Seminar and guided tour at luxury Hotel St.George in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Hotel St.George on 8th of June 2018. The hotel open its doors 2.5.2018, directly across from the beautiful Old Church Park in the heart of Helsinki.

NCSC FINLAND:

Hotel St. George Helsinki – Luksuksen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus. Tervetuloa tutustumaan uuden ajan luksushotelliin!

Hotel St. George avaa ovensa Helsinkiin, Vanhan Kirkkopuiston kulmaan toukokuussa 2018. Taustalla on lukuisia kohtaamisia lahjakkaiden ajattelijoiden ja tekijöiden kanssa sekä paljon työtä. Rakennuksen historian ja sen omistajien perintö, luksuksen käsitteen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus, paikallisuus ja kansainvälisyys sekä ajan arvon ymmärtäminen ovat muodostuneet keskeisiksi konseptin osiksi. Hotel St. George tarjoaa vierailleen enemmän; hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja, jossa yksityisyys, hiljaisuus ja kauneus yhdistyvät luontevasti inspiroiviin taidekokemuksiin sekä ravintolaelämyksiin.

Tarjolla on aamiaista ja mahdollisuus verkostoitua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii Hotel St.George Helsinki.

Päivämäärä: Perjantai 08. kesäkuuta 2018
Aikataulu:klo. 8.30-9.00. Rekisteröinti & aamupala Wintergarden- tilassa
Klo: 9.00-10.00. Esitys talon historiasta sekä hotellin ideologiasta ja käydään tutustumassa hotellin huoneisiin sekä muihin tiloihin.
Paikka: Hotel St.George Helsinki, Yrjönkatu 13, 00120 HELSINKI
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €

Tilaisuus on täynnä, ilmoittautuminen on päättynyt.

 

NCSC Young Professionals After Work Finland

We will start the autumn of 2018 with a more relaxed “Back to Work” After Work 22 August in Helsinki. At the beginning of the event, Colliers International Finland (former Realprojekti and Ovenia Group) will give a short newsflash on the new company structure and shopping centre management services in Finland. Join us for drinks […]

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]