Kjøpesenterkonferansen
Påmelding stengt!

457 bransjekolleger møtes i Bergen

Onsdag 7. - fredag 9. september 2022

Kjøpesenterkonferansen 2022 - DET HANDLER OM MENNESKER!

Arrangeres 7-9 SEP 2022, Quality Hotel Edvard Grieg Bergen

Påmeldinger er nå stengt. Neste mulighet er i Oslo i mars 2023

Velkommen til årets høydepunkt hvor 457 deltakere møtes for 15 foredrag, messe, Come Together aften, Festmiddag med Awards Norge og mye tid til mingling og sosialisering venter deg.
Denne gangen er menneskene i fokus. Vi er født med sanser som se, høre, føle, lukte og smake. Totalbildet her er noe av det skiller den fysiske handelen fra det digitale. Har spådommer som at pandemien ville kraftig styrke den digitale handelen slått igjennom? Eller kan det være at nettopp pandemien viste oss hvor avhengige vi er av å kunne møtes - fysisk? Hvordan kan vi ta vare på og videreutvikle behovet for de fysiske møter? Hvordan kan vi kombinere det fysiske og det digitale. Og ikke minst - hvordan kan vi bygge hverandre for å øke servicenivået, fagkunnskapen og styrke stoltheten av å jobbe i en av landets viktigste næringer.
Konferansier er Anne Rimmen.

NCSC Awards Norge - årets finalister og sponsorer
Årets Kjøpesenter sponset av MK Illumination. CC Vest (Oslo), Oasen Storsenter (Haugesund) og Lagunen (Bergen)
Årets Kjede sponset av Securitas Norge. Musti, Rituals og Sabrura Sushi & Sticks
Årets Kampanje sponset av Vemco Group. Amfi Verdal, Citycon og Jernia
Årets Innovative Idé sponset av Vemco Group. CC Vest (Oslo), Polern O. Pyret og Sartor Storsenter (Bergen)
Bærekraftprisen. Down Town (Porsgrunn), Galleriet (Bergen) og Ski Storsenter

Medlemskap gir sterkt reduserte priser
Medlemmer får betydelige rabatter på både Full pakke og Dagpakke. I tillegg langt lavere priser på Vårseminar og flere nordiske arrangementer, Frokostmøter (gratis) og flere digitale seminarer gratis. Sjekk gjerne våre medlems-muligheter her.

NYHET! Alle deltakere skal bære et armbånd og et deltakerbevis som ut i fra farge viser hvilken pakke man har bestilt. Dette må bæres under hele oppholdet for å komme inn på riktige områder, saler og arrangementer. Armbåndet får man utlevert ved registrering i Securitas-standen på utsiden av konferanse- og messeområdet.

DELTAKERLISTE sortert på etternavn pr. 4 sept.
Skulle noe være feil i listen ta umiddelbart kontakt pr mail med tomas.oberg@ncscnordic.org

konferansepakker - påmelding stengt!

Påmelding egenandel er bindende etter 1. april 2022. Den kan fritt overdras til en kollega i samme selskap senest mandag 29. august 2022.
Avmelding etter 1. april 2022 uten å sette inn erstatter blir ikke refundert. Gjelder også ved sykdom, som man må ta gjennom eget forsikringsselskap/ reiseforsikring.
Alle priser oppgitt er i NOK og eks.mva.

Alle deltakere får utlevert armbånd og deltakerbevis med fargekode ut i fra hvilken pakke man har valgt! Disse må uoppfordret fremvises til vaktpersonell ved inngangsluse til messe-, konferanse og spiseområdet.

FULL PAKKE - påmelding stengt!

ons 7sep og tors 8sep
Medlem egenandel: NOK 7.500,-
Ikke-medlem egenandel: NOK 11.900,- eks.mva
Standdeltaker medlem egenandel: NOK 5.300,- eks.mva
Standdeltaker ikke-medlem egenandel: NOK 6.500,- eks.mva

Disse pakkene Inkl. to lunsjer samt Come Together aften og Festmiddag, begge med drikke. Overnatting ikke inkludert.

