Preview of newly built Mölndal Galleria

Welcome to a exclusive preview of Mölndal Galleria. The host of the morning’s tour is Citycon. The event will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Mölndal Galleria med 70 butiker, caféer och restauranger får en central roll när Mölndal utvecklar sin stadskärna till en plats som lever och befolkas hela dygnet. I september öppnas portarna till den nya gallerian som blir Mölndalsbornas offentliga vardagsrum. Citycon och NCSC bjuder in till en exklusiv förhandsvisning av Mölndal Galleria.

När: Torsdagen den 30 augusti
8.00 – 08.30 ankomst och mingel
8.30 – 9.30 guidad tur i gallerian
Var: Mölndal Galleria
Pris: Kostnadsfritt
Anmäl dig här

Frågeställningar som kommer att lyftas under morgonen är:
Hur bidrar den arkitektoniska gestaltningen till att skapa upplevelsen av gallerian som en naturlig del av övriga innerstaden? Hur har gallerian designats för att ge en varm välkomnande vardagsrumskänsla samtidigt som den är storskalig? Hur har utbudet utformats med tanke som passar många, med trygghet och aktivitet över dygnet? Vilka lösningar finns för att driva gallerian med så stor miljöhänsyn som möjligt?

Tips!
Fortsätt dagen med Retail Arena som börjar kl.12 med lunchmingel, passa på att fortsätta dialogen med retailers och övriga aktiva i branschen. Läs mer här.

Varmt välkomna!

 


 

Kjøpesenterkonferansen 2018

Once again we are arranging Kjøpesenterkonferansen, the largest shopping center conference in the Nordics. The conference takes place in Oslo on October the 17th-19th. The seminar will mainly be held in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. NCSC Norges “Kjøpesenterkonferansen” arrangeres som tidligere i uke 42, 17.-19. oktober 2018. I […]

Sweden Urban Arena 2018

Save the date! On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the third year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC. Sweden Urban Arena 2018 – Höstens viktigaste mötesplats! När: 23 oktober Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm Tid: frukost […]

NCSC Finland Awards 2018

NCSC Finland Awards 2018 Gala dinner will be held on the 10th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. Please save the date, more information will come during spring.