Seminar and guided tour at luxury Hotel St.George in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Hotel St.George on 8th of June 2018. The hotel open its doors 2.5.2018, directly across from the beautiful Old Church Park in the heart of Helsinki.

NCSC FINLAND:

Hotel St. George Helsinki – Luksuksen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus. Tervetuloa tutustumaan uuden ajan luksushotelliin!

Hotel St. George avaa ovensa Helsinkiin, Vanhan Kirkkopuiston kulmaan toukokuussa 2018. Taustalla on lukuisia kohtaamisia lahjakkaiden ajattelijoiden ja tekijöiden kanssa sekä paljon työtä. Rakennuksen historian ja sen omistajien perintö, luksuksen käsitteen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus, paikallisuus ja kansainvälisyys sekä ajan arvon ymmärtäminen ovat muodostuneet keskeisiksi konseptin osiksi. Hotel St. George tarjoaa vierailleen enemmän; hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja, jossa yksityisyys, hiljaisuus ja kauneus yhdistyvät luontevasti inspiroiviin taidekokemuksiin sekä ravintolaelämyksiin.

Tarjolla on aamiaista ja mahdollisuus verkostoitua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii Hotel St.George Helsinki.

Päivämäärä: Perjantai 08. kesäkuuta 2018
Aikataulu:klo. 8.30-9.00. Rekisteröinti & aamupala Wintergarden- tilassa
Klo: 9.00-10.00. Esitys talon historiasta sekä hotellin ideologiasta ja käydään tutustumassa hotellin huoneisiin sekä muihin tiloihin.
Paikka: Hotel St.George Helsinki, Yrjönkatu 13, 00120 HELSINKI
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €

Tilaisuus on täynnä, ilmoittautuminen on päättynyt.

 

NCSC Networking Dinner at Mapic

Once more we are happy to invite you to our annual Mapic networking dinner, open for all interested in the Nordic market. The dinner will be held at Restaurant Gaston Gastounette. The price includes champagne, a 3-course dinner with wine, water and coffee. Date: Thursday 15 november Time: 19:30 Place: Restaurant Gaston Gastounette > REGISTER HERE  […]

Seminar and guided tour at Wonderland – unique an creative coworking space in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Wonderland Work on 30th of November 2018. The Wonderland coworking space opened its doors in August 2018 in Vallila’s Konepaja area.   Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työn yhteisö, joka koostuu coworking-tiloista, Alice Italian -ravintolasta, toimistoista, lmonipuolisista neuvottelutiloista ja tapahtumista. Wonderland ei ole […]