Sweden Urban Arena 2018

Early Bird ending June 30! On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the third year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC.

Sweden Urban Arena 2018 – Höstens viktigaste mötesplats!
Sweden Urban Arena är en mötesplats för intressenter inom cityhandel och handelsplatser. Det är branschorganisationerna Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare och NCSC (Nordic Council of Shopping Centers) som har tagit ett gemensamt initiativ och arrangerar årets viktigaste event. Syftet är att sammanföra fastighetsägare, kommuner, detaljhandel, centrumutvecklare och stadsplanerare för att främja utvecklingen av morgondagens mötes- och handelsplatser: levande, attraktiva och väl integrerade i ett samhälle där människor bor och verkar.

När: 23 oktober
Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
Tid: frukost och registrering kl.8-9. Seminariet startar kl.9. Drink kl.17 avslutar dagen. Galakvällen börjar kl.18.30.
Kvällsprogrammet inkluderar NCSC Awards och Årets Purple Flag-område 2018, samt underhållning, middag och fortsatt nätverkande.
Karta: så hittar du hit klicka här

Anmäl dig här


Årets talare:

Julia Bendelin, Strateg för Gotlands Attraktionskraft – Attraktion en kedjereaktion

Tobias Rönnberg, HUI Research

Freddy Sobin, VD KICKS

Stephen Jung – Expert inom trender och innovation

Joe Sternlieb – Georgetown Business Improvement District (BID)

Per Granqvist – Ett lättare sätt att rädda värden- en rolig föreläsning om ett tråkigt ämne

Anna Kinberg Batra – Möt Anna Kinberg Batra i en av hennes första föreläsningar i livet efter partipolitiken – som bara har börjat

Spår:
Integration – Hållbarhet – Stadsutveckling – Inblick i branschen 


 

PREMIUM PARTNERS:

 

 

UTSTÄLLAR- OCH MEDIAPARTNERS

 

Vill ni vara med som partners på årets event?
Kontakta: Emmeli Geeber +46 707778212, emmeli.geeber@ncscnordic.org

 

ARRANGÖRER:

Logos-620x125px

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]