Center Facts Norway 2018

Shopping centers account for almost a third of Norwegian retail. Centerfacts gives you a description of its meaning, structure and composition.

Rapporten inneholder:

 • Senterstatistikk
  Her finner du nyttig informasjon om bla. sentrenes betydning, nasjonalt og lokalt.
 • Kjøpesenteroversikt
  Rapporten inneholder informasjon om landets største sentre (279) i Norge.
 • Sentergruppering
  Her finner du en oversikt over senterkjeder og deres tilknyttede sentre.
 • Informasjonskilder
  Oversikt over hvor du kan få mer bransjeinformasjon.

Bestillning

Du får Centerfacts 2017 kostnadsfritt som PDF ved å bestille neste utgave: Centerfacts 2018. Den vil foreligge i juni 2018.
Centerfacts 2018 leveres i papirform og- /eller PDF-fil. Pris kr 1 250.
Ønsker du begge er prisen kr 1.500,-  I tillegg kommer mva og evt. frakt.
Medlemmer i NCSC gis et fradrag på kr.300.-.

>> Bestill her


Bakgrunn for rapporten
Nettet gir deg mye informasjon om kjøpesentre og kjøpesenterbransjen. Det var en av grunnene til at Nordic Council of Shopping Centers (NCSC),  Kvarud Analyse og Andhøy i 2016 ble enige om å samle relevant, grunnleggende og objektiv informasjon ”mellom to permer”. Alle tre har lang erfaring fra fremstilling og bruk av senterinformasjon. Resultatet ble Centerfacts Norge 2016 som ble utgitt i januar 2017. Nå foreligger det en ny utgave.

NCSC Young Professionals After Work Finland

We will start the autumn of 2018 with a more relaxed “Back to Work” After Work 22 August in Helsinki. At the beginning of the event, Colliers International Finland (former Realprojekti and Ovenia Group) will give a short newsflash on the new company structure and shopping centre management services in Finland. Join us for drinks […]

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]