Preview of newly built Mölndal Galleria

Welcome to a exclusive preview of Mölndal Galleria. The host of the morning’s tour is Citycon. The event will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Mölndal Galleria med 70 butiker, caféer och restauranger får en central roll när Mölndal utvecklar sin stadskärna till en plats som lever och befolkas hela dygnet. I september öppnas portarna till den nya gallerian som blir Mölndalsbornas offentliga vardagsrum. Citycon och NCSC bjuder in till en exklusiv förhandsvisning av Mölndal Galleria.

När: Torsdagen den 30 augusti
8.00 – 08.30 ankomst och mingel
8.30 – 9.30 guidad tur i gallerian
Var: Mölndal Galleria
Pris: Kostnadsfritt
Anmäl dig här

Frågeställningar som kommer att lyftas under morgonen är:
Hur bidrar den arkitektoniska gestaltningen till att skapa upplevelsen av gallerian som en naturlig del av övriga innerstaden? Hur har gallerian designats för att ge en varm välkomnande vardagsrumskänsla samtidigt som den är storskalig? Hur har utbudet utformats med tanke som passar många, med trygghet och aktivitet över dygnet? Vilka lösningar finns för att driva gallerian med så stor miljöhänsyn som möjligt?

Tips!
Fortsätt dagen med Retail Arena som börjar kl.12 med lunchmingel, passa på att fortsätta dialogen med retailers och övriga aktiva i branschen. Läs mer här.

Varmt välkomna!

 


 

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]