Seminar and guided tour at luxury Hotel St.George in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Hotel St.George on 8th of June 2018. The hotel open its doors 2.5.2018, directly across from the beautiful Old Church Park in the heart of Helsinki.

NCSC FINLAND:

Hotel St. George Helsinki – Luksuksen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus. Tervetuloa tutustumaan uuden ajan luksushotelliin!

Hotel St. George avaa ovensa Helsinkiin, Vanhan Kirkkopuiston kulmaan toukokuussa 2018. Taustalla on lukuisia kohtaamisia lahjakkaiden ajattelijoiden ja tekijöiden kanssa sekä paljon työtä. Rakennuksen historian ja sen omistajien perintö, luksuksen käsitteen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus, paikallisuus ja kansainvälisyys sekä ajan arvon ymmärtäminen ovat muodostuneet keskeisiksi konseptin osiksi. Hotel St. George tarjoaa vierailleen enemmän; hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja, jossa yksityisyys, hiljaisuus ja kauneus yhdistyvät luontevasti inspiroiviin taidekokemuksiin sekä ravintolaelämyksiin.

Tarjolla on aamiaista ja mahdollisuus verkostoitua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii Hotel St.George Helsinki.

Päivämäärä: Perjantai 08. kesäkuuta 2018
Aikataulu:klo. 8.30-9.00. Rekisteröinti & aamupala Wintergarden- tilassa
Klo: 9.00-10.00. Esitys talon historiasta sekä hotellin ideologiasta ja käydään tutustumassa hotellin huoneisiin sekä muihin tiloihin.
Paikka: Hotel St.George Helsinki, Yrjönkatu 13, 00120 HELSINKI
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €

Tilaisuus on täynnä, ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]