Påmelding er bindene etter 1. april 2022.

DAGPAKKE - påmelding stengt!

enten ons 7sep eller tors 8sep
Medlem egenandel: NOK 5.500,- eks.mva
Ikke-medlem egenandel: NOK 8.900,- eks.mva

Inkl. foredrag en dag og lunsj en dag. Samt enten Bli-kjent aften onsdag inkl. 3 enheter eller vordrink og Festmiddag med drikke torsdag. Merk hvilken dag du skal delta på i kommentarfeltet.
Overnatting ikke inkludert.


Påmelding er bindene etter 1. april 2022.

KUN FESTMIDDAG - påmelding stengt!

tors 8sep
Egenandel NOK 2.800,- eks.mva

I år er NCSC Awards tilbake igjen. Sammen med show, god mat og drikke blir dette en herlig bransjekveld. Inkl. vordrink (19:30-20) og Festmiddag (20:00). Overnatting ikke inkludert.

Påmelding er bindene etter 1. april 2022.

OPPLEV BERGEN MED DAVY WATHNE - påmelding stengt!

fre 9sep.
Egenandel NOK 700,- eks.mva

Davy tar oss med til et par sentre hvor senterledelsen kommer ut til oss å forteller. Vi skal også innom noen severdigheter mens Davy forteller noen gode historier fra hverdagslivet i byen. Inkl. moderne turistbuss, mat og drikke. Start 09:30 fra hotellet. Buss slipper av på Bergen Airport Flesland ca 12:00 så alle som ønsker tar med sin bagasje.

Påmelding er bindene etter 1. april 2022.

MESSESTANDS - utsolgt

ons 7sep og tors 8sep
3x2m stand: NOK 27.500,- eks.mva

Det er ikke flere ledige standplasser igjen.

Inkl. et konferansebord, to stoler og skjøteledning med to kontaktpunkter. Påmelding er bindene etter 1. april 2022. Stand kan rigges fra tirs 6sep 13:00. Må våre ferdig ons7sep 09:00. Nedrigg skjer tors 8sep fra ca 15:30.
Deltakerplasser og overnatting bestilles i tillegg i eget påmeldingsskjema, det samme som for alle konferansedeltakere. Kryss av for pakke "Standdeltaker" til NOK 5.300,- eks.mva for medl. og NOK 6.500,- for ikke-medl. Det inkluderer tilgang alle foredrag og lunsj onsdag og torsdag, samt Bli-kjent aften og Festmiddag. Overnatting ikke inkludert i prisen - bestilles i samme skjema.


Påmelding er bindene etter 1. april 2022.

Hotell - påmelding stengt!

Quality Hotel Edvard Grieg
Få ledige rom igjen!

Enkeltrom egenandel: NOK 1.390,- pr. døgn inkl. frokost
Dobbeltrom egenandel: NOK 895,- pr. døgn/pp inkl. frokost

Påmelding hotellrom er bindene etter 7. august 2022.

Program

"Det handler om mennesker" er årets tittel på konferansen. Om kunder, kolleger og deg selv!
Du får siste nytt om utviklingen i bransjen og hvilken retning handelen tar de neste årene. Men, gjennomgående tema denne gangen er - "oss som mennesker og hvordan vi kan forstå og kommunisere bedre med kundene, utvikle oss selv og våre kolleger og vår bransje".
Vi får høre om flere konkrete eksempler på vellykkede kampanjer som treffer og engasjerer, interne arbeidsmetoder som gir resultater, det å løfte hverandre så det også smitter over på kundene, det å tiltrekke seg kunder og skape relasjoner med disse gjennom det fysiske møtet og den digital kommunikasjon før og etter.
Det bli i tillegg mye tid til relasjonsbygging og messe samt Bli-kjent aften onsdag og kåring av NCSC Awards vinnere under Festmiddagen torsdag.
Fredag formiddag fra 9:30-12 (siste stopp Bergen Airport) kan du oppleve en annerledes, humoristisk og sosial guidet busstur med Davy Wathne rundt om i Bergen - inkludert mat og drikke.
Vi sees i Bergen i september!

