Morgendagen i dag

Ingen vet hva morgendagen bringer, men uansett er det viktig å se frem i tid. På Februarseminaret 2020 vil du få høre mer om hva de som ser inn i glasskulen for handel og servering tenker og du skal også få høre mer om suksessrike snuoperasjoner for å møte morgendagen. For den kommer fortere enn du aner.

Programkomiteen er nå igang med arbeidet for å skreddersy et program som favner om vesentlige emner for at dagens kjøpesentre, retailere og serveringssteder skal være forberedt på morgendagen.

Allerede nå kan vi fortelle at den engasjerte senterlederen på AMFI Madla, Anette Ø. Worum, vinner av Årets Kjøpesenter 2019, kommer for å gi oss et innblikk i deres suksess. For hvem ble ikke litt rørt under takketalen og det herlige kjærlighetsbudskapet på Kjøpesenterkonferansen i Trondheim den 17. oktober 2019.

Etter at selve seminaret er over samles de som har anledning til middag og hygge på Café Skansen i Rådhusgata 37. Der blir det deilig to-retters middag og drikke til. Vi tilbyr en pakke med alkohol og en uten. Her har vi plass til kun 55 personer så det gjelder å krysse av for plass her når du melder deg på.

Påmeldingskjema legges ut i slutten av november.

Program

  • 9:00 am - Registrering
  • 10:00 am - Velkommen til Februarseminaret, Terje Gulbrandsen (Styringsgruppeleder NCSC Norge)
  • Hva er det Anette og gjengen på AMFI Madla har gjort og gjør for å skape det store engasjementet rundt senteret. Både eksternt og internt. Hvilke grep har de tatt og hva skal de gjøre fremover form å lykkes mot den sterke konkurransen fra netthandel og regionens øvrige sentre og sentrum. Og hva er egentlig dette fokuset på kjærlighet?
  • 5:00 pm - Faglig del slutt
  • Café Skansen ligger i Rådhusgata 37. Her har vi 55 plasser til rådighet.
    Vi møtes til aperitiff og så serveres det en to-retters middag (hovedrett og dessert).
    Man kan enten bestille med alkohol NOK 1050,- eller med mineralvann/most NOK 750,-

Påmelding og priser

Påmelding åpnes månedsskifte november/desember 2019

Seminarpris medlemmer NCSC: NOK 2950 eks.mva (hvis ikke medlem vil ikke-medlemspris faktureres)
Seminarpris ikke-medlemmer: NOK 4250 eks.mva
Aperitiff og to-retters middag med vin/øl/kaffe avec/min.vann: Med alkohol: NOK 1090 eks.mva. Uten alkohol: NOK 750 eks.mva

Påmeldingen til seminar og middag er bindende etter søndag 5. januar 2020 og vil da ikke kunne refunderes, men kan overdras til en kollega.
Vi tar forbehold om endringer i programmet og tider.

Hotellrom kan bestilles direkte med hotellet på telefon eller mail. Oppgi kode #28763287 når du booker. Det er holdt av 30 rom frem til 5. januar, etter det kan vi ikke garantere at det er flere ledige rom på konferansehotellet. Pris NOK 1895 inkl.mva og NOK 300 inkl.mva i tillegg for dobbeltrom.