NCSC Young Professionals seminar on brand new coworking with Wonderland work-eat-drink

Opening in September, Wonderland work-eat-drink is a new coworking space built completely around creative ways of working. We at NCSC Young Professionals will have the opportunity to get acquainted with the premises – or the urban community for working smart, not hard – already in the end of September!

The founders of Wonderland are a bunch of known Helsinki entrepreneurs in restaurants, media, films, marketing and international business. Exactly the type of combined skills and thinking that has proven to be a driver of success also in the shopping centre business of today.
The seminar will be held in Finnish.

 

NCSC FINLAND:

Tervetuloa NCSC Young Professionalsin aamiaisseminaariin kuulemaan Vallilassa sijaitsevasta Stadin kuumimmasta uudesta coworking-tilasta ja Wonderland -konseptin kehittämisestä. Monimuotoinen perustajajoukko on edustettuna ja Kim Heiniö (mm. Soupster Family ravintolat, Allas Sea Pool) tulee kertomaan meille miten fyysiset tilaratkaisut ja palvelut yhdistetään luomaan alusta innovatiiviselle ja työstään nauttivalle yhteisölle.Wonderland vaikuttaa olevan juuri yhteisöllisyytensä kautta niin paljon enemmän kuin toimisto. Tutustu etukäteen osoitteessa https://wonderlandwork.fi/fi/etusivu/. Vallilan Konepaja-alueen kehittäminen jatkuu, kenties yhteisöllisyyttä korostaen. Wonderland aamiasseminaarissa päästään tutustumaan myös vastavalmistuneeseen Fredriksbergiin, joka on NCC:n kehittämä BREEAM Excellent-tason moderni toimistotalo.

Päivämäärä: 26. syyskuuta 2018
Aikataulu: Aamiainen & seminaari klo 8:30-10:00
Paikka: Wonderland, Fredriksberg Vallila, Konepajankuja 1, Helsinki

Rekisteröidy tästä

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19. syyskuuta.
HUOM! Mikäli ilmoittaudut tapahtumaan mutta joudut peruuttamaan osallistumisesi, muistathan ilmoittaa peruutuksesta viimeistään 2 päivää ennen tapahtumaa. Peruuttamattomissa no-show tapauksissa peritään osallistumismaksu 40 €.

Tervetuloa!

 

NCSC Networking Dinner at Mapic

Once more we are happy to invite you to our annual Mapic networking dinner, open for all interested in the Nordic market. The dinner will be held at Restaurant Gaston Gastounette. The price includes champagne, a 3-course dinner with wine, water and coffee. Date: Thursday 15 november Time: 19:30 Place: Restaurant Gaston Gastounette > REGISTER HERE  […]

Seminar and guided tour at Wonderland – unique an creative coworking space in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Wonderland Work on 30th of November 2018. The Wonderland coworking space opened its doors in August 2018 in Vallila’s Konepaja area.   Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työn yhteisö, joka koostuu coworking-tiloista, Alice Italian -ravintolasta, toimistoista, lmonipuolisista neuvottelutiloista ja tapahtumista. Wonderland ei ole […]