 • 9:00 am - Registrering og mingling
 • Registrering ved Securitas standen på utsiden av messeområdet. Husk legitimasjon.
  I år får alle et deltakerbevis og et armbånd i riktig farge ut i fra hvilken pakke man har bestilt. Dette må bæres under hele oppholdet for å komme inn på riktige arrangementer.
 • 10:30 am - 10:35 am Åpning av konferansen ved NCSC
 • Leder Styringsgruppen NCSC Norge Enza Mola Sundbye og Prosjektleder Tomas Oberg ønsker velkommen.
  Husk gyldig armbånd og deltakerbevis for å komme inn.
  Enza Mola Sundbye, Leder Styringsgruppen NCSC Norge
  Tomas Oberg, Prosjektleder NCSC Norge
 • 10:35 am - 10:40 am Konferansier Anne Rimmen
 • Anne er en kjent og etablert programleder som blant annet har vunnet publikumsprisen.
  Hun har svært mange programlederjobber for store produksjoner på samvittigheten, deriblant Idrettsgallaen, OL-studio fra Vancouver og London, Sommeråpent, Melodi Grand Prix og Monsen på Villspor. I to dager skal hun nå lose oss gjennom programmet på dagtid samt være "programleder" under Festmiddagen.
  Anne Rimmen, konferansier
 • 10:40 am - 11:20 am "Utviklingen i markedet" ved Bjørn Helge Nygaard fra Prognosesenteret
 • Prognosesenteret har skreddersydd en statusrapport for NCSC om utviklingen i markedet og hva de tenker om årene som ligger foran oss. Hensyntatt siste tids hendelser med krig, økte priser og rentehevinger. Bjørn H. Nygaard, Nordisk leder forbrukerinnsikt, leder oss gjennom rapportens viktigste punkter.

  Bjørn har jobbet med mange av de største aktørene blant boligutviklere, kjøpesenter, kjeder og leverandører til handelsvirksomheter i Norden. Han har også jobbet med flere prosjekter for sentrumsutvikling i norske byer, med vekt på å utvikle handelstilbud til beste for innbyggerne og miljøet.
  Bjørn H. Nygaard, Nordisk leder forbrukerinnsikt Prognosesenteret
 • 11:20 am - 11:35 am "Solceller som Virker" ved Tord Dale fra Virke
 • Solceller på taket og batteri på baksiden – hva er potensialet og muligheter for kjøpesentrene? Tord Dale, leder for bærekraft og politikk i Virke, presenterer resultater fra solcelleprosjektet til Virke.

