Preview of newly built Mölndal Galleria

Welcome to a exclusive preview of Mölndal Galleria. The host of the morning’s tour is Citycon. The event will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Mölndal Galleria med 70 butiker, caféer och restauranger får en central roll när Mölndal utvecklar sin stadskärna till en plats som lever och befolkas hela dygnet. I september öppnas portarna till den nya gallerian som blir Mölndalsbornas offentliga vardagsrum. Citycon och NCSC bjuder in till en exklusiv förhandsvisning av Mölndal Galleria.

När: Torsdagen den 30 augusti
8.00 – 08.30 ankomst och mingel
8.30 – 9.30 guidad tur i gallerian
Var: Mölndal Galleria
Pris: Kostnadsfritt
Anmäl dig här

Frågeställningar som kommer att lyftas under morgonen är:
Hur bidrar den arkitektoniska gestaltningen till att skapa upplevelsen av gallerian som en naturlig del av övriga innerstaden? Hur har gallerian designats för att ge en varm välkomnande vardagsrumskänsla samtidigt som den är storskalig? Hur har utbudet utformats med tanke som passar många, med trygghet och aktivitet över dygnet? Vilka lösningar finns för att driva gallerian med så stor miljöhänsyn som möjligt?

Tips!
Fortsätt dagen med Retail Arena som börjar kl.12 med lunchmingel, passa på att fortsätta dialogen med retailers och övriga aktiva i branschen. Läs mer här.

Varmt välkomna!

 


 

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]