Frokostmøte

LOKASJON – POSISJON – EKSPANSJON

Frokostmøte

1 Juni 2023|08.00-10.00|Oslo
Med tema LOKASJON - POSISJON –EKSPANSJON inviterer NCSC, KPMG og Playroom til frokostseminar hvor vi tar for oss etablering i de nye kommersielle møteplassene. I en krevende tid med globale utfordringer er det enda viktigere å belyse de ulike forholdene for en videre
utvikling av levende og gode markedsplasser. Med utsikt fra Dronning Eufemias gate 16, skal vi få innsikt om de viktige suksesskriterier nye handelsområder som Barcode har lagt til grunn for å lykkes. For Barcode omsetter mer enn et gjennomsnittlig norsk kjøpesenter og visste du at her kommer mer enn 50 % av omsetningen fra uavhengige kjeder? Eller visste du at mat og opplevelser står for mer enn 60 % av omsetningen?

Velkommen!

NCSC-medlem: Gratis / ikke-medlem: 990,- NOK

Tilmelding

Vasakronan

Et nordisk innblikk på prosjekter i kaikanten og fra Sverige presenterer Magnus Tengberg sine tanker om et fremtidig prosjekt i Gøteborg KAJ16, som står klart i 2026.

KPMG

Thomas Føyen presenterer ny og spennende innsikt om retail trender på et globalt og nordisk nivå.

NHO Service og Handel

Linda Vist deler av sin innsikt om utvikling og trender fra de norske bransjene representert både ved landsdekkende kjeder samt små og mellomstore butikker.

Carucel Eiendom

Caroline Krefting tar oss gjennom hvilke suksesskriterier de har lagt til grunn for at området skal være attraktivt for retail aktører.

Plaace

Snorre Jordheim Myhre presenterer konkret innsikt om områdets handel, demografi og transaksjonsvolum før vi får en Retail konfetti med retail aktører som er etablert i Barcode.

Holzweiler

Susanne Holzweiler
Vi avslutter med en Retail Confetti med retail aktørene som er etablert sentralt i området. De skal si hva som skal til nå og fremover for handelen.

Elkjøp

Espen Bakken

Annis Pølsemakeri

Anni Kristine Byskov