Sweden Urban Arena 2018

Early Bird ending June 30! On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the third year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC.

Sweden Urban Arena 2018 – Höstens viktigaste mötesplats!
Sweden Urban Arena är en mötesplats för intressenter inom cityhandel och handelsplatser. Det är branschorganisationerna Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare och NCSC (Nordic Council of Shopping Centers) som har tagit ett gemensamt initiativ och arrangerar årets viktigaste event. Syftet är att sammanföra fastighetsägare, kommuner, detaljhandel, centrumutvecklare och stadsplanerare för att främja utvecklingen av morgondagens mötes- och handelsplatser: levande, attraktiva och väl integrerade i ett samhälle där människor bor och verkar.

När: 23 oktober
Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
Tid: frukost och registrering kl.8-9. Seminariet startar kl.9. Drink kl.17 avslutar dagen. Galakvällen börjar kl.18.30.
Kvällsprogrammet inkluderar NCSC Awards och Årets Purple Flag-område 2018, samt underhållning, middag och fortsatt nätverkande.
Karta: så hittar du hit klicka här

Anmäl dig här


Årets talare:

Julia Bendelin, Strateg för Gotlands Attraktionskraft – Attraktion en kedjereaktion

Tobias Rönnberg, HUI Research

Freddy Sobin, VD KICKS

Stephen Jung – Expert inom trender och innovation

Joe Sternlieb – Georgetown Business Improvement District (BID)

Per Granqvist – Ett lättare sätt att rädda värden- en rolig föreläsning om ett tråkigt ämne

Anna Kinberg Batra – Möt Anna Kinberg Batra i en av hennes första föreläsningar i livet efter partipolitiken – som bara har börjat

Spår:
Integration – Hållbarhet – Stadsutveckling – Inblick i branschen 


 

PREMIUM PARTNERS:

 

 

UTSTÄLLAR- OCH MEDIAPARTNERS

 

Vill ni vara med som partners på årets event?
Kontakta: Emmeli Geeber +46 707778212, emmeli.geeber@ncscnordic.org

 

ARRANGÖRER:

Logos-620x125px

Breakfast seminar at Shopping Center REDI

Welcome to join a breakfast seminar, hosted by Shopping Center REDI on 4th of October 2018. More than 60,000 m2 in retail premises will be opened at the most experiential shopping center in Helsinki on 20th September 2018. NCSC FINLAND: Kauppakeskus REDI avautuu Helsinkiin kaupunkilaisella otteella 20.9.2018. Tule kuulemaan, mitä REDI pitää sisällään, millaisia palveluita on […]

NCSC Young Professionals AW ElinderSten

Welcome to a after work on the September 13 in Stockholm. The host of the evening is ElinderSten and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos ElinderStenl! Vad gör en plats […]