NCSC Young Professionals AW ElinderSten

Welcome to a after work on the September 13 in Stockholm. The host of the evening is ElinderSten and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:
Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig!

Välkommen på After Work hos ElinderStenl!

Vad gör en plats levande och en handelsplats självklar? Genom att analysera trender och rörelsemönster med utgångspunkt i människors vardag, skapar ElinderSten arkitektur som ger aktiva och dynamiska mötesplatser. ElinderSten arbetar med kommersiella verksamheter, platser och lokaler och blev år 2017 utnämnda som ”Årets Bästa Konsult” av NCSC.

Talare under kvällen är Vanna Gunnarsson (Partner, Arkitekt MSA) och Martin Hedenström Ljung (Arkitekt MSA) som kommer berätta om hur kontoret arbetar med arkitektur för att bidra till mer attraktiva miljöer samt hur arkitekturen kan hjälpa deras beställare i förhandlingar och affärer. Dessutom bjuder de på fem handfasta tips för att genomföra ett lyckat projekt.

Dag: Torsdag 13 september
Var: ElinderSten, Kungsgatan 32, Plan 4
Tid: 17.15 – ca 19.30
Pris: Kostnadsfritt. ElinderSten bjuder på dryck och lättare förtäring.
Anmäl dig här

Varmt Välkommen!

Om NCSC Young Professionals
NCSC Young Professionals är ett nätverk som riktar sig till de som är mellan ca 25-25 år och verksamma inom retail- & fastighetsbranschen. Nätverket bjuder in till fyra events per år hos framgångsrika bolag med koppling till handel och fastigheter.


Din anmälan är bindande men kan överlåtas. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Dyker du inte upp utan att ha meddelat oss senast 24 timmar innan eventet tar vi ut en avgift om 650 SEK. Har du frågor kontakta info@ncscnordic.org

NCSC Young Professionals seminar on Marketing in Shopping Centres

In the last breakfast seminar of the year we are going to jump in to the fascinating and constantly changing world of marketing. The insight will be offered by Orange Ad marketing agency, they have been successfully in the business for the past 19 years, producing campaigns for eg. Stockmann, Nordea, Citycon and Linnanmäki. For […]

Seminar of Finland’s travel business at brand new IMAX cinema at Finnkino Itis

Welcome to join a seminar of Finland’s travel business, hosted by Business Finland and Finnkino Itis on 25th of January 2019. Finnkino Itis opened the first and only IMAX cinema in Finland on 30th November 2018.   Suomessa kasvava ostosmatkailu luo paljon hyödyntämätöntä potentiaalia kauppakeskusalalle. Oikein kohdistetuilla tuote – ja elämystarjonnalla asiakasmääriä on mahdollista kasvattaa merkittävästi. […]

SAVE THE DATE! Study tour in Gdánsk 4-5th April 2019

SAVE THE DATE! On 4th and 5th April 2019 NCSC will take you to a study tour to beautiful and historical Gdańsk which is the Polish maritime capital with the population nearing half a million. It is a large centre of economic life, science, culture, and a popular tourist destination. Lying on the Bay of […]