NCSC Young Professionals AW ElinderSten

Welcome to a after work on the September 13 in Stockholm. The host of the evening is ElinderSten and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:
Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig!

Välkommen på After Work hos ElinderStenl!

Vad gör en plats levande och en handelsplats självklar? Genom att analysera trender och rörelsemönster med utgångspunkt i människors vardag, skapar ElinderSten arkitektur som ger aktiva och dynamiska mötesplatser. ElinderSten arbetar med kommersiella verksamheter, platser och lokaler och blev år 2017 utnämnda som ”Årets Bästa Konsult” av NCSC.

Talare under kvällen är Vanna Gunnarsson (Partner, Arkitekt MSA) och Martin Hedenström Ljung (Arkitekt MSA) som kommer berätta om hur kontoret arbetar med arkitektur för att bidra till mer attraktiva miljöer samt hur arkitekturen kan hjälpa deras beställare i förhandlingar och affärer. Dessutom bjuder de på fem handfasta tips för att genomföra ett lyckat projekt.

Dag: Torsdag 13 september
Var: ElinderSten, Kungsgatan 32, Plan 4
Tid: 17.15 – ca 19.30
Pris: Kostnadsfritt. ElinderSten bjuder på dryck och lättare förtäring.
Anmäl dig här

Varmt Välkommen!

Om NCSC Young Professionals
NCSC Young Professionals är ett nätverk som riktar sig till de som är mellan ca 25-25 år och verksamma inom retail- & fastighetsbranschen. Nätverket bjuder in till fyra events per år hos framgångsrika bolag med koppling till handel och fastigheter.


Din anmälan är bindande men kan överlåtas. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Dyker du inte upp utan att ha meddelat oss senast 24 timmar innan eventet tar vi ut en avgift om 650 SEK. Har du frågor kontakta info@ncscnordic.org

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]