NCSC Young Professionals seminar on brand new coworking with Wonderland work-eat-drink

Opening in September, Wonderland work-eat-drink is a new coworking space built completely around creative ways of working. We at NCSC Young Professionals will have the opportunity to get acquainted with the premises – or the urban community for working smart, not hard – already in the end of September!

The founders of Wonderland are a bunch of known Helsinki entrepreneurs in restaurants, media, films, marketing and international business. Exactly the type of combined skills and thinking that has proven to be a driver of success also in the shopping centre business of today.
The seminar will be held in Finnish.

 

NCSC FINLAND:

Tervetuloa NCSC Young Professionalsin aamiaisseminaariin kuulemaan Vallilassa sijaitsevasta Stadin kuumimmasta uudesta coworking-tilasta ja Wonderland -konseptin kehittämisestä. Monimuotoinen perustajajoukko on edustettuna ja Kim Heiniö (mm. Soupster Family ravintolat, Allas Sea Pool) tulee kertomaan meille miten fyysiset tilaratkaisut ja palvelut yhdistetään luomaan alusta innovatiiviselle ja työstään nauttivalle yhteisölle.Wonderland vaikuttaa olevan juuri yhteisöllisyytensä kautta niin paljon enemmän kuin toimisto. Tutustu etukäteen osoitteessa https://wonderlandwork.fi/fi/etusivu/. Vallilan Konepaja-alueen kehittäminen jatkuu, kenties yhteisöllisyyttä korostaen. Wonderland aamiasseminaarissa päästään tutustumaan myös vastavalmistuneeseen Fredriksbergiin, joka on NCC:n kehittämä BREEAM Excellent-tason moderni toimistotalo.

Päivämäärä: 26. syyskuuta 2018
Aikataulu: Aamiainen & seminaari klo 8:30-10:00
Paikka: Wonderland, Fredriksberg Vallila, Konepajankuja 1, Helsinki

Rekisteröidy tästä

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19. syyskuuta.
HUOM! Mikäli ilmoittaudut tapahtumaan mutta joudut peruuttamaan osallistumisesi, muistathan ilmoittaa peruutuksesta viimeistään 2 päivää ennen tapahtumaa. Peruuttamattomissa no-show tapauksissa peritään osallistumismaksu 40 €.

Tervetuloa!

 

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]