NCSC Young Professionals seminar on brand new coworking with Wonderland work-eat-drink

Opening in September, Wonderland work-eat-drink is a new coworking space built completely around creative ways of working. We at NCSC Young Professionals will have the opportunity to get acquainted with the premises – or the urban community for working smart, not hard – already in the end of September!

The founders of Wonderland are a bunch of known Helsinki entrepreneurs in restaurants, media, films, marketing and international business. Exactly the type of combined skills and thinking that has proven to be a driver of success also in the shopping centre business of today.
The seminar will be held in Finnish.

 

NCSC FINLAND:

Tervetuloa NCSC Young Professionalsin aamiaisseminaariin kuulemaan Vallilassa sijaitsevasta Stadin kuumimmasta uudesta coworking-tilasta ja Wonderland -konseptin kehittämisestä. Monimuotoinen perustajajoukko on edustettuna ja Kim Heiniö (mm. Soupster Family ravintolat, Allas Sea Pool) tulee kertomaan meille miten fyysiset tilaratkaisut ja palvelut yhdistetään luomaan alusta innovatiiviselle ja työstään nauttivalle yhteisölle.Wonderland vaikuttaa olevan juuri yhteisöllisyytensä kautta niin paljon enemmän kuin toimisto. Tutustu etukäteen osoitteessa https://wonderlandwork.fi/fi/etusivu/. Vallilan Konepaja-alueen kehittäminen jatkuu, kenties yhteisöllisyyttä korostaen. Wonderland aamiasseminaarissa päästään tutustumaan myös vastavalmistuneeseen Fredriksbergiin, joka on NCC:n kehittämä BREEAM Excellent-tason moderni toimistotalo.

Päivämäärä: 26. syyskuuta 2018
Aikataulu: Aamiainen & seminaari klo 8:30-10:00
Paikka: Wonderland, Fredriksberg Vallila, Konepajankuja 1, Helsinki

Rekisteröidy tästä

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19. syyskuuta.
HUOM! Mikäli ilmoittaudut tapahtumaan mutta joudut peruuttamaan osallistumisesi, muistathan ilmoittaa peruutuksesta viimeistään 2 päivää ennen tapahtumaa. Peruuttamattomissa no-show tapauksissa peritään osallistumismaksu 40 €.

Tervetuloa!

 

Breakfast seminar at Shopping Center REDI

Welcome to join a breakfast seminar, hosted by Shopping Center REDI on 4th of October 2018. More than 60,000 m2 in retail premises will be opened at the most experiential shopping center in Helsinki on 20th September 2018. NCSC FINLAND: Kauppakeskus REDI avautuu Helsinkiin kaupunkilaisella otteella 20.9.2018. Tule kuulemaan, mitä REDI pitää sisällään, millaisia palveluita on […]

NCSC Young Professionals AW ElinderSten

Welcome to a after work on the September 13 in Stockholm. The host of the evening is ElinderSten and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos ElinderStenl! Vad gör en plats […]