Aamiaisseminaari

Hasan & Partners Group |Helsinki |24.5.2019

Aamiaisseminaari

Hasan & Partners Group|Helsinki |24.5.2019
Kauppakeskusten toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti ja nopeassa tahdissa. Kaikkein keskeisintä on kuitenkin muistaa, että asiakkaat ovat ihmisiä, jotka haluavat tulla kuulluiksi ja hyvin kohdelluiksi. Kannattavan liiketoiminnan edellytyksenä on potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen sekä heidän nykyisten ja tulevaisuuden tarpeidensa ymmärtäminen.

Millaisia ilmiöitä ja muutosvoimia toimintaympäristön megatrendit synnyttävät kuluttajissa ja yhteiskunnassa?
Millä tavalla hiljaiset signaalit voivat vyöryä pirstaloituneiden kuluttajaryhmien arkeen?
Mitä kaikkea on otettava huomioon pyrkiessään kohti asiakaskeskeistä liiketoimintaa?

Oikeilla menetelmillä, markkina-analyyseillä ja viestinnällä on mahdollista arvioida vaihtoehtoisia tulevaisuuksia sekä niiden vaikutuksia liiketoiminnalle. Seminaari tullaan järjestämään yhteistyössä mainostoimisto Hasan & Partnersin ja Business Desing- toimisto Frankly Partnersin kanssa ja aamun aikana kuullaan alan huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja ilmiöistä ja trendeistä.

Tapahtuma on täynnä

Ohjelma

Hasan & Partners Group, Pursimiehenkatu 29—31 b, 00150 HELSINKI

  • 8:30 am - Rekisteröinti ja aamupala
  • 9:10 am - Future trends of shopping, food and entertainment - Toimitusjohtaja Anna Riikka Hovi, Frankly Partner
  • Business Design -toimisto Frankly Partnersin toimitusjohtaja Anna-Riikka Hovi on yksi Suomen johtavista strategisen asiakaskeskeisyyden ammattilaisista. Hovi luotsaa viisivuotiasta toimistoa intohimonaan todellisen, asiakasta ymmärtävän muutoksen aikaansaaminen yrityksissä. Franklyn asiakkaille hän luo kasvun keskeisiä edellytyksiä tuomalla asiakkaat kiinteäksi osaksi strategiatyötä, brändien johtamista, innovaatioita, muutosjohtamista sekä asiakaskokemusta.
    Anna Riikka Hovi
  • 9:30 am - New 4 Ps of marketing - CEO, ECD Eka Ruola, Hasan & Partners Group
  • Eka Ruola on yksi Suomen palkituimmista luovista johtajista – sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Ekan intohimona on luoda monikanavaista tarinakerrontaa, joka kuljettaa ihmiset kohti ostopäätöstä inspiroiden ja osallistaen. Ekan tähtäimenä on brandien kannattava kasvu datan ja intuition vahvaan liittoon nojautuen. Vuonna 2015 Eka palkittiin ensimmäisenä suomalaisena Internationalistin Agency Innovator –tunnustuksella.
    Eka Ruola

Price

NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €.

Rajoitettu osallistujamäärä, viimeinen ilmoittautumispäivä 12.5.2019. Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamattomissa no-show tapauksissa peritään osallistumismaksu 80 €.