Seminar and guided tour at luxury Hotel St.George in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Hotel St.George on 8th of June 2018. The hotel open its doors 2.5.2018, directly across from the beautiful Old Church Park in the heart of Helsinki.

NCSC FINLAND:

Hotel St. George Helsinki – Luksuksen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus. Tervetuloa tutustumaan uuden ajan luksushotelliin!

Hotel St. George avaa ovensa Helsinkiin, Vanhan Kirkkopuiston kulmaan toukokuussa 2018. Taustalla on lukuisia kohtaamisia lahjakkaiden ajattelijoiden ja tekijöiden kanssa sekä paljon työtä. Rakennuksen historian ja sen omistajien perintö, luksuksen käsitteen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus, paikallisuus ja kansainvälisyys sekä ajan arvon ymmärtäminen ovat muodostuneet keskeisiksi konseptin osiksi. Hotel St. George tarjoaa vierailleen enemmän; hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja, jossa yksityisyys, hiljaisuus ja kauneus yhdistyvät luontevasti inspiroiviin taidekokemuksiin sekä ravintolaelämyksiin.

Tarjolla on aamiaista ja mahdollisuus verkostoitua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii Hotel St.George Helsinki.

Päivämäärä: Perjantai 08. kesäkuuta 2018
Aikataulu:klo. 8.30-9.00. Rekisteröinti & aamupala Wintergarden- tilassa
Klo: 9.00-10.00. Esitys talon historiasta sekä hotellin ideologiasta ja käydään tutustumassa hotellin huoneisiin sekä muihin tiloihin.
Paikka: Hotel St.George Helsinki, Yrjönkatu 13, 00120 HELSINKI
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €

Tilaisuus on täynnä, ilmoittautuminen on päättynyt.

 

NCSC Young Professionals seminar on Marketing in Shopping Centres

In the last breakfast seminar of the year we are going to jump in to the fascinating and constantly changing world of marketing. The insight will be offered by Orange Ad marketing agency, they have been successfully in the business for the past 19 years, producing campaigns for eg. Stockmann, Nordea, Citycon and Linnanmäki. For […]

Seminar of Finland’s travel business at brand new IMAX cinema at Finnkino Itis

Welcome to join a seminar of Finland’s travel business, hosted by Business Finland and Finnkino Itis on 25th of January 2019. Finnkino Itis opened the first and only IMAX cinema in Finland on 30th November 2018.   Suomessa kasvava ostosmatkailu luo paljon hyödyntämätöntä potentiaalia kauppakeskusalalle. Oikein kohdistetuilla tuote – ja elämystarjonnalla asiakasmääriä on mahdollista kasvattaa merkittävästi. […]

SAVE THE DATE! Study tour in Gdánsk 4-5th April 2019

SAVE THE DATE! On 4th and 5th April 2019 NCSC will take you to a study tour to beautiful and historical Gdańsk which is the Polish maritime capital with the population nearing half a million. It is a large centre of economic life, science, culture, and a popular tourist destination. Lying on the Bay of […]