Sweden Urban Arena 2018

Early Bird ending June 30! On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the third year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC.

Sweden Urban Arena 2018 – Höstens viktigaste mötesplats!
Sweden Urban Arena är en mötesplats för intressenter inom cityhandel och handelsplatser. Det är branschorganisationerna Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare och NCSC (Nordic Council of Shopping Centers) som har tagit ett gemensamt initiativ och arrangerar årets viktigaste event. Syftet är att sammanföra fastighetsägare, kommuner, detaljhandel, centrumutvecklare och stadsplanerare för att främja utvecklingen av morgondagens mötes- och handelsplatser: levande, attraktiva och väl integrerade i ett samhälle där människor bor och verkar.

När: 23 oktober
Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
Tid: frukost och registrering kl.8-9. Seminariet startar kl.9. Drink kl.17 avslutar dagen. Galakvällen börjar kl.18.30.
Kvällsprogrammet inkluderar NCSC Awards och Årets Purple Flag-område 2018, samt underhållning, middag och fortsatt nätverkande.
Karta: så hittar du hit klicka här

Anmäl dig här


Årets talare:

Julia Bendelin, Strateg för Gotlands Attraktionskraft – Attraktion en kedjereaktion

Tobias Rönnberg, HUI Research

Freddy Sobin, VD KICKS

Stephen Jung – Expert inom trender och innovation

Joe Sternlieb – Georgetown Business Improvement District (BID)

Per Granqvist – Ett lättare sätt att rädda värden- en rolig föreläsning om ett tråkigt ämne

Anna Kinberg Batra – Möt Anna Kinberg Batra i en av hennes första föreläsningar i livet efter partipolitiken – som bara har börjat

Spår:
Integration – Hållbarhet – Stadsutveckling – Inblick i branschen 


 

PREMIUM PARTNERS:

 

 

UTSTÄLLAR- OCH MEDIAPARTNERS

 

Vill ni vara med som partners på årets event?
Kontakta: Emmeli Geeber +46 707778212, emmeli.geeber@ncscnordic.org

 

ARRANGÖRER:

Logos-620x125px

NCSC Networking Dinner at Mapic

Once more we are happy to invite you to our annual Mapic networking dinner, open for all interested in the Nordic market. The dinner will be held at Restaurant Gaston Gastounette. The price includes champagne, a 3-course dinner with wine, water and coffee. Date: Thursday 15 november Time: 19:30 Place: Restaurant Gaston Gastounette > REGISTER HERE  […]

Seminar and guided tour at Wonderland – unique an creative coworking space in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Wonderland Work on 30th of November 2018. The Wonderland coworking space opened its doors in August 2018 in Vallila’s Konepaja area.   Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työn yhteisö, joka koostuu coworking-tiloista, Alice Italian -ravintolasta, toimistoista, lmonipuolisista neuvottelutiloista ja tapahtumista. Wonderland ei ole […]