Seminar and guided tour at Ratina shopping centre in Tampere

Welcome to join a seminar and guided tour of Ratina shopping centre hosted by Sponda on 25th of April 2018. Ratina shopping centre, will open in the hearth of Tampere on 19 April 2018 and will be the largest shopping centre in Tampere.

NCSC FINLAND:

Tervetuloa tutustumaan Tampereen suurimpaan kauppakeskukseen – Kauppakeskus Ratinaan!

Ratinan valot ovat syttyneet, ja pirkanmaalaiset ovat saaneet uuden ostos- ja kohtaamispaikan.

Ratina on tuonut Tampereelle uusia, toivottuja ostos- ja ruokailumahdollisuuksia, ja nostaa koko keskustan ostosmahdollisuudet ja valikoimat aivan uudelle tasolle. Ratinan tulo Tampereen ydinkeskustaan hyvien kulkuväylien varrelle tulee muuttamaan koko kaupungin keskustan painopistettä, ja lisäämään keskustan vetovoimaa. Lisää Ratinasta ja sen valovoimaisuudesta kertoo kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola.

Tampere on erittäin voimakkaasti kehittyvä kaupunkialue, ja hyvin vetovoimainen niin yrityksille kuin asukkaillekin. Tampereen kaupungin voimakasta kasvua tuetaan lukuisilla eri hankkeilla. Ratinan lisäksi Tampereen lähitulevaisuutta ovat esim. raitiotie ja Kansi Areena. Tampereen tuoreimpia kuulumisia tulee kertomaan Business Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksinen.

Tarjolla lounas ja mahdollisuus verkottua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii Sponda.

Päivämäärä: Keskiviikko 25. huhtikuuta
Aikataulu: Rekisteröinti & lounas klo. 12.00-13.00, seminaari klo. 13.00-14.00, tutustumiskierros kauppakeskuksessa 14.00-15.00
Paikka: Kauppakeskus Ratina, Vuolteenkatu 5, Tampere
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €

Saapuminen autolla:
Auton voit jättää Ratinan omaan parkkihalliin, jonne ajat helposti suoraan Tampereen Valtatieltä. Parkkihalli on maksullinen.

Saapuminen junalla:
Helsinki – Tampere: 9.14 – 10.56
Helsinki – Tampere: 9.49 – 11.46
Aikataulut: www.vr.fi
Juna-asemalta Ratinaan on matkaa noin 700m.

Seminaari on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt.

 

NCSC Young Professionals After Work Finland

We will start the autumn of 2018 with a more relaxed “Back to Work” After Work 22 August in Helsinki. At the beginning of the event, Colliers International Finland (former Realprojekti and Ovenia Group) will give a short newsflash on the new company structure and shopping centre management services in Finland. Join us for drinks […]

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]