Community Building

& Nye trender innen detaljhandel

Afterwork Seminar

9 Mars 2023|16:00-18:00|NIO House, Oslo
Fysisk detaljhandel er i endring, men ikke på den måten mange har spådd. Den er blomstrende i helt nye retninger og oppskriften på vellykkede butikkonsepter handler nå om hvilken rolle butikken kan ta utover det å selge varer og tjenester. NCSC deltok på NRF Retail’s Big Show i New York og en av de viktige trendene vi observerte var community building. I vårt seminar dykker vi ned i dette tema med inspirasjon fra NIO House Oslo, Trekanten i Asker, Active Brands, Key take-aways fra NRF Retail's Big Show og Oculos om lojalitetsprogrammer. For å få nye fysiske perspektiver får vi besøk av Paradox Museum.

Velkommen til et inspirerende etterarbeid om fremtidens detaljhandel!

NCSC-medlem: Gratis / ikke-medlem: 990,- NOK

Påmelding

 • - 16:00 Registrering og mingling
 • - 16:20 Velkommen til NCSC, Marianne Mazarino Håkonsen
 • Vi får smake på sprudlende vin fra Oddbird, den største produsenten av vin uten alkohol i Skandinavia. Det startet med Moa Gürbüzer, tidligere familieterapeut og sosialarbeider fra alkoholrelaterte familieproblemer med de erfaringer og konsekvensene dette får for samfunnet vårt. Hennes visjon var å stille spørsmål ved og endre samfunnets alkoholnormer ved å skape viner i verdensklasse uten alkohol.
 • - 16:25 Nio House: Hvordan bygge fellesskap gjennom merkevaren
 • NIO rangerte nylig høyest blant bilmerker på listen over verdens mest bærekraftige selskaper, og NIO ble grunnlagt i november 2014, og selskapets overordnede mål er å bidra til en bedre og mer bærekraftig hverdag. Hvert NIO House som bygges, består av syv hovedområder hvor du kan utforske, slappe av, lære, trene, jobbe, nyte en kopp kaffe og møte nye mennesker – alt for å gi deg litt ekstra inspirasjon og glede i hverdagen. NIO House i Oslo er intet unntak.

  Renate Viring
  Lead of NIO House
 • - 16:40 NCSC’s oppsummering fra NRF Big Show 23
 • Retail's BIG Show er en årlig begivenhet som holdes over tre dager i New York City. Et verdens ledende arrangement for alle innen detaljhandel, og som hvert år samler nær 37 000 fagfolk og leverandører fra mer enn 90 land. Fra årets Retail's Big Show oppsummerer vi 5 makrotrender og temaer fra ulike foredrag, utstillere og events. NCSC ønsker å bringe både inspirasjon og nettverksmulighetene videre til det norske og nordiske markedet

  Marit Hagehaugen Evensen, Playroom Event
  Marianne Mazarino Håkonsen, NCSC
 • - 17:00 Fra et kjøpesenter til et nabolag med møteplasser
 • Citycon forteller om hvordan Trekanten i Asker skal transformeres fra et kjøpesenter til et nabolag med møteplasser, handel, offentlige tjenester, service og hotell. Citycon er den ledende eieren og utvikleren av moderne bykjerner i Norden og Baltikum. Trekanten er én av sentrene i Norge hvor Citycon, sammen med kommune, innbyggere og lokalt næringsliv, skal skape morgendagens sentrum og en by full av liv.

  Dag Helge Setekleiv
  Utviklingsdirektør/Development Director, Citycon
 • - 17:15 Merkevarens suksessoppkrift gjennom godt kundeengasjement
 • Charlene Walkoff har over over 17 års erfaring med datastrategi, 1:1 kundedialog, digital markedsføring, sosiale medier og CRM. Hun har jobbet med å utvikle norsk inkubasjonsplattform med merkevarer innen premium sportemerker, til å bli global merkevareakselerator med et sterkt internasjonalt fotavtrykk. Så hva er oppskriften hennes og tilnærming til community building og kundeengasjement?

  Charlene Walkoff
  Director Loyalty & Customer Engagement, Active Brands
 • - 17:30 Lojalitetsprogrammer - «Why, What and How» hva slags konsepter er der ute? Hvordan fungerer de?
 • Oculos har jobbet med lojalitetsprogrammer, kundeklubber og 1-1 kundekommunikasjon i snart 25 år. Digital markedsføring og bruk av egeneide kanaler er sporbart og dermed målbart. Det gir spennende innsikt i kundene som kan og bør brukes på flere nivåer i en organisasjon – det gjelder på tvers av bransjer.

  Kristian Marthinsen
  Head of Sales and Marketing, Oculus
 • - 17:45 Oppdag "the paradox that standing is more tiring than walking»
 • Paradox Museum Oslo er ikke bare enda et underholdningssted, for med over 70 paradoks-baserte utstillinger, tilbyr de mer forundrende, forvirrende og oppsiktsvekkende opplevelser enn noen andre i verden som tilbyr lærerik underholdning. Dette er et sted som vil berøre ditt hjerte og sinn, tilby nye perspektiver, invitere deg til å trosse virkeligheten og få deg til å tenke om igjen. Med andre i tråd med alt vi har vært gjennom i løpet av Afterwork seminaret.

  Berenike Wulfsberg
  General Manager, Paradox Museum Oslo