Kostnadsfri Digital Coaching med Susanne Einhorn

För butikschefer och centrumledare
Behöver ditt team energi, konkreta säljtips och nya idéer? Funderar du på hur man ska bemöta olika kundtyper och hur man skapar en bra shoppingupplevelse i det nya normala? Över 1 000 centrumledare och butikschefer deltog i våra digitala coachning sessioner med Susanne Einhorn under 2020. För att fortsätta stötta branschen erbjuder vi ytterligare 5 kostnadsfria tillfällen för medlemmar under 2021.

Jättebra ljud! Jättebra bild! Ditt kroppsspråk och hela du ger fint positiv tänk och så skall vi jobba!

Så inspirerande! Kommer att ta med dina tips och din pepp till våra handlare.

Tusen tack för tips, energi och inspiration. Nu ska vi ta hand om kunderna under dessa månader!

Del 5
23 nov 8.30-9.30 Zoom

HUI Research förutspår rekord inför julen 2021! Så hur förvaltar vi det? Svenska folket har lärt sig att nätshoppa, samtidigt som vi längtar efter magiska kundupplevelser. Under årets sista coachingtillfälle kommer Susanne att fokusera på vikten av det personliga kundmötet och hur du överträffar kundens förväntningar i julruschen!


Del 4
23 aug 8.30-9.30 Zoom

Konjunkturinstitutet förutspår att ekonomin kommer att ta ett glädjeskutt under tredje kvartalet 2021. Så hur förvaltar vi det och vad ligger i fokus för konsumenterna när restriktionerna lättas? Hör Susanne prata kring hur hållbarhet och hälsa kommer att stå i fokus i det nya, hyperlokala samhället.


Del 3
6 maj 8.30-9.30 Zoom

Den fysiska handeln kommer att komma tillbaka, och då gäller det att vara redo. Nyckeln till det lyckade samarbetet är att inse att vi behöver varandra. Den 6 maj kommer Susanne att prata om självledarskap, kundledarskap och grannskap. Tillsammans får vi det att hända!


Del 2
16 mars 8.30-9.30 Zoom

Framtidens retail kommer att handla om kundupplevelse. Men sanningen är att 4 av 10 kunder lämnar en butik utan att ha fått någon kontakt med personalen. Vid detta coachingtillfälle kommer Susanne att prata om självledarskap och hur man vinner kundens tillit, men även vad den fysiska butiken kan lära av e-handeln.


Del 1
21 jan 8.30-9.30 Zoom

Vikten av ett kundanpassat bemötande har aldrig varit så viktigt som nu. Kunder vill behålla den fysiska distansen, men fortfarande bli personligt bemötta. Så hur gör man det? Susanne kommer att trendspana på fyra nya kundkategorier som har utkristalliserats under pandemin, och förklara hur du bemöter dem.

”Susanne ÄR energi, kunskap och karisma. Det präglar hennes föreläsningar oavsett om de är IRL eller digitala. Hon har en förmåga att få sin publik att stå upp, sitta ner, räcka upp handen, skriva i chatten, byta platser med varandra och ta ställning till olika dilemma. Alla engageras. Det är av den anledningen jag återkommer till henne gång på gång. Ingen når upp till hennes nivå."
Kajsa Hernell, VD, Nordic Council of Shopping Centers