
Mikael Jahn, Head of Advisory & Transaction Services Occupier, CBRE
Grith Isbrandtsen, Asset Manager, Capital Investment A/S

Finalister 2023
Herning Centret
SlotsArkaderne

Sponsor


. . . . . .

Gunn-Britt Zeller, Jan Svensson og Tor Andersen fra PWR.8 Studio.

PWR.8 Studio

Innovative Commercial Concept of the Year


Juryens begrundelse
“PWR.8 Studio tager udgangspunkt i det hele menneske og vores behov for fysisk, social og mental sundhed. I deres stærke værditilbud har de designet en forretningsmodel der skaber værdi på alle planer og iscenesat oplevelsen med nordisk renhed, æstetik og kvalitet i smukke historiske rammer der både indbyder til oplevelsen af velvære og træning, camps og retreats indendørs, udendørs, on-site og off-site på inspirerende og smukke lokationer som Alperne, La Santa Sport og Mallorca såvel som i deres smukke studier i København. 

Derudover er konceptet meget mere end et træningshus. Det er et livsstilshus med café, retail, eget fitness brand, træningsfaciliteter og et værested for mental og fysisk sundhed. Et fantastisk kreativt, kommercielt og innovativt space for et community af likeminded metropolitter som rummer muligheder for at skalere konceptet til udlandet til en hel kæde af boutique fitness studios baseret på samme model og filosofi.”

Jury
Mikael Bruun, Head of Cross Border Expansion, Gate46
Charlotte Søndergaard, Expansion Responsible, Bestseller
Nicolai Gunni Lyngholm, Senior Brand Advisor & Director, Zupa

Finalister 2023
Bolia – “A world of design”
LABFRESH – “The flagship store Copenhagen”

Sponsor


. . . . . .

Kim Jensen og Rikke Henriksen på Amager Centret.

Total AMA’R

Amager Centret

Marketing Campaign of the Year

Juryens begrundelse
”Amager Centret har med kampagnen Total Ama’r ikke alene formået at komme ud til sine nærmeste lokalkunder. Centret har vendt sit kampagnefokus rundt og inviteret hele det omkringliggende nærmiljø ind i centret. Resultatet er en slagkraftig kampagne, som ikke bare forkorter – men nærmest udvisker afstanden mellem center og lokalsamfund.

En kampagneindsats som denne er en kommunikativ øvelse, som normalt rummer store risici for at blive både provinsiel i sin tone og irrelevant og umoderne i sit udtryk. I stedet er det modsatte sket, og kampagnen fremstår både relevant, nærværende og cool.

Og så får man i tilgift en fornemmelse af, at det man møder i kommunikationen er præcis det, man møder, når man træder ind i centret. Det er måske ikke årets største kampagne. Måske ikke årets dyreste. Måske heller ikke årets mest eksklusive. Men det er med afstand årets mest differentierende centerkampagne.” 

Jury
Morten Theil, Managing Director, Bocca
Nicolai Gunni Lyngholm, Senior Brand Advisor & Director, Zupa
Pia Petersen, Managing Director, Ocean Outdoor Denmark

Finalister 2023
“Zoogether” – Rødovre Centrum
“Skate Night” – City2

Sponsor


. . . . . .

Christa Nesheim, Retail Development and Leasing og Mette Albertsen, Regionschef på Normal.

NORMAL

Commercial Chain of the Year

Juryens begrundelse
“Normal er men stærkt voksende kæde både i shoppingcentre og på gadeniveau. Deres vækst i antal forretninger de seneste 2 år i DK på mere end 20%. Er pt. oppe på 118 i DK og i Europa tæt på 500. Deres omsætnings vækst er fantastisk og hvor de ligger driver de et højt foodfall. Deres indextal er sammenlignet med andre outstanding både nominelt og pr. m2. Innovativt ses bl.a. cafeer i nogle af forretningerne nu.”

Jury
Eva Lolle, Leasing Manager, Danske Shoppingcentre
John Hansen, Retail Expert, Consultant
Helle García Korndahl, Head of Commercial Management Denmark, Unibail-Rodamco-Westfield

Finalister 2023
Bahne
McDonald’s

Sponsor