Kjøpesenterkonferansen

Det handler om mennesker!

Onsdag 7. - fredag 9. september 2022

Kjøpesenterkonferansen 2022 - DET HANDLER OM MENNESKER!

Arrangeres 7-9 SEP 2022, Quality Hotel Edvard Grieg Bergen

Velkommen til årets høydepunkt hvor ca. 13-14 foredrag, messe, Come Together aften, Festmiddag med Awards Norge og mye tid til mingling og sosialisering venter deg.
Denne gangen er menneskene i fokus. Vi er født med sanser som se, høre, føle, lukte og smake. Totalbildet her er noe av det skiller den fysiske handelen fra det digitale. Har spådommer som at pandemien ville kraftig styrke den digitale handelen slått igjennom? Eller kan det være at nettopp pandemien viste oss hvor avhengige vi er av å kunne møtes - fysisk? Hvordan kan vi ta vare på og videreutvikle behovet for de fysiske møter? Hvordan kan vi kombinere det fysiske og det digitale. Og ikke minst - hvordan kan vi bygge hverandre for å øke servicenivået, fagkunnskapen og styrke stoltheten av å jobbe i en av landets viktigste næringer.

Medlemskap gir sterkt reduserte priser
Medlemmer får betydelige rabatter på både Full pakke og Dagpakke. I tillegg langt lavere priser på Vårseminar og flere nordiske arrangementer, Frokostmøter (gratis) og flere digitale seminarer gratis. Sjekk gjerne våre medlems-muligheter her.

NYHET! Alle deltakere skal bære et armbånd som ut i fra farge viser hvilken pakke man har bestilt. Dette må bæres under hele oppholdet for å komme inn på riktige områder, saler og arrangementer. Armbåndet får man utlevert ved registrering i Securitas-standen.

DELTAKERLISTE pr. 24 mai kl 20

Bli medlem nå!

konferansepakker

Påmelding er bindende etter 1. april 2022. Den kan fritt overdras til en kollega i samme selskap senest mandag 29. august 2022.
Avmelding etter 1. april 2022 uten å sette inn erstatter blir ikke refundert. Gjelder også ved sykdom, som man må ta gjennom eget forsikringsselskap/ reiseforsikring.
Alle priser oppgitt er i NOK og eks.mva.

Alle deltakere får utlevert armbånd i en farge ut i fra hvilken pakke man har valgt! Disse må fremvises til personell ved inngang til messe-, konferanse og spiseområdet.

FULL PAKKE

ons 7sep og tors 8sep
Medlem: NOK 7.500,-
Ikke-medlem: NOK 11.900,- eks.mva
Standdeltaker medlem: NOK 5.300,- eks.mva
Standdeltaker ikke-medlem: NOK 6.500,- eks.mva

Disse pakkene Inkl. to lunsjer samt Come Together aften og Festmiddag, begge med drikke. Overnatting ikke inkludert.

DAGPAKKE

tors 8sep
Medlem: NOK 5.500,- eks.mva
Ikke-medlem: NOK 8.900,- eks.mva

Inkl. foredrag en dag, lunsj, vordrink og Festmiddag med drikke. Ønsker du å bytte til onsdag, gi beskjed ved påmelding. Da endres Festmiddag til Bli-kjent aften.
Overnatting ikke inkludert.

KUN FESTMIDDAG

tors 8sep
NOK 2.800,- eks.mva

I år er NCSC Awards tilbake igjen. Sammen med show, god mat og drikke blir dette en herlig bransjekveld. Inkl. vordrink (19:30-20) og Festmiddag (20:00). Overnatting ikke inkludert.

OPPLEV BERGEN MED DAVY WATHNE

fre 9sep.
NOK 700,- eks.mva

Davy tar oss med til et par sentre hvor senterledelsen kommer ut til oss å forteller. Vi skal også innom noen severdigheter mens Davy forteller noen gode historier fra hverdagslivet i byen. Inkl. moderne turistbuss, mat og drikke. Start 09:30 fra hotellet. Buss slipper av på Bergen Airport Flesland ca 12:00 så alle som ønsker tar med sin bagasje.

MESSESTANDS

ons 7sep og tors 8sep
3x2m stand: NOK 27.500,- eks.mva

Inkl. et konferansebord, to stoler og skjøteledning med to kontaktpunkter. Påmelding er bindene etter 1. april 2022. Stand kan rigges fra tirs 6sep 13:00. Må våre ferdig ons7sep 09:00. Nedrigg skjer tors 8sep fra ca 15:30.
Deltakerplasser og overnatting bestilles i tillegg i eget påmeldingsskjema, det samme som for alle konferansedeltakere. Kryss av for pakke "Standdeltaker" til NOK 5.300,- eks.mva for medl. og NOK 6.500,- for ikke-medl. Det inkluderer lunsj onsdag og torsdag, samt Bli-kjent aften og Festmiddag. Overnatting ikke inkludert i prisen - bestilles i samme skjema.

