Morgendagen i dag

Ingen vet hva morgendagen bringer, men uansett er det viktig å se frem i tid. På Februarseminaret 2020 vil du få høre mer om hva de som ser inn i glasskulen for handel og servering tenker og du skal også få høre mer om suksessrike snuoperasjoner for å møte morgendagen. For den kommer fortere enn du aner.

Programkomiteen lager et program som favner om vesentlige emner for at dagens kjøpesentre, retailere og serveringssteder skal være forberedt på morgendagen.

Vi kan røpe følgende pr. 9. januar:
Konferansier blir Svein Tore Bergestuen. han leverte knall på Kjøpesenterkonferansen og tilbakemeldinger på evalueringen og fra mange deltakere var at man ikke så noen grunn til å bytte. Siden vi lytter blir det da slik :-)

Dorte Wimmer fra Retail Institute Scandinavia har arbeidet med detaljhandelen, trender og forbrukeradferd i over 15 år. Hun er ekspert på nåtidens og fremtidens detaljhandel samt forbrukermønstre og har spesialisert seg på å forstå fremtidens forbrukere og hvordan virksomheter bør agere for å imøtekomme dem. Hun er tidligere nominert til Årets Foredragsholder i Norge.

På internett var Oobah Butlers restaurant den beste i London. I virkeligheten var historien en helt annen.
Den 19. nov. 2017 dumper nok en beskjed ned i innboksen hans. En av mange svært like meldinger. Akkurat dette er en reservasjon for seks personer: “Mat- og vinelskere fra Norge, håper å besøke Storbritannias beste restaurant.” Hør hvordan han lyktes med dette stuntet og hvordan han også tok "Paris Fashion Week" med storm.

Vi skal få høre hva Colliers ved Charlotte Christensen, Malling & Co ved Lars Simen Paulgaard og Thon Eiendom ved Thomas Rønning med flere om hva de forventer innen retail og servering i årene som kommer og hva de tenker om kjøpesentrenes posisjonering og utvikling fremover.

Fra Cap Gemini kommer Joakim Anker-Sletholt for å vise oss et konkret case innen digitale visualiseringsløsninger slik at kjøpsprosessen forbedres.

Senterleder Anette Ø. Worum på AMFI Madla, NCSC Årets Kjøpesenter 2019, kommer for å gi oss et innblikk i deres suksess "MadlaLOVE". For hvem ble ikke litt rørt under takketalen og det herlige kjærlighetsbudskapet på Kjøpesenterkonferansen i Trondheim den 17. oktober 2019?

...og enda litt mer!

Etter at selve seminaret er over samles de som har anledning til middag og hygge på Café Skansen i Rådhusgata 37. Der blir det deilig to-retters middag og drikke til. Vi tilbyr en pakke med alkohol og en uten. Her har vi plass til kun 55 personer så det gjelder å krysse av for plass her, enten med eller uten alkohol, når du melder deg på.

Påmelding og priser

Påmeldingen til seminar og middag er bindende og vil da ikke kunne refunderes, men kan overdras til en kollega.
Vi tar forbehold om endringer i programmet og tider.

Seminarpris medlemmer NCSC: NOK 2950 eks.mva (hvis ikke medlem vil ikke-medlemspris faktureres)
Seminarpris ikke-medlemmer: NOK 4250 eks.mva
Aperitiff og to-retters middag med vin/øl/min.vann: Med alkohol: NOK 990 eks.mva. Uten alkohol: NOK 690 eks.mva

Utstillere:
Ønsker du å ha stand på seminaret? Kontakt tomas.oberg@ncscnordic.org / mob 99102012

Hotellrom:
Dette kan bestilles direkte med hotellet på telefon 24103000 eller mail opera@olavthon.no. Oppgi kode #28763287 når du booker. Det er holdt av 30 rom frem til 5. januar, etter det kan vi ikke garantere at det er flere ledige rom på konferansehotellet. Pris NOK 1895 inkl.mva og NOK 300 inkl.mva i tillegg for dobbeltrom.