  Tord har vært en del av politisk ledelse i regjeringen Stoltenberg (2008-2013) som politisk rådgiver i flere departementer. Han har jobbet som daglig leder for klynge- og interesseorganisasjonen Maritimt Forum. Før han kom til Virke var han partner i klimakonsulent-selskapet Footprint, hvor han blant annet har jobbet i skjæringspunktet mellom forretningsutvikling, politikk og kommunikasjon.
  Tord Dale, Leder bærekraft og politikk Virke
 • 11:35 am - 12:10 pm Pause inkl. messebesøk
 • Ta turen innom standene for å se og høre om siste nytt.
 • 12:10 pm - 12:35 pm «En bra dag på jobb - et gratis verktøy for et bedre arbeidsmiljø» ved Elisabeth Goffeng hos STAMI
 • "En bra dag på jobb" er et pilotprosjekt der målsetningen er å skape et verktøy for å gjøre det enklere å ta tak i relevante arbeidsmiljøutfordringer på ulike arbeidsplasser, slik at medarbeidere og ledelse sammen kan skape gode prosesser i det forebyggende arbeidsmiljøarbeidet.
  Elisabeth Goffeng, seniorrådgiver og prosjektleder i Statens arbeidsmiljøinnstitutt (STAMI) gir oss et innblikk i hva dette kan bidra med for de som jobber i blant annet varehandelen, både kjeder, kjøpesentre og destinasjoner, til å få bedre arbeidsflyt, mer motivasjon og mindre sykefravær. Verktøyet skal benyttes til å skape et bedre arbeidsmiljø!
  Elisabeth Goffeng, Seniorrådgiver og prosjektkleder STAMI
 • 12:35 pm - 1:00 pm «Invester i å finne de rette, invester i de for å beholde de» ved Beate Higley fra Change
 • Folk er forskjellige. Noen motiveres av å lede et team og å bygge lagånd, mens andre synes arbeidsdagen er mer gøyal når man jobber for personlige mål. Det er viktig for Change å kunne tilby gode karrieremuligheter for begge disse typene. Change har utviklet en detaljert plan for hvordan de skal dyrke talentene som jobber der, enten det er butikksjefer eller salgspersonale. For butikksjefene betyr dette jevnlig faglig oppfølging, kursing og coaching – og kanskje mest unikt: Muligheten til å få deler av din butikks overskudd, men uten å måtte investere. Country Manager Norway i Change, Beate Higley, forteller.
  Beate Higley, Country Manager Change Norway
 • 1:00 pm - 2:30 pm Lunsj og tid til messebesøk
 • 2:30 pm - 2:35 pm Presentasjon av finalistene til Bærekraftprisen
 • Finalistene er Down Town i Porsgrunn, Galleriet i Bergen og Ski Storsenter
  Bærekraftprisen 2022
 • 2:35 pm - 2:55 pm "This is how we roll" ved Lena Skaar Heckendorn fra Brakar og Jan Christian Fosseidbråten fra Los & Co
 • Aleksander, Amira, Hannah, Isabella, Marianne og Michael har alle opplevd stygge blikk, hån og skjellsord på bussen fordi de skiller seg ut. De er stolte av hvem de er, men opplevelsene gjør likevel vondt. Nå står de frem for at du skal tenke deg om. Og for å forhindre at andre blir hetset på bussen. Hør historien om Brakar-kampanjen som skapet stort engasjement i både presse og sosiale medier. Kommunikasjonsrådgiver Lena fra Brakar og Gründer og styreleder Jan Christian fra Los Oceans og Los & Co gir deg bakgrunnen og resultatene fra kampanjen.
  Lena Skaar Heckendorn, Kommunikasjonsrådgiver Brakar
  Jan Christian Fosseidbråten, Styreleder, gründer og medeier Oceans
 • 2:55 pm - 3:20 pm "Mot til å satse - hvordan bedre markedsføring kan redde liv" ved Fredrik Sahlin fra Redningsselskapet
 • Redningsselskapet med Norges første norgesturné på TikTok. Sommeren 2021 gjennomførte Redningsselskapet Norges første norgesturné på TikTok. TikTok-suksessen «Max og Torkel redder Norge» sendte vannglede-ambassadørene Max og Torkel på en storstilt norgesturné. Vi får høre mer om hele kampanjen inkl. TikTok satsningen. Hva ble gjort, hva ble resultatet. Redningsselskapet v/Fredrik Sahlin, Direktør Salg- og marked presenterer.
  Fredrik Sahlin, Direktør Salg- og Marked i Redningsselskapet
 • 3:20 pm - 3:35 pm "Hvordan lykkes med en kampanje innen shopping og servering" - sceneprat
 • Konferansier Anne Rimmen leder praten hvor blant annet Fredrik Sahlin og Jan Christian Fosseidbråten deltar med sine betraktninger om hvordan man kan lykkes med å engasjere kunder og potensielle kunder.
 • 3:35 am - 3:40 am Presentasjon av finalistene til Årets Kampanje og Årets Innovative Idé - sponset av Vemco Group
 • Finalistene er som følger;
  Årets Kampanje - AMFI Verdal, Citycon og Jernia
  Årets Innovative Idé - CC Vest, Polern O. Pyret og Sartor Storsenter
  Sponsor Vemco Group
 • 3:40 pm - 4:10 pm Pause og messebesøk
 • 4:15 pm - 5:00 pm "Livet er et usikkert prosjekt".
 • – Du kan ikke kontrollere livet, men du kan kontrollere tankene dine, sier professor Ingvard Wilhelmsen fra Universitetet i Bergen.
  Ingvard, Norges "hypokonderlege", snakker om våre holdninger til usikkerhet og risiko, omstillinger og stress, grubling og bekymring.
  Med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller han rommet med kloke ord og en god dose sunn fornuft. Ingvard er kjent som en av Norges aller beste foredragsholdere noe fulle hus landet rundt bevitner.
  Ingvard Wilhelmsen, Professor Universitetet i Bergen
 • 5:00 pm - 5:05 pm Kort informasjon om kvelden
 • 5:05 pm - 6:30 pm Lukket arrangement i sal 2: Etableringsansvarlige møter utleieansvarlige
 • Adgang for alle med kombinasjonen sølv navnskilt og sølv bånd. Deltakerbevisene må fremvises vaktene ved inngangen til salen.

