NCSC Young Professionals AW ElinderSten

Welcome to a after work on the September 13 in Stockholm. The host of the evening is ElinderSten and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:
Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig!

Välkommen på After Work hos ElinderStenl!

Vad gör en plats levande och en handelsplats självklar? Genom att analysera trender och rörelsemönster med utgångspunkt i människors vardag, skapar ElinderSten arkitektur som ger aktiva och dynamiska mötesplatser. ElinderSten arbetar med kommersiella verksamheter, platser och lokaler och blev år 2017 utnämnda som ”Årets Bästa Konsult” av NCSC.

Talare under kvällen är Vanna Gunnarsson (Partner, Arkitekt MSA) och Martin Hedenström Ljung (Arkitekt MSA) som kommer berätta om hur kontoret arbetar med arkitektur för att bidra till mer attraktiva miljöer samt hur arkitekturen kan hjälpa deras beställare i förhandlingar och affärer. Dessutom bjuder de på fem handfasta tips för att genomföra ett lyckat projekt.

Dag: Torsdag 13 september
Var: ElinderSten, Kungsgatan 32, Plan 4
Tid: 17.15 – ca 19.30
Pris: Kostnadsfritt. ElinderSten bjuder på dryck och lättare förtäring.
Anmäl dig här

Varmt Välkommen!

Om NCSC Young Professionals
NCSC Young Professionals är ett nätverk som riktar sig till de som är mellan ca 25-25 år och verksamma inom retail- & fastighetsbranschen. Nätverket bjuder in till fyra events per år hos framgångsrika bolag med koppling till handel och fastigheter.


Din anmälan är bindande men kan överlåtas. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Dyker du inte upp utan att ha meddelat oss senast 24 timmar innan eventet tar vi ut en avgift om 650 SEK. Har du frågor kontakta info@ncscnordic.org

Breakfast seminar at Shopping Center REDI

Welcome to join a breakfast seminar, hosted by Shopping Center REDI on 4th of October 2018. More than 60,000 m2 in retail premises will be opened at the most experiential shopping center in Helsinki on 20th September 2018. NCSC FINLAND: Kauppakeskus REDI avautuu Helsinkiin kaupunkilaisella otteella 20.9.2018. Tule kuulemaan, mitä REDI pitää sisällään, millaisia palveluita on […]

NCSC Young Professionals AW ElinderSten

Welcome to a after work on the September 13 in Stockholm. The host of the evening is ElinderSten and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos ElinderStenl! Vad gör en plats […]