Säljcoaching

med Susanne Einhorn

Säljcoaching och inspiration för butiks- och centrumchefer

Behöver ditt team energi, konkreta säljtips och nya idéer? Funderar du på hur man ska bemöta olika kundtyper och hur man skapar en bra shoppingupplevelse i det nya normala? Under pandemin deltog över 2 000 centrumledare och butikschefer i våra digitala coachning sessioner med Susanne Einhorn. Vi fortsätter stötta branschen och erbjuder nu ytterligare kostnadsfria tillfällen under 2023!

Kostnadsfritt för alla anställda på våra medlemsföretag!

Ditt kroppsspråk och hela du ger fint positiv tänk och så skall vi jobba!

Så inspirerande! Kommer att ta med dina tips och din pepp till våra handlare.

Tusen tack för tips, energi och inspiration. Nu ska vi ta hand om kunderna!

31 aug 2023 8.30-9.30 Zoom

Hur ska köpcentrum och butiker fungera i samklang med sina kunder och målgrupper? Susanne kommer att ta upp exempel och ge inspiration från Gränbystaden utanför Uppsala. Som första plats i Europa kommer man här att kunna erbjuda behandling av cancersjuka utanför ett sjukhus. Detta är början på något helt nytt, där man verkligen kan prata om att bygga communities på riktigt.

2 juni 2023 8.30-9.30 Zoom

Kunderna kommer inte alls först – det gör personalen! Om vi tar hand om vår personal så kommer dom att ta hand om våra kunder.❤️ På nästa webbinarium kommer Susanne att ge konkreta, handfasta råd om hur du får med och uppmärksammar hela ditt team.

10 februari 2023 8.30-9.30 Zoom

Hur mycket tid lägger ni på att träna kundbemötande? Vad gör de butiker som är best-in-class? Vid nästa tillfälle kommer Susanne att presentera enkla, smarta verktyg som du kan börja använda direkt!

23 november 2022 8.30-9.30 Zoom

Behöver du och ditt team inspiration och säljtips inför julruschen och black friday? Susanne kommer att prata om hur du bygger ett community av dina kunder i sociala media. Dessutom bjuder hon på en ny internationell trendspaning från soliga Tel Aviv.

20 september 2022 8.30-9.30 Zoom

Är du redo att vässa kundmötet i höst? Och hur bemöter man kunderna i oroliga tider, då många pratar om inflation och stigande bränslekostnader? Susanne tar upp aktuella trender från USA och ger inspiration och kunskap till dig som arbetar som butikssäljare eller centrumledare. Gäst på seminariet är även Lynda Gryciuk från LYKO!

14 juni 2022 8.30-9.30 Zoom

Hur maxar du säljet i sommar? Och hur bemöter man kunderna i oroliga tider, då många pratar om inflation och stigande bränslekostnader? Susanne tar upp trender och ger inspiration till dig som arbetar som butikssäljare eller centrumledare. Vi kommer även att få träffa gäster och höra om deras framgångsresor. 

24 feb 2022 8.30-9.30 Zoom

Susanne tar upp aktuella siffror från Kundmötesbarometern 2022 och belyser viktiga frågor kring vad som står i fokus för kunderna nu när restriktionerna lyfts. Vi får även träffa Emma Sundberg Wallman, Retail Manager på Arkivet Second Hand som kommer att berätta om hur de arbetar för att stärka relationen till sina kunder.

23 nov 2021 8.30-9.30 Zoom

HUI Research förutspår rekord inför julen 2021! Så hur förvaltar vi det? Svenska folket har lärt sig att nätshoppa, samtidigt som vi längtar efter magiska kundupplevelser. Under årets sista coachingtillfälle kommer Susanne att fokusera på vikten av det personliga kundmötet och hur du överträffar kundens förväntningar i julruschen!

23 aug 2021 8.30-9.30 Zoom

Konjunkturinstitutet förutspår att ekonomin kommer att ta ett glädjeskutt under tredje kvartalet 2021. Så hur förvaltar vi det och vad ligger i fokus för konsumenterna när restriktionerna lättas? Hör Susanne prata kring hur hållbarhet och hälsa kommer att stå i fokus i det nya, hyperlokala samhället.

6 maj 2021 8.30-9.30 Zoom

Den fysiska handeln kommer att komma tillbaka, och då gäller det att vara redo. Nyckeln till det lyckade samarbetet är att inse att vi behöver varandra. Den 6 maj kommer Susanne att prata om självledarskap, kundledarskap och grannskap. Tillsammans får vi det att hända!

16 mars 2021 8.30-9.30 Zoom

Framtidens retail kommer att handla om kundupplevelse. Men sanningen är att 4 av 10 kunder lämnar en butik utan att ha fått någon kontakt med personalen. Vid detta coachingtillfälle kommer Susanne att prata om självledarskap och hur man vinner kundens tillit, men även vad den fysiska butiken kan lära av e-handeln.

21 jan 2021 8.30-9.30 Zoom

Vikten av ett kundanpassat bemötande har aldrig varit så viktigt som nu. Kunder vill behålla den fysiska distansen, men fortfarande bli personligt bemötta. Så hur gör man det? Susanne kommer att trendspana på fyra nya kundkategorier som har utkristalliserats under pandemin, och förklara hur du bemöter dem.

”Susanne ÄR energi, kunskap och karisma. Det präglar hennes föreläsningar oavsett om de är IRL eller digitala. Hon har en förmåga att få sin publik att stå upp, sitta ner, räcka upp handen, skriva i chatten, byta platser med varandra och ta ställning till olika dilemma. Alla engageras. Det är av den anledningen jag återkommer till henne gång på gång. Ingen når upp till hennes nivå."
Kajsa Hernell, VD, Nordic Council of Shopping Centers