Februarseminaret

Join us on Thursday 8. February in Oslo, to socialize, get the updates and find the inspiration. The seminar, with theme “The Digital journey of Retail” is hosted by Digital Advisor and CEO Wizaly Nordic, Bente Sollid Storehaug.

NCSC Norge:

Hvordan skal Retail tilpasse seg den digitale utviklingen?
Hvilke konsekvenser har e-handelens utvikling på de fysiske butikkene? Hvordan få best effekt av “klikk og hent” og lojalitetsapper? Hvilke konsekvenser har de nye personvernreglene for kundeklubber, informasjonsutveksling etc? Bli med på Februarseminaret 2018 og hør mer om disse temaene – i tillegg til at du får høre mer om fremtidens betalingsløsninger, får tips fra Årets Butikkjede og Årets Kjøpesenter. Det faglige rundes av med et lærerikt og muntert foredrag “Frisk nok for livet”. Vi lover også god tid og anledning til mingling, spesielt for de som også blir med videre etter den faglige delens slutt.

Torsdag 8. februar på Radisson Oslo Plaza

>>Påmelding


Program:
09.00 Dørene åpner. Mingling
10.00 Rolf O. Svendsen, NCSC Norge
10.10 Eva Jarbekk – GDPR i Retail
10.50 Nina Utkilen, CC Hamar- Årets Kjøpesenter deler suksessfaktorene
11.10 Q&As / oppsummering
11.20 PAUSE
11.40 Kristian Klavenes, Aera – Skapt av handel, for handel
12.30 LUNSJ
13.30 Narve Hansen, BankAxept- Trygg, rask og enkel betaling
13.50 Christin Brandt, Jessheim Storsenter – Klikk & Hent
14.10 Knut Arne Colbjørnsen – Apotek1 Årets Butikkjede, Best i butikk
14.30 Q&As / oppsummering
14.40 PAUSE
15.00 Paneldebatt* ” The digital journey of retail”
15.25 Jørgen Skavlan – Frisk nok for livet
16.30 Mingling + aperitif
18.00 MIDDAG Restaurant Olivia Østbanehallen

Konferansier Bente Sollid Storehaug

Paneldebatt: The Digital Journey of Retail
Handelen er i drastisk forandring. Kundenes kjøpsatferd endrer seg raskere enn noensinne, og digitalisering skaper helt nye forretningsmodeller. For å opprettholde konkurranseevne og lønnsomhet, må vi finne balansen mellom det som tidligere har fungert og det som må endres i fremtiden. Men hvilke endringer må til?

Den engasjerte digitale eksperten Bente Sollid Storehaug leder også paneldiskusjonen The digital journey of Retail om fremtidens handel.

Medvirkende:
– Kristian Klavenes, Aera
– Narve Hansen, BankAxept
– Cecilie Haargaard, Boostcom
– Ingvild Elise Larner, Voice Norge AS

>>Påmelding


Pris:
Seminarpris medlemmer: 2750 NOK
Seminarpris ikke medlemmer: 3650 NOK + mva.
Aperitif og middag ( 6 retters sharing-meny inkl vin ) kr 1100 NOK.
Deltakerlisten finner du her.

Når: Torsdag 8. februar 09.00-18.00
Hvor:
Radisson Oslo Plaza, Sonja Henies plass 3
Middag serveres på Restaurant Olivia, Østbanehallen, Jernbanetorget 1

Hotellrom på Radisson Blu Plaza hotell bookes direkte på 22058000, rabattkode: ncsc2018.
Pris enkeltrom pr. døgn 1.495 NOK.
Pris dbl rom pr. døgn 1.695 NOK.
Husk at du står selv ansvarlig for å gjøre opp for rommet ved utsjekking!

Vi tar forbehold om endringer.

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]