Center Facts Norway 2018

Shopping centers account for almost a third of Norwegian retail. Centerfacts gives you a description of its meaning, structure and composition.

Om rapporten
Kjøpesenterhandel er en betydelig del av norsk detaljhandel. Vi har fulgt aktivt med i utviklingen av den gjennom mange år, og ønsker med dette å gi en objektiv fremstilling av dens betydning, struktur og sammensetning. Sammen med informasjon om navngitte aktører mener vi at rapporten gir et lettforståelig oversiktsbilde av en fragmentert og dynamisk bransje.

Centerfacts Norge 2018 er en oppfølging av utgavene fra 2016 og 2017. Det er vårt ønske at publikasjonen skal bli en årviss presentasjon der innholdet er etterrettelig og representerer bidrag fra alle bransjeaktørene.

Bestillning

Vi sender deg PDF til angitt e-postadresse og papirutgave ettersendes per post.

Pris kr. 1 600,- eks. mva.
Kryss av dersom du er medlem av Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) for fratrekk på kr 300,-

>> Bestill her

 

NCSC Networking Dinner at Mapic

Once more we are happy to invite you to our annual Mapic networking dinner, open for all interested in the Nordic market. The dinner will be held at Restaurant Gaston Gastounette. The price includes champagne, a 3-course dinner with wine, water and coffee. Date: Thursday 15 november Time: 19:30 Place: Restaurant Gaston Gastounette > REGISTER HERE  […]

Seminar and guided tour at Wonderland – unique an creative coworking space in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Wonderland Work on 30th of November 2018. The Wonderland coworking space opened its doors in August 2018 in Vallila’s Konepaja area.   Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työn yhteisö, joka koostuu coworking-tiloista, Alice Italian -ravintolasta, toimistoista, lmonipuolisista neuvottelutiloista ja tapahtumista. Wonderland ei ole […]