 • 7:00 pm - 11:30 pm "Get Together party" - Sosialisering og mingling
 • Vi får noe godt å drikke og spiser god fingermat i restauranten.
  Det er tre enheter til hver gjest. I tillegg er det rigget barer i lokalet.
  Antrekk: casual - husk gyldig armbånd og deltakerbevis for å komme inn.
  La praten gå!
 • 6:30 am - 9:15 am Frokost serveres de som overnatter
 • Husk gyldig armbånd og deltakerbevis som vises ved inngang til arenaen.
 • 9:30 am - 9:35 am Oppsummering dag 1
 • De som ankommer torsdag må innom Securitas-standen for å få deltakerbevis og armbånd.
 • 9:35 am - 9:40 am Presentasjon av finalistene til Årets Kjede - sponsor Securitas
 • Finalistene er Musti, Rituals og Sabrura Sticks & Sushi
  Årets Kjede sponses av Securitas
 • 9:40 am - 10:15 am "Pandemien var et forprosjekt – men det er nå endringen begynner"
 • Rådgiver Harald T. Nilsen gir deg status på hvor vi er og hvor vi skal for å lykkes med handel, servering og opplevelser i årene som kommer.
  Harald T. Nilsen, Harald T. Nilsen Rådgivning
 • 10:15 am - 10:45 am "Hvordan skape økte leieinntekter gjennom arbeidsglede og engasjement"
 • Medeier og Rådgiver Anneli Brolin fra RetailX gir deg et godt innblikk med erfaring fra analyser basert på tall fra nærmere 80 sentre. Sammen med Senterleder Anette Øfsti Worum fra AMFI Madla får du gode råd om hvordan du kan øke inntekter gjennom arbeidsglede og engasjement.
  Anneli Brodin, Partner og Rådgiver RetailX
  Anette Øfsti Worum, Senterleder AMFI Madla
 • 10:45 am - 11:05 am "Hurtighandel, neste generasjons handel"
 • Med basis i forskning, internasjonale trender og norske eksempler vil leder av forretningsutvikling i foodora, Jeanette Stien, holde et foredrag som kan skremme og vekke litt. Foredraget forteller om neste generasjons handel som allerede lever iblant oss, nemlig hurtighandel. For nå er det hurtighandelens tur, der folk har hele verdens kjøpesenter i lomma og varene levert på døra på minutter. I Norge skjer det allerede med restaurantmat og dagligvarer, men titter man rett utenfor grensene har det spredd seg til hele handelsnæringen. Denne trenden har skapt noen av verdens raskest voksende selskaper, utfordret etablerte logistikkjeder og endrer hvordan vi forstår kjøpesentre. Hvordan kan kjøpesentrene utnytte dette til sin fordel?
  Jeanette Stien er personen som tok dark stores og ghost kitchens til Norge. Førstnevnte har resultert i foodoras dagligvarekjede med 11 butikker, mens ghost kitchens ifølge prognoser globalt skal omsette for 8500 milliarder kroner innen 2030. Det utgjør både halve drive-thru-markedet og halvparten av all takeaway.
  Jeanette Stien, Leder Forretningsutvikling
 • 11:05 am - 11:50 am Pause og messebesøk
 • 11:50 am - 12:20 pm Hva skal til for å sikre sosial bærekraftig by- og stedsutvikling
 • Med FN`s bærekraftsmål har det kommet en ny bevissthet rundt betydningen av felleskapsarenaer for å sikre sosial bærekraftig by- og stedsutvikling. Men hva skal til for å lage slike arenaer, hvilke aktører bør kobles, og hva kan resultat bli , både i form av nye oppstartsbedrifter og lokalsamfunnsutvikling?
  Marit Elisabeth Jensen, markedssjef i Stor-Oslo Eiendom presenterer Startblokka, et sosial prosjekt på Linderud i Oslo. Startblokka eksisterer som et midlertidig utviklings- og samarbeidsprosjekt på Linderud siden februar 2021, i påvente av ny bolig- og byutvikling på området. En lavterskel møteplass for nærmiljøet, og et ynglested for nye næringer. Det har skapt bymessighet i et tidligere avgrenset industriområde gjennom liv og aktivitet og har tilrettelagt for profesjonelt samarbeid og nettverk på tvers av næringsliv, sektorer, lokale organisasjoner og enkeltpersoner.
