NCSC Young Professionals After Work Finland

We will start the autumn of 2018 with a more relaxed “Back to Work” After Work 22 August in Helsinki. At the beginning of the event, Colliers International Finland (former Realprojekti and Ovenia Group) will give a short newsflash on the new company structure and shopping centre management services in Finland. Join us for drinks and mingle.

 

NCSC FINLAND:

Tervetuloa NCSC Young Professionalsin elokuussa järjestettävään ”Back to Work” After Work – tapahtumaan. Tilaisuuden alussa Colliers International Finland (entinen Realprojekti ja Ovenia Group) esittelee lyhyesti laajentumistaan Suomeen sekä kauppakeskusjohtamisen palveluitaan. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.colliers.fi.
Päivämäärä: 22. elokuuta 2018
Aikataulu: After Work drinks & mingle klo. 17:00 alkaen
Paikka: The TRAY, Kluuvikatu 4, Helsinki

Rekisteröidy tästä

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16. elokuuta.
HUOM! Mikäli ilmoittaudut tapahtumaan mutta joudut peruuttamaan osallistumisesi, muistathan ilmoittaa peruutuksesta viimeistään 2 päivää ennen tapahtumaa. Peruuttamattomissa no-show tapauksissa peritään osallistumismaksu 40 €.

Tervetuloa!

NCSC Networking Dinner at Mapic

Once more we are happy to invite you to our annual Mapic networking dinner, open for all interested in the Nordic market. The dinner will be held at Restaurant Gaston Gastounette. The price includes champagne, a 3-course dinner with wine, water and coffee. Date: Thursday 15 november Time: 19:30 Place: Restaurant Gaston Gastounette > REGISTER HERE  […]

Seminar and guided tour at Wonderland – unique an creative coworking space in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Wonderland Work on 30th of November 2018. The Wonderland coworking space opened its doors in August 2018 in Vallila’s Konepaja area.   Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työn yhteisö, joka koostuu coworking-tiloista, Alice Italian -ravintolasta, toimistoista, lmonipuolisista neuvottelutiloista ja tapahtumista. Wonderland ei ole […]