Preview of newly built Mölndal Galleria

Welcome to a exclusive preview of Mölndal Galleria. The host of the morning’s tour is Citycon. The event will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Mölndal Galleria med 70 butiker, caféer och restauranger får en central roll när Mölndal utvecklar sin stadskärna till en plats som lever och befolkas hela dygnet. I september öppnas portarna till den nya gallerian som blir Mölndalsbornas offentliga vardagsrum. Citycon och NCSC bjuder in till en exklusiv förhandsvisning av Mölndal Galleria.

När: Torsdagen den 30 augusti
8.00 – 08.30 ankomst och mingel
8.30 – 9.30 guidad tur i gallerian
Var: Mölndal Galleria
Pris: Kostnadsfritt
Anmäl dig här

Frågeställningar som kommer att lyftas under morgonen är:
Hur bidrar den arkitektoniska gestaltningen till att skapa upplevelsen av gallerian som en naturlig del av övriga innerstaden? Hur har gallerian designats för att ge en varm välkomnande vardagsrumskänsla samtidigt som den är storskalig? Hur har utbudet utformats med tanke som passar många, med trygghet och aktivitet över dygnet? Vilka lösningar finns för att driva gallerian med så stor miljöhänsyn som möjligt?

Tips!
Fortsätt dagen med Retail Arena som börjar kl.12 med lunchmingel, passa på att fortsätta dialogen med retailers och övriga aktiva i branschen. Läs mer här.

Varmt välkomna!

 


 

Breakfast seminar at Shopping Center REDI

Welcome to join a breakfast seminar, hosted by Shopping Center REDI on 4th of October 2018. More than 60,000 m2 in retail premises will be opened at the most experiential shopping center in Helsinki on 20th September 2018. NCSC FINLAND: Kauppakeskus REDI avautuu Helsinkiin kaupunkilaisella otteella 20.9.2018. Tule kuulemaan, mitä REDI pitää sisällään, millaisia palveluita on […]

NCSC Young Professionals AW ElinderSten

Welcome to a after work on the September 13 in Stockholm. The host of the evening is ElinderSten and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos ElinderStenl! Vad gör en plats […]