WEBINAR

14. desember 2022

"For at kjøpesentrene skal overleve, må de gjennom en revitalisering. Man må forstå kundene og tilby en handelsplattform som dekker deres behov og som krever fysisk Oppmøte."
- Akerhus Eiendom Analyse

WEBINAR
14. desember 2022|09:00-10:00|ZOOM

I forrige uke lanserte Akershus Eiendom og Kari Due-Andresen en analyse om Kjøpesenter i endring og i webinaret tar Kari oss gjennom deres funn. Vi belyser bl. annet følgende: Hvordan skal kjøpesentre og kommersielle møteplasser møte store og små leietakere i et mer krevende landskap i tiden fremover? Hva påvirker leietakermiksen i sentrene som følge av konsumentenes forbruksendring? Kundene blir eldre og mer digitale, de bor tettere og blir mer miljøbevisste og hvordan påvirker dette våre kommersielle møteplasser?

Anders Fjeld leder den landsdekkende Interiørkjeden KID i Norge og Hemtex i Sverige, og rapporten for tredje kvartal viste økte driftsutgifter knyttet til høyere logistikk og strømkostnader. Med 155 KID butikker I Norge og 128 Hemtex-butikker i Sverige har selskapet kontakt med mange ulike eiendomsutviklere og vi spør Anders om følgende: Hva tenker KID og HEMTEX om 2023 og den fysiske møteplassen? Hvilke ønsker og innspill har konsernet til eiendomsbransjen og utviklere av kommersielle møteplasser? Hvordan påvirker konsumtrendene deres ekspansjonsplaner? Netthandelstrenden vil framover trolig stå minst like sterkt som før, og hvordan vil dette påvirke butikkene?

Gjennom dette webinaret får vi som bransje innspill til året 2023, som er rett rundt hjørnet!

Moderator: Marianne Mazarino Håkonsen

Kari Due-Andresen

Chief Economist and Head of Research
Akershus Eiendom

Anders Fjeld

CEO
Kid Interiør