NCSC Young Professionals seminar on brand new coworking with Wonderland work-eat-drink

Opening in September, Wonderland work-eat-drink is a new coworking space built completely around creative ways of working. We at NCSC Young Professionals will have the opportunity to get acquainted with the premises – or the urban community for working smart, not hard – already in the end of September!

The founders of Wonderland are a bunch of known Helsinki entrepreneurs in restaurants, media, films, marketing and international business. Exactly the type of combined skills and thinking that has proven to be a driver of success also in the shopping centre business of today.
The seminar will be held in Finnish.

 

NCSC FINLAND:

Tervetuloa NCSC Young Professionalsin aamiaisseminaariin kuulemaan Vallilassa sijaitsevasta Stadin kuumimmasta uudesta coworking-tilasta ja Wonderland -konseptin kehittämisestä. Monimuotoinen perustajajoukko on edustettuna ja Kim Heiniö (mm. Soupster Family ravintolat, Allas Sea Pool) tulee kertomaan meille miten fyysiset tilaratkaisut ja palvelut yhdistetään luomaan alusta innovatiiviselle ja työstään nauttivalle yhteisölle.Wonderland vaikuttaa olevan juuri yhteisöllisyytensä kautta niin paljon enemmän kuin toimisto. Tutustu etukäteen osoitteessa https://wonderlandwork.fi/fi/etusivu/. Vallilan Konepaja-alueen kehittäminen jatkuu, kenties yhteisöllisyyttä korostaen. Wonderland aamiasseminaarissa päästään tutustumaan myös vastavalmistuneeseen Fredriksbergiin, joka on NCC:n kehittämä BREEAM Excellent-tason moderni toimistotalo.

Päivämäärä: 26. syyskuuta 2018
Aikataulu: Aamiainen & seminaari klo 8:30-10:00
Paikka: Wonderland, Fredriksberg Vallila, Konepajankuja 1, Helsinki

Rekisteröidy tästä

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19. syyskuuta.
HUOM! Mikäli ilmoittaudut tapahtumaan mutta joudut peruuttamaan osallistumisesi, muistathan ilmoittaa peruutuksesta viimeistään 2 päivää ennen tapahtumaa. Peruuttamattomissa no-show tapauksissa peritään osallistumismaksu 40 €.

Tervetuloa!

 

NCSC Young Professionals seminar on Marketing in Shopping Centres

In the last breakfast seminar of the year we are going to jump in to the fascinating and constantly changing world of marketing. The insight will be offered by Orange Ad marketing agency, they have been successfully in the business for the past 19 years, producing campaigns for eg. Stockmann, Nordea, Citycon and Linnanmäki. For […]

Seminar of Finland’s travel business at brand new IMAX cinema at Finnkino Itis

Welcome to join a seminar of Finland’s travel business, hosted by Business Finland and Finnkino Itis on 25th of January 2019. Finnkino Itis opened the first and only IMAX cinema in Finland on 30th November 2018.   Suomessa kasvava ostosmatkailu luo paljon hyödyntämätöntä potentiaalia kauppakeskusalalle. Oikein kohdistetuilla tuote – ja elämystarjonnalla asiakasmääriä on mahdollista kasvattaa merkittävästi. […]

SAVE THE DATE! Study tour in Gdánsk 4-5th April 2019

SAVE THE DATE! On 4th and 5th April 2019 NCSC will take you to a study tour to beautiful and historical Gdańsk which is the Polish maritime capital with the population nearing half a million. It is a large centre of economic life, science, culture, and a popular tourist destination. Lying on the Bay of […]