Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November.

NCSC Sverige:

HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018
Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit så intensiva som nu. Köpcentrum och handelsområden är etablerade shoppingdestinationer som utmanas av konsumenternas förändrade preferenser. I rapporten Svenska Köpcentrum 2018 presenteras scenarier för hur köpcentrumbranschen påverkas av digitalisering, konjunkturella svängningar och en allt tuffare konkurrens.

Var: Svensk Handel, Regeringsgatan 60, Stockholm.
När: Fredag 9 november kl 07.30-09.00 (en lättare frukost serveras kl 07.30-08.00)

Frukostseminariet inleds med att Kajsa Hernell (vd NCSC) presenterar NCSCs intentioner med rapporten samt berättar om vad NCSC genomfört under 2018 och planerar inför 2019. Därefter presenteras rapporten av Tobias Rönnberg (analytiker HUI). Seminariet avslutas med en frågestund.

Seminariet är fullbokat!

NCSC Young Professionals seminar on Marketing in Shopping Centres

In the last breakfast seminar of the year we are going to jump in to the fascinating and constantly changing world of marketing. The insight will be offered by Orange Ad marketing agency, they have been successfully in the business for the past 19 years, producing campaigns for eg. Stockmann, Nordea, Citycon and Linnanmäki. For […]

Seminar of Finland’s travel business at brand new IMAX cinema at Finnkino Itis

Welcome to join a seminar of Finland’s travel business, hosted by Business Finland and Finnkino Itis on 25th of January 2019. Finnkino Itis opened the first and only IMAX cinema in Finland on 30th November 2018.   Suomessa kasvava ostosmatkailu luo paljon hyödyntämätöntä potentiaalia kauppakeskusalalle. Oikein kohdistetuilla tuote – ja elämystarjonnalla asiakasmääriä on mahdollista kasvattaa merkittävästi. […]

SAVE THE DATE! Study tour in Gdánsk 4-5th April 2019

SAVE THE DATE! On 4th and 5th April 2019 NCSC will take you to a study tour to beautiful and historical Gdańsk which is the Polish maritime capital with the population nearing half a million. It is a large centre of economic life, science, culture, and a popular tourist destination. Lying on the Bay of […]