Center Facts Norway 2018

Shopping centers account for almost a third of Norwegian retail. Centerfacts gives you a description of its meaning, structure and composition.

Rapporten inneholder:

 • Senterstatistikk
  Her finner du nyttig informasjon om bla. sentrenes betydning, nasjonalt og lokalt.
 • Kjøpesenteroversikt
  Rapporten inneholder informasjon om landets største sentre (279) i Norge.
 • Sentergruppering
  Her finner du en oversikt over senterkjeder og deres tilknyttede sentre.
 • Informasjonskilder
  Oversikt over hvor du kan få mer bransjeinformasjon.

Bestillning

Du får Centerfacts 2017 kostnadsfritt som PDF ved å bestille neste utgave: Centerfacts 2018. Den vil foreligge i juni 2018.
Centerfacts 2018 leveres i papirform og- /eller PDF-fil. Pris kr 1 250.
Ønsker du begge er prisen kr 1.500,-  I tillegg kommer mva og evt. frakt.
Medlemmer i NCSC gis et fradrag på kr.300.-.

>> Bestill her


Bakgrunn for rapporten
Nettet gir deg mye informasjon om kjøpesentre og kjøpesenterbransjen. Det var en av grunnene til at Nordic Council of Shopping Centers (NCSC),  Kvarud Analyse og Andhøy i 2016 ble enige om å samle relevant, grunnleggende og objektiv informasjon ”mellom to permer”. Alle tre har lang erfaring fra fremstilling og bruk av senterinformasjon. Resultatet ble Centerfacts Norge 2016 som ble utgitt i januar 2017. Nå foreligger det en ny utgave.

Kjøpesenterkonferansen 2018

Once again we are arranging Kjøpesenterkonferansen, the largest shopping center conference in the Nordics. The conference takes place in Oslo on October the 17th-19th. The seminar will mainly be held in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. NCSC Norges “Kjøpesenterkonferansen” arrangeres som tidligere i uke 42, 17.-19. oktober 2018. I […]

Sweden Urban Arena 2018

Save the date! On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the third year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC. Sweden Urban Arena 2018 – Höstens viktigaste mötesplats! När: 23 oktober Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm Tid: frukost […]

NCSC Finland Awards 2018

NCSC Finland Awards 2018 Gala dinner will be held on the 10th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. Please save the date, more information will come during spring.