Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team.

Vilka är vi?
Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, etablerare, retailers, arkitekter och leverantörer. Vi anordnar varje år ca 40 event/konferenser, 3 studieturer och rapporter för att främja branschen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är i slutet på din utbildning och söker praktikplats för en längre praktik inom marknadsföring. Du bör vara en ”doer” som brinner för det digitala landskapet. Vi är ett mindre team och behöver en prestigelös person som kommer komplettera vårt marknadsteam. I arbetsuppgifterna kommer det främst ingå att skapa kampanjer i vårt system för utskick. Vi ser gärna att du har kunskaper i Photoshop och InDesign.

Om tjänsten?
Under din praktik vill vi såklart att du ska få så mycket erfarenhet som möjligt. Vi söker dig som är ivrig att lära dig nya saker och tar eget ansvar.

Arbetsuppgifter:
– Skapa kampanjer i våra olika system; Salesforce, Emarketeer och WordPress.
– Utifrån färdigt innehåll skapa olika former av marknadsföringsmaterial
– Ansvara för att koordinera aktiviteter med övriga länder
– Skapa och redigera enklare bilder och banners
– Vara med på våra olika events och konferenser

Kompetenser vi gärna ser att du har:
– Ett par års arbetserfarenhet
– Kan kommunicera väl på både engelska och svenska. Finska, danska och norska är en plus
– Erfarenhet av Photoshop och InDesign
– Erfarenhet av e-postmarknadsföring är ett plus

Personliga egenskaper:
– Starkt engagemang och stort intresse för digitala kanaler
– Social och ansvarsfull

Vi erbjuder dig:
– Stort ansvar och möjlighet att utforma arbetsuppgifter utifrån person och ambition
– Erfarenhet från både marknadsföring och köpcentrumbranschen
– Bli en del av ett härligt team som sitter centralt i Stockholm

Övrigt:
Praktikperiod: 1 termin heltid med start efter sommaren (flexibelt).
Placering: Hötorget, Stockholm

Är du den vi söker? Skicka CV och kort personligt brev till veronica.nilsson@ncscnordic.org

NCSC Young Professionals After Work Finland

We will start the autumn of 2018 with a more relaxed “Back to Work” After Work 22 August in Helsinki. At the beginning of the event, Colliers International Finland (former Realprojekti and Ovenia Group) will give a short newsflash on the new company structure and shopping centre management services in Finland. Join us for drinks […]

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]