  Marit Elisabeth Jensen, Markedssjef Stor-Oslo Eiendom
 • 12:20 pm - 12:55 pm «Bydelen Værste vokser frem»
 • I Fredrikstad vokser den nye sentrumsbydelen Værste frem. På dette tidligere industriområdet jobbet det på det meste ca 2.500 ansatte. Nå er like mange arbeidsplasser gjenskapt, og veksten vil bare fortsette – sammen med nye boliger, skoler og utdanning, uteområder, handel, kultur og uteliv. Magnus Fredriksen, CCO fra Scala Eiendom forteller.
  Magnus Fredriksen, CCO Scala Eiendom
 • 1:00 pm - 2:30 pm Lunsj og messebesøk
 • 2:30 pm - 2:35 pm Presentasjon av finalistene til Årets Kjøpesenter - sponsor MK Illumination
 • Årets finalister er CC Vest, Lagunen og Oasen Storsenter
  MK Illumination sponser
 • 2:35 pm - 3:00 pm Bærekraft sentralt i eiendomsvirksomheten
 • I Storebrand Eiendom gjør de både økonomiske, sosiale og miljømessige vurderinger før beslutninger tas. Selskapet har prinsipper for bærekraft som gjelder hele virksomheten, inkludert investeringer, produktutvikling, drift av eget hus og utvikling av ansatte. Unn Hofstad, Leder Bærekraft hos Storebrand Eiendom, forteller mer om dette arbeidet.
  Unn Hofstad, Leder Bærekraft Storebrand Eiendom
 • 3:00 pm - 3:30 pm "Fra online til offline"
 • Det svenske e-handelsselskapet Chiquelle, med fokus på motetrender for ungdommer og kvinner, har vokst i rask takt de seneste årene og har også hatt medvind under pandemien. Når de åpnet sin første permanente butikk i Mall of Scandinavia i november 2021 stod over 500 personer i kø. Hvordan har de lyktes med å ta steget ut til fysiske butikker og hvilken nytte har de av å ha bygget opp en av Skandinavias mest populære nettbutikker? Gründeren og CEO av Chiquelle, Pouya Boland, forteller.
  Pouya Boland, CEO og gründer Chiquelle
 • 3:30 pm - 4:00 pm Pause og siste mulighet for messebesøk
 • 4:00 pm - 4:50 pm "Spiller du no'n rolle?"
 • I følge psykologien har vi mange roller og arketyper i oss. Man kan både være diktator, konge, business mann og kvinne, offer og helt. I gjenkjennelsen av rollene vi spiller, bevisstgjøring av dem, blir det kanskje morsommere og mer interessant og leve? Og kanskje forstå mer hva vi og andre kommuniserer?
  Dette er ett foredrag kombinert gjennom humor med en alvorlig undertone som forteller om hvor lett man kan bli fanget i rollene i livet.
  Jonas Rønning tar utgangspunkt i seg selv, rollen som komiker og komiker-rollene hans. Han viser at det går an på å bli mer bevisst de roller vi mennesker hopper inni og ut av i hverdagen.
  Jonas har bakgrunn som film-, teater- og revyskuespiller. Han har vært programleder i NRK, TV2 og TVN produksjoner. Han var med å starte P3 og han har vunnet Stå Opp-prisen og vært nominert til Gullruten og Komiprisen.
  «Hysterisk morsom og genial» Yngve Kvistad VG - «Jonas har guddommelig komisk timing», Andreas Diesen NRK - «Jonas er om mulig enda morsommere som revyskuespiller som det han er Standup Komiker», Mona Levin, Aftenposten
  Jonas Rønning
 • 4:50 pm - 5:00 pm Oppsummering ved Anne og Enza
 • 7:30 pm - 8:00 pm Aperitif utenfor konferansesalen
 • Husk gyldig armbånd og deltagerbevis for å komme inn på velkomstdrink og Festmiddagen
 • 8:00 pm - 10:30 pm Festmiddag inkludert Awards og underholdning
 • Velkommen til årets Festmiddag med underholdning og utdeling av NCSC Awards Norge og prisene Årets kjøpesenter sponset av MK Illumination, Årets kjede sponset av Securitas Norge, Bærekraftprisen samt Årets kampanje og Årets innovative idé som begge er sponset av Vemco Group.
  Programledere er Anne Rimmen og Yousef Hadaoui.

