Seminar and guided tour at Wonderland – unique an creative coworking space in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Wonderland Work on 30th of November 2018. The Wonderland coworking space opened its doors in August 2018 in Vallila’s Konepaja area.

 

Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työn yhteisö, joka koostuu coworking-tiloista, Alice Italian -ravintolasta, toimistoista, lmonipuolisista neuvottelutiloista ja tapahtumista. Wonderland ei ole pelkkä toimitila, vaan ennemminkin elävä ammattilaisten ja tapahtumien yhteisö, joka auttaa sen jäseniä saavuttamaan tavoitteita. Oli kyseessä sitten luoda kulttuurisisältöä, suunnitella uusi jäänmurtaja, luoda yritykselle graafinen ilme tai innovoida pankkikonseptia, Wonderland on suunniteltu kaiken tämän mahdollistamista varten.

Tervetuloa inspiroitumaan luovassa ympäristössä ja hakemaan ideoita, millaisia uudenlaisia tiloja olisi mahdollista tuoda kauppakeskusympäristöön. Tarjolla on aamiaista ja mahdollisuus verkostoitua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii Wonderland Work Helsinki.

Päivämäärä: Perjantai 30. marraskuuta 2018
Aikataulu:klo. 8.30-9.00. Rekisteröinti & aamupala Alice italian – ravintolassa
Klo: 9.00-10.00.
– Wonderlandin ideologia – Kim Heiniö, wonderland
– Muuttuva maailma ja coworking – tilojen mahdollisuudet – Niko Pulli, UMA Workspace
– Tutustumiskierros Wonderlandin erilaisiin tiloihin
Paikka: Wonderland Work Helsinki, konepajankuja 1, 00510 HELSINKI
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €.

Ilmoittautuminen päättynyt. Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja löytyy Wonderlandin kotisivuilta.

 

UMA Workspace – Technopoliksen coworking- tilojen verkosto

UMA Workspace on Technopoliksen coworking-tilojen verkosto. UMA tarjoaa coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin liikekeskustoissa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Asiakkaat voivat työskennellä tehokkaasti ja joustavasti joko omissa pientoimistoissaan tai osana avointa työyhteisöä. Technopoliksella on yhteensä 13 UMA-tilaa. Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan ydinkeskustojen lisäksi muut UMAt sijaitsevat Technopoliksen kampuksilla Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Asiakkaat voivat hyödyntää yhdellä jäsensopimuksella kaikkia verkoston tiloja. Lisätietoja UMA Workspacesta löydät täältä.

 

NCSC Young Professionals seminar on Marketing in Shopping Centres

In the last breakfast seminar of the year we are going to jump in to the fascinating and constantly changing world of marketing. The insight will be offered by Orange Ad marketing agency, they have been successfully in the business for the past 19 years, producing campaigns for eg. Stockmann, Nordea, Citycon and Linnanmäki. For […]

Seminar of Finland’s travel business at brand new IMAX cinema at Finnkino Itis

Welcome to join a seminar of Finland’s travel business, hosted by Business Finland and Finnkino Itis on 25th of January 2019. Finnkino Itis opened the first and only IMAX cinema in Finland on 30th November 2018.   Suomessa kasvava ostosmatkailu luo paljon hyödyntämätöntä potentiaalia kauppakeskusalalle. Oikein kohdistetuilla tuote – ja elämystarjonnalla asiakasmääriä on mahdollista kasvattaa merkittävästi. […]

SAVE THE DATE! Study tour in Gdánsk 4-5th April 2019

SAVE THE DATE! On 4th and 5th April 2019 NCSC will take you to a study tour to beautiful and historical Gdańsk which is the Polish maritime capital with the population nearing half a million. It is a large centre of economic life, science, culture, and a popular tourist destination. Lying on the Bay of […]