Seminar and guided tour at luxury Hotel St.George in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Hotel St.George on 8th of June 2018. The hotel open its doors 2.5.2018, directly across from the beautiful Old Church Park in the heart of Helsinki.

NCSC FINLAND:

Hotel St. George Helsinki – Luksuksen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus. Tervetuloa tutustumaan uuden ajan luksushotelliin!

Hotel St. George avaa ovensa Helsinkiin, Vanhan Kirkkopuiston kulmaan toukokuussa 2018. Taustalla on lukuisia kohtaamisia lahjakkaiden ajattelijoiden ja tekijöiden kanssa sekä paljon työtä. Rakennuksen historian ja sen omistajien perintö, luksuksen käsitteen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus, paikallisuus ja kansainvälisyys sekä ajan arvon ymmärtäminen ovat muodostuneet keskeisiksi konseptin osiksi. Hotel St. George tarjoaa vierailleen enemmän; hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja, jossa yksityisyys, hiljaisuus ja kauneus yhdistyvät luontevasti inspiroiviin taidekokemuksiin sekä ravintolaelämyksiin.

Tarjolla on aamiaista ja mahdollisuus verkostoitua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii Hotel St.George Helsinki.

Päivämäärä: Perjantai 08. kesäkuuta 2018
Aikataulu:klo. 8.30-9.00. Rekisteröinti & aamupala Wintergarden- tilassa
Klo: 9.00-10.00. Esitys talon historiasta sekä hotellin ideologiasta ja käydään tutustumassa hotellin huoneisiin sekä muihin tiloihin.
Paikka: Hotel St.George Helsinki, Yrjönkatu 13, 00120 HELSINKI
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €

Tilaisuus on täynnä, ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Breakfast seminar at Shopping Center REDI

Welcome to join a breakfast seminar, hosted by Shopping Center REDI on 4th of October 2018. More than 60,000 m2 in retail premises will be opened at the most experiential shopping center in Helsinki on 20th September 2018. NCSC FINLAND: Kauppakeskus REDI avautuu Helsinkiin kaupunkilaisella otteella 20.9.2018. Tule kuulemaan, mitä REDI pitää sisällään, millaisia palveluita on […]

NCSC Young Professionals AW ElinderSten

Welcome to a after work on the September 13 in Stockholm. The host of the evening is ElinderSten and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos ElinderStenl! Vad gör en plats […]