Hotell

Quality Hotel Edvard Grieg

Enkeltrom: NOK 1.390,- pr. døgn inkl. frokost
Dobbeltrom: NOK 895,- pr. døgn/pp inkl. frokost

Program

"Det handler om mennesker" er årets tittel på konferansen. Om kunder, kolleger og deg selv!
Du får siste nytt om utviklingen i bransjen og hvilken retning handelen tar de neste årene. Men, gjennomgående tema denne gangen er - "oss som mennesker og hvordan vi kan forstå og kommunisere bedre med kundene, utvikle oss selv og våre kolleger og vår bransje".
Vi får høre om flere konkrete eksempler på vellykkede kampanjer som treffer og engasjerer, interne arbeidsmetoder som gir resultater, det å løfte hverandre så det også smitter over på kundene, det å tiltrekke seg kunder og skape relasjoner med disse gjennom det fysiske møtet og den digital kommunikasjon før og etter.
Det bli i tillegg mye tid til relasjonsbygging og messe samt Bli-kjent aften onsdag og kåring av NCSC Awards vinnere under Festmiddagen torsdag.
Fredag formiddag fra 9:30-12 (siste stopp Bergen Airport) kan du oppleve en annerledes, humoristisk og sosial guidet busstur med Davy Wathne rundt om i Bergen - inkludert mat og drikke.
Vi sees i Bergen i september!

 • 9:00 am - Registrering og mingling
 • Registering ved Securitas standen.
  I år får alle et armbånd i riktig farge ut i fra hva de har bestilt. Dette må bæres under hele oppholdet for å komme inn på riktige arrangementer.
 • 10:30 am - 10:40 am Åpning av konferansen ved NCSC
 • Leder Styringsgruppen NCSC Norge Enza Mola Sundbye og Prosjektleder Tomas Oberg ønsker velkommen.
  Husk gyldig armbånd for å komme inn.
  Enza Mola Sundbye, leder Styringsgruppen NCSC Norge
  Tomas Oberg, Prosjektleder NCSC Norge (innleid fra Los & Co)
 • 10:40 am - 11:20 am "Utviklingen i markedet" ved Bjørn Helge Nygaard fra Prognosesenteret
 • Prognosesenteret har skreddersydd en statusrapport for NCSC om utviklingen i markedet og hva de tenker om årene som ligger foran oss. Hensyntatt siste tids hendelser med krig, økte priser og rentehevinger. Bjørn H. Nygaard,
  Nordisk leder forbrukerinnsikt, leder oss gjennom rapportens viktigste punkter.

  Bjørn har jobbet med mange av de største aktørene blant boligutviklere, kjøpesenter, kjeder og leverandører til handelsvirksomheter i Norden. Han har også jobbet med flere prosjekter for sentrumsutvikling i norske byer, med vekt på å utvikle handelstilbud til beste for innbyggerne og miljøet.
  Bjørn H. Nygaard, Nordisk leder forbrukerinnsikt hos Prognosesenteret
 • 11:20 am - 11:35 am "Solceller som Virker" ved Tord Dale fra Virke
 • Solceller på taket og batteri på baksiden – hva er potensialet og muligheter for kjøpesentrene? Tord Dale, leder for bærekraft og politikk i Virke, presenterer resultater fra solcelleprosjektet til Virke.

