Seminar and guided tour at Ratina shopping centre in Tampere

Welcome to join a seminar and guided tour of Ratina shopping centre hosted by Sponda on 25th of April 2018. Ratina shopping centre, will open in the hearth of Tampere on 19 April 2018 and will be the largest shopping centre in Tampere.

NCSC FINLAND:

Tervetuloa tutustumaan Tampereen suurimpaan kauppakeskukseen – Kauppakeskus Ratinaan!

Ratinan valot ovat syttyneet, ja pirkanmaalaiset ovat saaneet uuden ostos- ja kohtaamispaikan.

Ratina on tuonut Tampereelle uusia, toivottuja ostos- ja ruokailumahdollisuuksia, ja nostaa koko keskustan ostosmahdollisuudet ja valikoimat aivan uudelle tasolle. Ratinan tulo Tampereen ydinkeskustaan hyvien kulkuväylien varrelle tulee muuttamaan koko kaupungin keskustan painopistettä, ja lisäämään keskustan vetovoimaa. Lisää Ratinasta ja sen valovoimaisuudesta kertoo kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola.

Tampere on erittäin voimakkaasti kehittyvä kaupunkialue, ja hyvin vetovoimainen niin yrityksille kuin asukkaillekin. Tampereen kaupungin voimakasta kasvua tuetaan lukuisilla eri hankkeilla. Ratinan lisäksi Tampereen lähitulevaisuutta ovat esim. raitiotie ja Kansi Areena. Tampereen tuoreimpia kuulumisia tulee kertomaan Business Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksinen.

Tarjolla lounas ja mahdollisuus verkottua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii Sponda.

Päivämäärä: Keskiviikko 25. huhtikuuta
Aikataulu: Rekisteröinti & lounas klo. 12.00-13.00, seminaari klo. 13.00-14.00, tutustumiskierros kauppakeskuksessa 14.00-15.00
Paikka: Kauppakeskus Ratina, Vuolteenkatu 5, Tampere
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €

Saapuminen autolla:
Auton voit jättää Ratinan omaan parkkihalliin, jonne ajat helposti suoraan Tampereen Valtatieltä. Parkkihalli on maksullinen.

Saapuminen junalla:
Helsinki – Tampere: 9.14 – 10.56
Helsinki – Tampere: 9.49 – 11.46
Aikataulut: www.vr.fi
Juna-asemalta Ratinaan on matkaa noin 700m.

Seminaari on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Kjøpesenterkonferansen 2018

Once again we are arranging Kjøpesenterkonferansen, the largest shopping center conference in the Nordics. The conference takes place in Oslo on October the 17th-19th. The seminar will mainly be held in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. NCSC Norges “Kjøpesenterkonferansen” arrangeres som tidligere i uke 42, 17.-19. oktober 2018. I […]

Sweden Urban Arena 2018

Save the date! On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the third year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC. Sweden Urban Arena 2018 – Höstens viktigaste mötesplats! När: 23 oktober Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm Tid: frukost […]

NCSC Finland Awards 2018

NCSC Finland Awards 2018 Gala dinner will be held on the 10th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. Please save the date, more information will come during spring.