Center Facts Norway 2018

Shopping centers account for almost a third of Norwegian retail. Centerfacts gives you a description of its meaning, structure and composition.

Om rapporten
Kjøpesenterhandel er en betydelig del av norsk detaljhandel. Vi har fulgt aktivt med i utviklingen av den gjennom mange år, og ønsker med dette å gi en objektiv fremstilling av dens betydning, struktur og sammensetning. Sammen med informasjon om navngitte aktører mener vi at rapporten gir et lettforståelig oversiktsbilde av en fragmentert og dynamisk bransje.

Centerfacts Norge 2018 er en oppfølging av utgavene fra 2016 og 2017. Det er vårt ønske at publikasjonen skal bli en årviss presentasjon der innholdet er etterrettelig og representerer bidrag fra alle bransjeaktørene.

Bestillning

Vi sender deg PDF til angitt e-postadresse og papirutgave ettersendes per post.

Pris kr. 1 600,- eks. mva.
Kryss av dersom du er medlem av Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) for fratrekk på kr 300,-

>> Bestill her

 

NCSC Young Professionals seminar on Marketing in Shopping Centres

In the last breakfast seminar of the year we are going to jump in to the fascinating and constantly changing world of marketing. The insight will be offered by Orange Ad marketing agency, they have been successfully in the business for the past 19 years, producing campaigns for eg. Stockmann, Nordea, Citycon and Linnanmäki. For […]

Seminar of Finland’s travel business at brand new IMAX cinema at Finnkino Itis

Welcome to join a seminar of Finland’s travel business, hosted by Business Finland and Finnkino Itis on 25th of January 2019. Finnkino Itis opened the first and only IMAX cinema in Finland on 30th November 2018.   Suomessa kasvava ostosmatkailu luo paljon hyödyntämätöntä potentiaalia kauppakeskusalalle. Oikein kohdistetuilla tuote – ja elämystarjonnalla asiakasmääriä on mahdollista kasvattaa merkittävästi. […]

SAVE THE DATE! Study tour in Gdánsk 4-5th April 2019

SAVE THE DATE! On 4th and 5th April 2019 NCSC will take you to a study tour to beautiful and historical Gdańsk which is the Polish maritime capital with the population nearing half a million. It is a large centre of economic life, science, culture, and a popular tourist destination. Lying on the Bay of […]