  Det serveres tre retter inkludert drikke.
  -Forrett: Kveite Carpaccio, Nori, Wasabimajones og Urter fra Mikrogrønt.
  -Hovedrett: Kalv, Beter, Forrestier poteter og Rødvinsaus.
  -Dessert: Orea a la Grieg.
  Det serveres alternativer på mat for de som trenger det. Dette tar servitør med den enkelte ved bordene.

  Det er barer i salen for de som vil fylle på med f.eks bobler etc.

  Antrekk: Pent - husk gyldig armbånd og deltakerbevis i døren!
  Anne Rimmen, programleder
  Yousef Hadaoui, komiker
  NCSC Awards Norge 2022
 • 10:30 pm - 1:30 am Etterfest i salen
 • Dansen er igang og barene i salen er åpne til 01:30 og hotellbaren rett på utsiden til 02:00
 • 6:30 am - 9:30 am Frokost for hotellets gjester
 • 9:30 am - 12:00 pm Blå-tur med Davy Wathne m.fl
 • Opplev Bergen på en annerledes måte. Sammen med Davy Wathne skal vi guides rundt i en "framifrå" buss til korte inspirerende historier og foredrag. Besøke tre kjøpesentre som kommer ut til oss i bussen. Få høre litt om hvordan de jobber, ta turen innom Fisketorget for litt rykende fersk sjømat, møte noen Bergens-helter langs ruten m.m. Naturligvis har vi med mat og drikke så du ikke trenger å stresse med frokost på hotellet.
  Bussen plukker opp på hotellet, vi tar med bagasjen og vi avslutter med å være på Bergen Airport ca. 12:00. De lokale som blir med kan hoppe av langs ruten noe tidligere ift lokal transport hvis ønskelig.
  Davy Wathne guider oss rundt i Bergen