Seminar and guided tour at Ratina shopping centre in Tampere

Welcome to join a seminar and guided tour of Ratina shopping centre hosted by Sponda on 25th of April 2018. Ratina shopping centre, will open in the hearth of Tampere on 19 April 2018 and will be the largest shopping centre in Tampere.

NCSC FINLAND:

Tervetuloa tutustumaan Tampereen suurimpaan kauppakeskukseen – Kauppakeskus Ratinaan!

Ratinan valot ovat syttyneet, ja pirkanmaalaiset ovat saaneet uuden ostos- ja kohtaamispaikan.

Ratina on tuonut Tampereelle uusia, toivottuja ostos- ja ruokailumahdollisuuksia, ja nostaa koko keskustan ostosmahdollisuudet ja valikoimat aivan uudelle tasolle. Ratinan tulo Tampereen ydinkeskustaan hyvien kulkuväylien varrelle tulee muuttamaan koko kaupungin keskustan painopistettä, ja lisäämään keskustan vetovoimaa. Lisää Ratinasta ja sen valovoimaisuudesta kertoo kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola.

Tampere on erittäin voimakkaasti kehittyvä kaupunkialue, ja hyvin vetovoimainen niin yrityksille kuin asukkaillekin. Tampereen kaupungin voimakasta kasvua tuetaan lukuisilla eri hankkeilla. Ratinan lisäksi Tampereen lähitulevaisuutta ovat esim. raitiotie ja Kansi Areena. Tampereen tuoreimpia kuulumisia tulee kertomaan Business Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksinen.

Tarjolla lounas ja mahdollisuus verkottua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii Sponda.

Päivämäärä: Keskiviikko 25. huhtikuuta
Aikataulu: Rekisteröinti & lounas klo. 12.00-13.00, seminaari klo. 13.00-14.00, tutustumiskierros kauppakeskuksessa 14.00-15.00
Paikka: Kauppakeskus Ratina, Vuolteenkatu 5, Tampere
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €

Saapuminen autolla:
Auton voit jättää Ratinan omaan parkkihalliin, jonne ajat helposti suoraan Tampereen Valtatieltä. Parkkihalli on maksullinen.

Saapuminen junalla:
Helsinki – Tampere: 9.14 – 10.56
Helsinki – Tampere: 9.49 – 11.46
Aikataulut: www.vr.fi
Juna-asemalta Ratinaan on matkaa noin 700m.

Seminaari on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Breakfast seminar at Shopping Center REDI

Welcome to join a breakfast seminar, hosted by Shopping Center REDI on 4th of October 2018. More than 60,000 m2 in retail premises will be opened at the most experiential shopping center in Helsinki on 20th September 2018. NCSC FINLAND: Kauppakeskus REDI avautuu Helsinkiin kaupunkilaisella otteella 20.9.2018. Tule kuulemaan, mitä REDI pitää sisällään, millaisia palveluita on […]

NCSC Young Professionals AW ElinderSten

Welcome to a after work on the September 13 in Stockholm. The host of the evening is ElinderSten and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos ElinderStenl! Vad gör en plats […]