Preview of newly built Mölndal Galleria

Welcome to a exclusive preview of Mölndal Galleria. The host of the morning’s tour is Citycon. The event will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Mölndal Galleria med 70 butiker, caféer och restauranger får en central roll när Mölndal utvecklar sin stadskärna till en plats som lever och befolkas hela dygnet. I september öppnas portarna till den nya gallerian som blir Mölndalsbornas offentliga vardagsrum. Citycon och NCSC bjuder in till en exklusiv förhandsvisning av Mölndal Galleria.

När: Torsdagen den 30 augusti
8.00 – 08.30 ankomst och mingel
8.30 – 9.30 guidad tur i gallerian
Var: Mölndal Galleria
Pris: Kostnadsfritt
Anmäl dig här

Frågeställningar som kommer att lyftas under morgonen är:
Hur bidrar den arkitektoniska gestaltningen till att skapa upplevelsen av gallerian som en naturlig del av övriga innerstaden? Hur har gallerian designats för att ge en varm välkomnande vardagsrumskänsla samtidigt som den är storskalig? Hur har utbudet utformats med tanke som passar många, med trygghet och aktivitet över dygnet? Vilka lösningar finns för att driva gallerian med så stor miljöhänsyn som möjligt?

Tips!
Fortsätt dagen med Retail Arena som börjar kl.12 med lunchmingel, passa på att fortsätta dialogen med retailers och övriga aktiva i branschen. Läs mer här.

Varmt välkomna!

 


 

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]

Seminar and guided tour at luxury Hotel St.George in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Hotel St.George on 8th of June 2018. The hotel open its doors 2.5.2018, directly across from the beautiful Old Church Park in the heart of Helsinki. NCSC FINLAND: Hotel St. George Helsinki – Luksuksen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus. Tervetuloa tutustumaan uuden ajan luksushotelliin! Hotel St. George […]