NCSC Finland Awards gala 2018

FINALISTS HAVE BEEN PUBLISHED!

NCSC Finland Awards 2018 Gala dinner will be held on the 10th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. Finnish Best Shopping Center, Best marketing campaign, Best Innovation and Best Retail – concept will be announced. The evening will be held in Finnish.

NCSC Finland Awards gaalailta järjestetään Helsingissä 10. lokakuuta Ravintola Pörssissä jossa julkaistaan 2018 Suomen paras kauppakeskus, paras markkinointikampanja, paras innovaatio ja paras retail – konsepti.

Päivämäärä: Keskiviikko 10. lokakuuta klo 18.30.
Paikka:Ravintola Pörssi, Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki
Pukukoodi: Tumma puku
Hinta: NCSC-jäsenet 195€, ei-jäsenille hinta on 245€

Ilmoittaudu gaalailtaan on päättynyt.

NCSC AWARDS VUODEN 2018 FINALISTIT OVAT:

Suomen paras kauppakeskus:

Suomen paras innovaatio:

Suomen paras markkinointikampanja:

Suomen paras Retail -konsepti:

 

GAALAN PARTNERIT:

SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS

SUOMEN PARAS RETAIL -KONSEPTI

SUOMEN PARAS MARKKINOINTIKAMPANJA

SUOMEN PARAS INNOVAATIO

NETWORKING

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]