NCSC Finland Awards 2018

NCSC Finland Awards 2018 Gala dinner will be held on the 10th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. The Best Finnish Shopping Center,The Best Finnish marketing campaign, The Best Finnish Innovation and The Best Finnish store/B&F – concept will be announced. The evening will be held in Finnish.

NCSC Finland Awards gaalailta järjestetään Helsingissä 10. lokakuuta Ravintola Pörssissä jossa julkaistaan Suomen paras kauppakeskus, paras markkinointikampanja, paras innovaatio ja paras myymälä/ ravintola- tai kahvilakonsepti 2018.

Päivämäärä: Keskiviikko 10. lokakuuta klo 18.30.
Paikka: Ravintola Pörssi, Helsinki
Pukukoodi: Tumma puku
Hinta: NCSC-jäsenet 195€, ei-jäsenille hinta on 245€

Ilmoittaudu gaalailtaan tästä. Viimeinen ilmoittautumispäivä 26.9. Ilmoittauduthan ajoissa gaalaillalliselle, paikkoja on rajoitetusti.

Awards Gaalan partnerit:

NCSC Young Professionals After Work Finland

We will start the autumn of 2018 with a more relaxed “Back to Work” After Work 22 August in Helsinki. At the beginning of the event, Colliers International Finland (former Realprojekti and Ovenia Group) will give a short newsflash on the new company structure and shopping centre management services in Finland. Join us for drinks […]

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]