NCSC Young Professionals AW ElinderSten

Welcome to a after work on the September 13 in Stockholm. The host of the evening is ElinderSten and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:
Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig!

Välkommen på After Work hos ElinderStenl!

Vad gör en plats levande och en handelsplats självklar? Genom att analysera trender och rörelsemönster med utgångspunkt i människors vardag, skapar ElinderSten arkitektur som ger aktiva och dynamiska mötesplatser. ElinderSten arbetar med kommersiella verksamheter, platser och lokaler och blev år 2017 utnämnda som ”Årets Bästa Konsult” av NCSC.

Talare under kvällen är Vanna Gunnarsson (Partner, Arkitekt MSA) och Martin Hedenström Ljung (Arkitekt MSA) som kommer berätta om hur kontoret arbetar med arkitektur för att bidra till mer attraktiva miljöer samt hur arkitekturen kan hjälpa deras beställare i förhandlingar och affärer. Dessutom bjuder de på fem handfasta tips för att genomföra ett lyckat projekt.

Dag: Torsdag 13 september
Var: ElinderSten, Kungsgatan 32, Plan 4
Tid: 17.15 – ca 19.30
Pris: Kostnadsfritt. ElinderSten bjuder på dryck och lättare förtäring.
Anmäl dig här

Varmt Välkommen!

Om NCSC Young Professionals
NCSC Young Professionals är ett nätverk som riktar sig till de som är mellan ca 25-25 år och verksamma inom retail- & fastighetsbranschen. Nätverket bjuder in till fyra events per år hos framgångsrika bolag med koppling till handel och fastigheter.


Din anmälan är bindande men kan överlåtas. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Dyker du inte upp utan att ha meddelat oss senast 24 timmar innan eventet tar vi ut en avgift om 650 SEK. Har du frågor kontakta info@ncscnordic.org

NCSC Networking Dinner at Mapic

Once more we are happy to invite you to our annual Mapic networking dinner, open for all interested in the Nordic market. The dinner will be held at Restaurant Gaston Gastounette. The price includes champagne, a 3-course dinner with wine, water and coffee. Date: Thursday 15 november Time: 19:30 Place: Restaurant Gaston Gastounette > REGISTER HERE  […]

Seminar and guided tour at Wonderland – unique an creative coworking space in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Wonderland Work on 30th of November 2018. The Wonderland coworking space opened its doors in August 2018 in Vallila’s Konepaja area.   Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työn yhteisö, joka koostuu coworking-tiloista, Alice Italian -ravintolasta, toimistoista, lmonipuolisista neuvottelutiloista ja tapahtumista. Wonderland ei ole […]