Seminar and guided tour at Wonderland – unique an creative coworking space in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Wonderland Work on 30th of November 2018. The Wonderland coworking space opened its doors in August 2018 in Vallila’s Konepaja area.

 

Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työn yhteisö, joka koostuu coworking-tiloista, Alice Italian -ravintolasta, toimistoista, lmonipuolisista neuvottelutiloista ja tapahtumista. Wonderland ei ole pelkkä toimitila, vaan ennemminkin elävä ammattilaisten ja tapahtumien yhteisö, joka auttaa sen jäseniä saavuttamaan tavoitteita. Oli kyseessä sitten luoda kulttuurisisältöä, suunnitella uusi jäänmurtaja, luoda yritykselle graafinen ilme tai innovoida pankkikonseptia, Wonderland on suunniteltu kaiken tämän mahdollistamista varten.

Tervetuloa inspiroitumaan luovassa ympäristössä ja hakemaan ideoita, millaisia uudenlaisia tiloja olisi mahdollista tuoda kauppakeskusympäristöön. Tarjolla on aamiaista ja mahdollisuus verkostoitua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii Wonderland Work Helsinki.

Päivämäärä: Perjantai 30. marraskuuta 2018
Aikataulu:klo. 8.30-9.00. Rekisteröinti & aamupala Alice italian – ravintolassa
Klo: 9.00-10.00.
– Wonderlandin ideologia – Kim Heiniö, wonderland
– Muuttuva maailma ja coworking – tilojen mahdollisuudet – Niko Pulli, UMA Workspace
– Tutustumiskierros Wonderlandin erilaisiin tiloihin
Paikka: Wonderland Work Helsinki, konepajankuja 1, 00510 HELSINKI
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €.

Ilmoittautuminen päättyy 16.11.2018.

Ilmoittautudu tästä, viimeinen ilmoittatumispäivä on 18.11.2018.

Imoittauduthan ajoissa seminaariin, paikkoja on rajoitetusti. Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja löytyy Wonderlandin kotisivuilta.

 

UMA Workspace – Technopoliksen coworking- tilojen verkosto

UMA Workspace on Technopoliksen coworking-tilojen verkosto. UMA tarjoaa coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin liikekeskustoissa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Asiakkaat voivat työskennellä tehokkaasti ja joustavasti joko omissa pientoimistoissaan tai osana avointa työyhteisöä. Technopoliksella on yhteensä 13 UMA-tilaa. Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan ydinkeskustojen lisäksi muut UMAt sijaitsevat Technopoliksen kampuksilla Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Asiakkaat voivat hyödyntää yhdellä jäsensopimuksella kaikkia verkoston tiloja. Lisätietoja UMA Workspacesta löydät täältä.

 

NCSC Networking Dinner at Mapic

Once more we are happy to invite you to our annual Mapic networking dinner, open for all interested in the Nordic market. The dinner will be held at Restaurant Gaston Gastounette. The price includes champagne, a 3-course dinner with wine, water and coffee. Date: Thursday 15 november Time: 19:30 Place: Restaurant Gaston Gastounette > REGISTER HERE  […]

Seminar and guided tour at Wonderland – unique an creative coworking space in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Wonderland Work on 30th of November 2018. The Wonderland coworking space opened its doors in August 2018 in Vallila’s Konepaja area.   Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työn yhteisö, joka koostuu coworking-tiloista, Alice Italian -ravintolasta, toimistoista, lmonipuolisista neuvottelutiloista ja tapahtumista. Wonderland ei ole […]