Program

 • 9:00 am - Registrering
 • 10:00 am - Seminaret starter
 • Vi har gleden av å få med Svein Tore Bergestuen som konferansier. Han kjenner bransjen, han følger med, han stiller de gode spørsmålene og han engasjerer. Sistnevnte bekreftes gjennom hans høye score på evalueringen av årets Kjøpesenterkonferanse inkludert kommentarer om at han vil vi ha med videre.
 • - Terje Gulbrandsen (Leder Styringsgruppen) ønsker velkommen.
 • - Tomas Oberg (Prosjektleder NCSC Norge) gir deg siste nytt fra NCSC Norge og NCSC Nordic
 • - Dorte Wimmer - hvordan agere for å møte fremtidens forbrukere
 • Dorte Wimmer fra Retail Institute Scandinavia har arbeidet med detaljhandelen, trender og forbrukeradferd i over 15 år. Hun er ekspert på nåtidens og fremtidens detaljhandel samt forbrukermønstre og har spesialisert seg på å forstå fremtidens forbrukere og hvordan virksomheter bør agere for å imøtekomme dem. Hun er tidligere nominert til Årets Foredragsholder i Norge.

  Dorte er utdannet cand.merc ved Copenhagen Business School og certificeret coach. Dorte Wimmer underviser dessuten på Copenhagen Business School, og er leder i det internasjonale nettverket av retaileksperter – Ebeltoft Group.
 • - Oobah Butler - “How to bullsh*t your way to number 1”.
 • På internett var hans restaurant den beste i London. I virkeligheten var historien en helt annen.
  Den 19. nov. 2017 dumper nok en beskjed ned i innboksen til Oobah Butler. En av mange svært like meldinger. Akkurat dette er en reservasjon for seks personer: “Mat- og vinelskere fra Norge, håper å besøke Storbritannias beste restaurant.”
  Hør hvordan han lyktes med dette og hvordan han lurte seg til topps i ikoniske "Paris Fashion Week".
 • - Joakim Anker-Sletholt - hvordan kan kjøpsprosessen forbedres
 • Fra Cap Gemini kommer Joakim Anker-Sletholt for å vise oss et konkret case innen digitale visualiseringsløsninger slik at kjøpsprosessen forbedres.
 • - Innsikt for morgendagen - hva er de viktigste trekkene innen retail, F&B og kjøpesentre i årene som kommer
 • Thomas Rønning (Direktør kjøpesenter og utvikling) fra Thon Eiendom, Charlotte Christensen (Direktør Oslo) fra Colliers, Lars Simen Paulgaard (Partner) fra Malling & Co med fler gir oss sine tanker og veien videre innen Retail, Food & Beverage og kjøpesentre. Korte foredrag fra hver enkelt kombinert med noen spørsmål fra konferansier.
  Thomas Rønning, Thon Holding
  Lars Simen Paulgaard, Malling & Co
  Charlotte Christensen, Colliers International
 • - Anette Ø. Worum - "MadlaLOVE - et kjærlighetsforhold til kunder og ansatte"
 • Hva er det senterleder Anette og gjengen på AMFI Madla har gjort og gjør for å skape det store engasjementet rundt senteret. Både eksternt og internt. Hvilke grep har de tatt og hva skal de gjøre fremover form å lykkes mot den sterke konkurransen fra netthandel og regionens øvrige sentre og sentrum. Og hva er egentlig dette fokuset på kjærlighet - MadlaLOVE?
 • - Følg med - mer kommer på programmet
 • 5:00 pm - Faglig del slutt
 • 5:30 pm - 8:30 pm Nettverksmiddag på trivelige Café Skansen
 • Café Skansen ligger i Rådhusgata 37. Her har vi ca 50 plasser til rådighet.
  Vi møtes til aperitiff og så serveres det en to-retters middag (hovedrett og dessert).
  Man kan enten bestille med alkohol NOK 990,- eller med mineralvann/most NOK 690,-