Seminar of Finland’s travel business at brand new IMAX cinema at Finnkino Itis

Welcome to join a seminar of Finland’s travel business, hosted by Business Finland and Finnkino Itis on 25th of January 2019. Finnkino Itis opened the first and only IMAX cinema in Finland on 30th November 2018.

 

Suomessa kasvava ostosmatkailu luo paljon hyödyntämätöntä potentiaalia kauppakeskusalalle. Oikein kohdistetuilla tuote – ja elämystarjonnalla asiakasmääriä on mahdollista kasvattaa merkittävästi.

Seminaarin aikana päivitetään viimeisimmät uutiset Suomen matkailumarkkinoista.

Mitä elämyksiä ja tuotteita turistit hakevat Suomesta?

Mitä Suomi tarjoaa matkailumaana ulkomaisille matkailijoille?

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Finnkino Itiksen kanssa ja näin päästään samalla kuulemaan ja kokemaan Finnkinon esittely upeasta ja uniikista IMAX®-teatterista.

Tarjollla on aamiaista ja mahdollisuus verkostoitua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii Business Finland ja Finnkino Itis.

Päivämäärä: Perjantai 25. tammikuuta 2019
Aikataulu:klo. 8.30-9.00. Rekisteröinti & aamupala

9.00-10.00

  • Kauppakeskus Itiksen viimeisimmät uutiset – Morgan & Stanley
  • Finnkino Itis ja IMAX – yli 16 000 lähtöä vuodessa tunteiden ja elämyksien maailmaan – Kalle Peltola, Finnkino
  • Suomessa kasvava ostosmatkailu – Katarina Wakonen, Business Finland Oy
  • Mitä Suomi tarjoaa matkailumaana ulkomaisille matkailijoille? – Terhi Hook, Business Finland Oy
  • WeChat Pay in China and Finland – Jie Guo, Avaintec

Paikka: Finnkino Itis Helsinki, Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki. Sisäänkäynti Bulevardilta
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €.

Ilmoittaudu tästä. Paikkoja on rajoitetusti ja viimeinen ilmoittatumispäivä on 13.1.2019.   Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.

 

Business Finland on globaalin kasvun kiihdyttämö, joka luo edellytyksiä uudelle kasvulle 
auttamalla yrityksiä kansainvälistymään sekä rahoittamalla tutkimusta ja innovaatioita. 
Huippuasiantuntijat ja uusin tieto nopeuttavat markkinoiden 
mahdollisuuksien tunnistamista ja auttavat muuttamaan ne kansainvälisiksi menestystarinoiksi.

Finnkino Itikseen on avattu 30.11. upea yhdeksän salin elokuvateatterikokonaisuus, jonka vetonaulana on Suomen ensimmäinen huippumoderni IMAX®-teatteri. IMAX®-salin lisäksi teatteriin tulee kuusi muuta klassista elokuvateatterisalia sekä kaksi uutta LUXE premium-salia, joissa istuinmukavuutta on parannettu muhkeilla ja kallistuvilla nojatuoleilla sekä omilla sivupöydillä. Elokuvateatteriin avataan myös viihtyisä Oscar’s Bar, jossa asiakkaat voivat käydä lasillisella ja tilata pientä lämmintä syötävää, ”film foodia” nautittavaksi elokuvaa ennen tai jälkeen, tai premium-saleissa elokuvan aikana.

IMAX® on elokuvateknologian edelläkävijä, joka yhdistää tekniikan, arkkitehtuurin ja teatteriympäristön luoden kokonaan uusia maailmoja. IMAX®in kehittämä huipputeknologia tuottaa kristallinkirkasta kuvaa ja tarjoaa uskomattoman tarkan värimaailman. Jättimäinen valkokangas saa uppoutumaan elokuvaan ja ainutlaatuinen äänimaailma ympäröi joka suunnasta. Elokuvantekijät ja elokuvastudiot hyödyntävät IMAX®-tekniikkaa ainutlaatuisella tavalla, joka luo leffafaneille todellisen elokuvaelämyksen – aivan kuin olisi itse elokuvassa.

 

NCSC Young Professionals seminar on Marketing in Shopping Centres

In the last breakfast seminar of the year we are going to jump in to the fascinating and constantly changing world of marketing. The insight will be offered by Orange Ad marketing agency, they have been successfully in the business for the past 19 years, producing campaigns for eg. Stockmann, Nordea, Citycon and Linnanmäki. For […]

Seminar of Finland’s travel business at brand new IMAX cinema at Finnkino Itis

Welcome to join a seminar of Finland’s travel business, hosted by Business Finland and Finnkino Itis on 25th of January 2019. Finnkino Itis opened the first and only IMAX cinema in Finland on 30th November 2018.   Suomessa kasvava ostosmatkailu luo paljon hyödyntämätöntä potentiaalia kauppakeskusalalle. Oikein kohdistetuilla tuote – ja elämystarjonnalla asiakasmääriä on mahdollista kasvattaa merkittävästi. […]

SAVE THE DATE! Study tour in Gdánsk 4-5th April 2019

SAVE THE DATE! On 4th and 5th April 2019 NCSC will take you to a study tour to beautiful and historical Gdańsk which is the Polish maritime capital with the population nearing half a million. It is a large centre of economic life, science, culture, and a popular tourist destination. Lying on the Bay of […]