Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team.

Vilka är vi?
Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, etablerare, retailers, arkitekter och leverantörer. Vi anordnar varje år ca 40 event/konferenser, 3 studieturer och rapporter för att främja branschen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är i slutet på din utbildning och söker praktikplats för en längre praktik inom marknadsföring. Du bör vara en ”doer” som brinner för det digitala landskapet. Vi är ett mindre team och behöver en prestigelös person som kommer komplettera vårt marknadsteam. I arbetsuppgifterna kommer det främst ingå att skapa kampanjer i vårt system för utskick. Vi ser gärna att du har kunskaper i Photoshop och InDesign.

Om tjänsten?
Under din praktik vill vi såklart att du ska få så mycket erfarenhet som möjligt. Vi söker dig som är ivrig att lära dig nya saker och tar eget ansvar.

Arbetsuppgifter:
– Skapa kampanjer i våra olika system; Salesforce, Emarketeer och WordPress.
– Utifrån färdigt innehåll skapa olika former av marknadsföringsmaterial
– Ansvara för att koordinera aktiviteter med övriga länder
– Skapa och redigera enklare bilder och banners
– Vara med på våra olika events och konferenser

Kompetenser vi gärna ser att du har:
– Ett par års arbetserfarenhet
– Kan kommunicera väl på både engelska och svenska. Finska, danska och norska är en plus
– Erfarenhet av Photoshop och InDesign
– Erfarenhet av e-postmarknadsföring är ett plus

Personliga egenskaper:
– Starkt engagemang och stort intresse för digitala kanaler
– Social och ansvarsfull

Vi erbjuder dig:
– Stort ansvar och möjlighet att utforma arbetsuppgifter utifrån person och ambition
– Erfarenhet från både marknadsföring och köpcentrumbranschen
– Bli en del av ett härligt team som sitter centralt i Stockholm

Övrigt:
Praktikperiod: 1 termin heltid med start efter sommaren (flexibelt).
Placering: Hötorget, Stockholm

Är du den vi söker? Skicka CV och kort personligt brev till veronica.nilsson@ncscnordic.org

NCSC Young Professionals seminar on Marketing in Shopping Centres

In the last breakfast seminar of the year we are going to jump in to the fascinating and constantly changing world of marketing. The insight will be offered by Orange Ad marketing agency, they have been successfully in the business for the past 19 years, producing campaigns for eg. Stockmann, Nordea, Citycon and Linnanmäki. For […]

Seminar of Finland’s travel business at brand new IMAX cinema at Finnkino Itis

Welcome to join a seminar of Finland’s travel business, hosted by Business Finland and Finnkino Itis on 25th of January 2019. Finnkino Itis opened the first and only IMAX cinema in Finland on 30th November 2018.   Suomessa kasvava ostosmatkailu luo paljon hyödyntämätöntä potentiaalia kauppakeskusalalle. Oikein kohdistetuilla tuote – ja elämystarjonnalla asiakasmääriä on mahdollista kasvattaa merkittävästi. […]

SAVE THE DATE! Study tour in Gdánsk 4-5th April 2019

SAVE THE DATE! On 4th and 5th April 2019 NCSC will take you to a study tour to beautiful and historical Gdańsk which is the Polish maritime capital with the population nearing half a million. It is a large centre of economic life, science, culture, and a popular tourist destination. Lying on the Bay of […]