Sweden Urban Arena 2018

Early Bird ending June 30! On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the third year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC.

Sweden Urban Arena 2018 – Höstens viktigaste mötesplats!
Sweden Urban Arena är en mötesplats för intressenter inom cityhandel och handelsplatser. Det är branschorganisationerna Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare och NCSC (Nordic Council of Shopping Centers) som har tagit ett gemensamt initiativ och arrangerar årets viktigaste event. Syftet är att sammanföra fastighetsägare, kommuner, detaljhandel, centrumutvecklare och stadsplanerare för att främja utvecklingen av morgondagens mötes- och handelsplatser: levande, attraktiva och väl integrerade i ett samhälle där människor bor och verkar.

När: 23 oktober
Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
Tid: frukost och registrering kl.8-9. Seminariet startar kl.9. Drink kl.17 avslutar dagen. Galakvällen börjar kl.18.30.
Kvällsprogrammet inkluderar NCSC Awards och Årets Purple Flag-område 2018, samt underhållning, middag och fortsatt nätverkande.
Karta: så hittar du hit klicka här

Anmäl dig här


Årets talare:

Julia Bendelin, Strateg för Gotlands Attraktionskraft – Attraktion en kedjereaktion

Tobias Rönnberg, HUI Research

Freddy Sobin, VD KICKS

Stephen Jung – Expert inom trender och innovation

Joe Sternlieb – Georgetown Business Improvement District (BID)

Per Granqvist – Ett lättare sätt att rädda värden- en rolig föreläsning om ett tråkigt ämne

Anna Kinberg Batra – Möt Anna Kinberg Batra i en av hennes första föreläsningar i livet efter partipolitiken – som bara har börjat

Spår:
Integration – Hållbarhet – Stadsutveckling – Inblick i branschen 


 

PREMIUM PARTNERS:

 

 

UTSTÄLLAR- OCH MEDIAPARTNERS

 

Vill ni vara med som partners på årets event?
Kontakta: Emmeli Geeber +46 707778212, emmeli.geeber@ncscnordic.org

 

ARRANGÖRER:

Logos-620x125px

NCSC Young Professionals After Work Finland

We will start the autumn of 2018 with a more relaxed “Back to Work” After Work 22 August in Helsinki. At the beginning of the event, Colliers International Finland (former Realprojekti and Ovenia Group) will give a short newsflash on the new company structure and shopping centre management services in Finland. Join us for drinks […]

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]