  Tord har vært en del av politisk ledelse i regjeringen Stoltenberg (2008-2013) som politisk rådgiver i flere departementer. Han har jobbet som daglig leder for klynge- og interesseorganisasjonen Maritimt Forum. Før han kom til Virke var han partner i klimakonsulent-selskapet Footprint, hvor han blant annet har jobbet i skjæringspunktet mellom forretningsutvikling, politikk og kommunikasjon.
  Tord Dale, leder bærekraft og politikk hos Virke
 • 11:35 am - 12:10 pm Pause inkl. messebesøk
 • Ta turen innom standene for å se og høre om siste nytt.
 • 12:10 pm - 12:35 pm «En bra dag på jobb - et gratis verktøy for et bedre arbeidsmiljø» ved Elisabeth Goffeng hos STAMI
 • "En bra dag på jobb" er et pilotprosjekt der målsetningen er å skape et verktøy for å gjøre det enklere å ta tak i relevante arbeidsmiljøutfordringer på ulike arbeidsplasser, slik at medarbeidere og ledelse sammen kan skape gode prosesser i det forebyggende arbeidsmiljøarbeidet.
  Elisabeth Goffeng, seniorrådgiver og prosjektleder i Statens arbeidsmiljøinnstitutt (STAMI) gir oss et innblikk i hva dette kan bidra med for de som jobber i blant annet varehandelen, både kjeder, kjøpesentre og destinasjoner, til å få bedre arbeidsflyt, mer motivasjon og mindre sykefravær. Verktøyet skal benyttes til å skape et bedre arbeidsmiljø!
  Elisabeth Goffeng, Seniorrådgiver og prosjektkleder STAMI
 • 12:35 pm - 1:00 pm Foredrag
 • 1:00 pm - 2:30 pm Lunsj og tid til messebesøk
 • 2:30 pm - 3:30 pm Foredrag - del 3
 • 3:30 pm - 4:00 pm Pause og messebesøk
 • 4:10 pm - 5:00 pm "Livet er et usikkert prosjekt".
 • – Du kan ikke kontrollere livet, men du kan kontrollere tankene dine, sier professor Ingvard Wilhelmsen.
  Ingvard, Norges "hypokonderlege", snakker om våre holdninger til usikkerhet og risiko, omstillinger og stress, grubling og bekymring.
  Med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller han rommet med kloke ord og en god dose sunn fornuft. Ingvard er kjent som en av Norges aller beste foredragsholdere noe fulle hus landet rundt bevitner.
  Ingvard Wilhelmsen, professor ved Universitetet i Bergen
 • 5:00 pm - 5:05 pm Kort informasjon om kvelden
 • 7:00 pm - 11:30 pm Sosialisering og mingling
 • Vi får noe godt å drikke og spiser god fingermat i restauranten.
  Det er tre enheter til hver gjest. I tillegg er det rigget barer i lokalet.
  Antrekk: casual - husk gyldig armbånd!
 • 6:30 am - 9:15 am Frokost serveres de som overnatter
 • Husk gyldig armbånd
 • 9:30 am - 9:35 am Oppsummering dag 1
 • De som ankommer torsdag må innom Securitas-standen for å få deltakerarmbånd.
 • 9:35 am - 10:30 am Foredrag del 1
 • 10:30 am - 11:15 am Pause og messebesøk
 • 11:15 am - 12:00 pm Foredrag del 2
 • 12:00 pm - 12:15 pm Pause og messebesøk
 • 12:15 pm - 1:00 pm Foredrag del 3
 • 1:00 pm - 2:30 pm Lunsj og messebesøk
 • 2:30 pm - 3:30 am Foredrag del 4
 • 3:30 pm - 4:00 pm Pause og siste messepause
 • 4:00 pm - 5:00 pm Foredrag del 5
 • 7:30 pm - 8:00 pm Aperitif utenfor konferansesalen
 • Husk gyldig armbånd!
 • 8:00 pm - 10:30 pm Festmiddag inkludert Awards og underholdning
 • Velkommen til årets Festmiddag med underholdning og utdeling av NCSC Awards Norge. (Årets kjøpesenter, Årets kjede, Bærekraftprisen, Årets kampanje og Årets innovative idé)

  Det serveres tre retter inkludert drikke.
  -Forrett: Kveite Carpaccio, Nori, Wasabimajones og Urter fra Mikrogrønt.
  -Hovedrett: Kalv, Beter, Forrestier poteter og Rødvinsaus.
  -Dessert: Orea a la Grieg.
  Det serveres alternativer på mat for de som trenger det.

  Det er barer i salen for de som vil fylle på med f.eks Champagne etc.

  Antrekk: Pent - husk gyldig armbånd!
  NCSC Awards Norge 2022
 • 10:30 pm - 1:30 am Etterfest i salen
 • Dansen er igang og barene i salen er åpne til 01:00 og hotellbaren til 02:00
 • 6:30 am - 9:30 am Frokost for hotellets gjester
 • 9:30 am - 12:00 pm Blå-tur med Davy Wathne m.fl
 • Opplev Bergen på en annerledes måte. Sammen med Davy Wathne skal vi guides rundt i en "framifrå" buss til korte inspirerende historier og foredrag. Besøke et par kjøpesentre som kommer ut til oss i bussen. Få høre litt om hvordan de jobber, ta turen innom Fisketorget for litt rykende fersk sjømat, møte noen Bergens-helter langs ruten m.m. Naturligvis har vi med mat og drikke så du ikke trenger å stresse med frokost på hotellet.
  Bussen plukker opp på hotellet, vi tar med bagasjen og vi avslutter med å være på Bergen Airport ca. 12:00. De lokale som blir med kan hoppe av noe tidligere ift lokal transport hvis ønskelig.
  Davy Wathne guider oss rundt i Bergen