Breakfast seminar with Alipay in Denmark

Welcome to a Alipay breakfast seminar on the 30th of May with Nordic Business House, ePassi and Alipay in Copenhagen. The seminar will be held in English.

NCSC Denmark

Velkommen til et gratis Alipay morgenmadsseminar den 30. maj med Nordic Business House, ePassi og Alipay i København. Seminaret afholdes på engelsk.

Dette seminar handler om Alipay – verdens største kinesiske betalingsløsning. ePassi og Nordic Business House vil sammen fortælle alt, hvad du behøver at vide for at øge salget til kinesiske kunder, samt fortælle om de seneste turist- og forbrugertendenser hos kinesiske turister, der besøger Norden.

Taler: Alexander Yin, økonomidirektør ePassi Group & Hanna Sillén, adm. Direktør Nordic Business House
Tid: Morgenmad fra kl. 8.00, start 8:30 til 9:30
Sted: CinemaxX på Fisketorvet sal 14 på plan 2
>>TILMELD DIG HER

Vi byder på morgenmad!


Turismen fra Kina til Danmark er steget eksplosivt i de sidste ni år, og det fortsætter med at stige. Danmark er et populært turistmål, og kinesiske turister er glade for at shoppe eksklusive varer, og danske eller skandinaviske varer er ofte i høj kurs.

Betalingsmetoder er vigtige for at imødese kinesisk turisme, og det er her, hvor Alipay er den største leverandør. Alipay er verdens største mobilbetalingsløsning med over 520 millioner brugere og er en naturlig del af de kinesiske forbrugers liv. Det er mere end blot en betalingsmetode, og beskrives som en global livsstils super app, der påvirker hvor og hvordan forbrugeren handler. Kundens Alipay app præsenterer butikker, der tilbyder Alipay samt kort som gør det nemt at finde forskellige butikker. I appen kan virksomheder også fremme kampagner.

ePassi blev grundlagt i Finland i 2007 og er den største leverandør af den kinesiske betalingsløsning Alipay i de nordiske lande med over 600 forhandlere i Finland. Eksempler på brugere er Finnair, Hilton, Marimekko, Santa Claus Office, Scandic & Stockmann. Nordic Business House er et salgs- og marketingagentur med kontorer i Stockholm og Shanghai grundlagt i 2014. Teamet består af både svenske og kinesiske digitale marketing specialister, og virksomheden fungerer som en bro mellem de nordiske lande og Kina. Deres kunder er primært virksomheder inden for turisme og uddannelse med en målgruppe i Kina og den kinesiske turistindustri i Norden.

Hvad er de seneste kinesiske turisme tendenser og forbrugeradfærd? Hvordan ser det kinesiske digitale landskab ud? Nordic Business House ser også på kinesiske sociale medier, som WeChat, Weibo & Mafengwo, og hjælper virksomheder med at blive mere tilgængelige for det kinesiske publikum gennem digital tilstedeværelse.


Seminaret er denne gang gratis for alle, men tilmelding er nødvendig. Hvis du har spørgsmål bedes du kontakte isabell.stubbe@ncscnordic.org

 

NCSC Young Professionals After Work Finland

We will start the autumn of 2018 with a more relaxed “Back to Work” After Work 22 August in Helsinki. At the beginning of the event, Colliers International Finland (former Realprojekti and Ovenia Group) will give a short newsflash on the new company structure and shopping centre management services in Finland. Join us for drinks […]

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]