Seminar and guided tour at Ratina shopping centre in Tampere

Welcome to join a seminar and guided tour of Ratina shopping centre hosted by Sponda on 25th of April 2018. Ratina shopping centre, will open in the hearth of Tampere on 19 April 2018 and will be the largest shopping centre in Tampere.

NCSC FINLAND:

Tervetuloa tutustumaan Tampereen suurimpaan kauppakeskukseen – Kauppakeskus Ratinaan!

Ratinan valot ovat syttyneet, ja pirkanmaalaiset ovat saaneet uuden ostos- ja kohtaamispaikan.

Ratina on tuonut Tampereelle uusia, toivottuja ostos- ja ruokailumahdollisuuksia, ja nostaa koko keskustan ostosmahdollisuudet ja valikoimat aivan uudelle tasolle. Ratinan tulo Tampereen ydinkeskustaan hyvien kulkuväylien varrelle tulee muuttamaan koko kaupungin keskustan painopistettä, ja lisäämään keskustan vetovoimaa. Lisää Ratinasta ja sen valovoimaisuudesta kertoo kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola.

Tampere on erittäin voimakkaasti kehittyvä kaupunkialue, ja hyvin vetovoimainen niin yrityksille kuin asukkaillekin. Tampereen kaupungin voimakasta kasvua tuetaan lukuisilla eri hankkeilla. Ratinan lisäksi Tampereen lähitulevaisuutta ovat esim. raitiotie ja Kansi Areena. Tampereen tuoreimpia kuulumisia tulee kertomaan Business Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksinen.

Tarjolla lounas ja mahdollisuus verkottua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii Sponda.

Päivämäärä: Keskiviikko 25. huhtikuuta
Aikataulu: Rekisteröinti & lounas klo. 12.00-13.00, seminaari klo. 13.00-14.00, tutustumiskierros kauppakeskuksessa 14.00-15.00
Paikka: Kauppakeskus Ratina, Vuolteenkatu 5, Tampere
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €

Saapuminen autolla:
Auton voit jättää Ratinan omaan parkkihalliin, jonne ajat helposti suoraan Tampereen Valtatieltä. Parkkihalli on maksullinen.

Saapuminen junalla:
Helsinki – Tampere: 9.14 – 10.56
Helsinki – Tampere: 9.49 – 11.46
Aikataulut: www.vr.fi
Juna-asemalta Ratinaan on matkaa noin 700m.

Seminaari on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt.

 

NCSC Young Professionals seminar on Marketing in Shopping Centres

In the last breakfast seminar of the year we are going to jump in to the fascinating and constantly changing world of marketing. The insight will be offered by Orange Ad marketing agency, they have been successfully in the business for the past 19 years, producing campaigns for eg. Stockmann, Nordea, Citycon and Linnanmäki. For […]

Seminar of Finland’s travel business at brand new IMAX cinema at Finnkino Itis

Welcome to join a seminar of Finland’s travel business, hosted by Business Finland and Finnkino Itis on 25th of January 2019. Finnkino Itis opened the first and only IMAX cinema in Finland on 30th November 2018.   Suomessa kasvava ostosmatkailu luo paljon hyödyntämätöntä potentiaalia kauppakeskusalalle. Oikein kohdistetuilla tuote – ja elämystarjonnalla asiakasmääriä on mahdollista kasvattaa merkittävästi. […]

SAVE THE DATE! Study tour in Gdánsk 4-5th April 2019

SAVE THE DATE! On 4th and 5th April 2019 NCSC will take you to a study tour to beautiful and historical Gdańsk which is the Polish maritime capital with the population nearing half a million. It is a large centre of economic life, science, culture, and a popular tourist destination. Lying on the Bay of […]