Center Management Utbildning

Stockholm|3 Oktober, 5 November & 3 December 2019
NCSC vill lyfta fram den fysiska butikens relevans genom att belysa och utveckla rollen för centrumchefer, biträdande centrumchefer, marknadschefer eller motsvarade roller inom centrumledning. Utbildningen genomfördes under våren 2019 och på efterfrågan erbjuder vi den igen nu i höst. Kursen har fokus på ledarskap och är praktiskt inriktad för att ge verktyg som går att använda direkt i arbetet.
OBS! Begränsat antal deltagare.

Anmälan

Kursprogram

 • - Ett hållbart ledarskap i köpcentrum: så får du butikerna och hyresgästerna att se sin fulla potential och bli sitt bästa jag.
 • - Din värdegrund som ledare: genom att integrera och klargöra personliga och organisatoriska värderingar ökar motivation och välbefinnande.
 • - När shoppingupplevelser, service och kundbemötande blir den viktigaste konkurrensfaktorn: så får du butikerna att vilja ännu mer genom aktiviteter, tävlingar och inspiration.
 • - Frukostmöten: En vitamininjektion eller ett sömnpiller? Vässa ditt retoriska jag!
 • - Mystery shopping: Så vänder ni negativ siffror & bevarar de positiva.
 • - Positiv feedback: 4 steg som gör din feedback varm, äkta och närvarande.
 • - Konsten att motivera: 10 steg för att få motivationsbarometern att slå i taket.
 • - Svåra samtal: checklistan på 6 steg som gör att du når förändringar.
 • - Att kommunicera med olika personlighetstyper: Så förstår du och anpassar din kommunikation utifrån olika behov, önskemål och motivationsgrunder.
 • - Bli din egen coach: 7 steg för att coacha dig själv mot dina mål.
 • - Coachande samtal: frågorna som får den du kommunicerar med att själv se sina lösningar och vägar framåt.
 • - Din självkänsla och attityd är A & O: så tränar du din egen må-bra-förmåga genom att klappa dig själv på axeln.
 • - Millenie generationen: så behåller och motiverar du den ”skeptiska generationen”.

Bakgrund

Den fysiska handeln genomgår en strukturell omvandling och diskussionerna om var handeln är på väg har förmodligen aldrig varit så intensiva som nu. Köpcentrum och handelsplatser har den unika möjligheten att erbjuda kunden personlig service och upplevelser som den digitala handeln aldrig kommer i närheten av.

I princip alla handelsplatser pratar om ”kunden i centrum” och hur man vill underlätta kundens vardag genom en unikt bra service. Man vill kunna hjälpa kunden oavsett om det går att lösa via en butiks egna kanaler eller genom att hänvisa till en annan butik i centret. Man slås dock av häpnad hur denna ganska basala kundupplevelse brister. Siffror visar att endast 53% av svenska säljare hälsar på sin kund. Otaliga är vittnesmålen där säljare inte vet var toaletter, lekrum eller andra butiker finns.

Aldrig tidigare har centrumledningen varit så viktig för att visa att strålkastarna måste riktas mot säljarna. Gör man det kommer underverk att ske. När personalen älskar sitt köpcentrum kommer kunderna att älska att handla där. Budskapet om köpcentrets VARFÖR måste kommuniceras till dess personal varje dag. Det hållbara ledarskapet är en förutsättning för ett framgångsrikt köpcentrum.

- Susanne Einhorn

Kursledare: Susanne Einhorn, beteendevetare och expert på försäljning och kundbemötande

Syfte

Utbildningen fokuserar på att:
1.
Belysa vikten av ett aktivt ledarskap hos centrumledningen för få sina hyresgäster att vilja och orka maximera kundupplevelsen och leverera service världsklass.

2.
Erbjuda relevanta ledarskaps- & kommunikationsverktyg för att utveckla centrumchefernas eller motsvarandes roller som igångsättare och motivationshöjare ute i sina köpcentrum och handelsområden.

3.
Bidra till att centrumchefer eller motsvarade utvecklar sitt personliga nätverk.

Pris

Medlemmar: 6 750 SEK
Icke-medlemmar: 11 450 SEK

Samtliga priser exklusive moms. Lunch, kaffe med tillbehör ingår i priset. Anmälan är bindande, men kan överlåtas.

Anmälan

"ATT KLARGÖRA SIN EGEN VÄRDEGRUND GER INSIKTER OM VEM JAG ÄR SOM LEDARE."

“A GREAT FORUM TO EXCHANGE EXPERIENCES AND IDEAS ON HOW TO INVOLVE AND ENGAGE WITH OUR TENANTS”

"NYTTIGA REFLEKTIONER ÖVER VÄRDEORD OCH VARFÖR DE ÄR VIKTIGA"