Seminar and guided tour at Ratina shopping centre in Tampere

Welcome to join a seminar and guided tour of Ratina shopping centre hosted by Sponda on 25th of April 2018. Ratina shopping centre, will open in the hearth of Tampere on 19 April 2018 and will be the largest shopping centre in Tampere.

NCSC FINLAND:

Tervetuloa tutustumaan Tampereen suurimpaan kauppakeskukseen – Kauppakeskus Ratinaan!

Ratinan valot ovat syttyneet, ja pirkanmaalaiset ovat saaneet uuden ostos- ja kohtaamispaikan.

Ratina on tuonut Tampereelle uusia, toivottuja ostos- ja ruokailumahdollisuuksia, ja nostaa koko keskustan ostosmahdollisuudet ja valikoimat aivan uudelle tasolle. Ratinan tulo Tampereen ydinkeskustaan hyvien kulkuväylien varrelle tulee muuttamaan koko kaupungin keskustan painopistettä, ja lisäämään keskustan vetovoimaa. Lisää Ratinasta ja sen valovoimaisuudesta kertoo kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola.

Tampere on erittäin voimakkaasti kehittyvä kaupunkialue, ja hyvin vetovoimainen niin yrityksille kuin asukkaillekin. Tampereen kaupungin voimakasta kasvua tuetaan lukuisilla eri hankkeilla. Ratinan lisäksi Tampereen lähitulevaisuutta ovat esim. raitiotie ja Kansi Areena. Tampereen tuoreimpia kuulumisia tulee kertomaan Business Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksinen.

Tarjolla lounas ja mahdollisuus verkottua NCSC:n jäsenten kanssa. Seminaarin isäntänä toimii Sponda.

Päivämäärä: Keskiviikko 25. huhtikuuta
Aikataulu: Rekisteröinti & lounas klo. 12.00-13.00, seminaari klo. 13.00-14.00, tutustumiskierros kauppakeskuksessa 14.00-15.00
Paikka: Kauppakeskus Ratina, Vuolteenkatu 5, Tampere
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 80 €

Saapuminen autolla:
Auton voit jättää Ratinan omaan parkkihalliin, jonne ajat helposti suoraan Tampereen Valtatieltä. Parkkihalli on maksullinen.

Saapuminen junalla:
Helsinki – Tampere: 9.14 – 10.56
Helsinki – Tampere: 9.49 – 11.46
Aikataulut: www.vr.fi
Juna-asemalta Ratinaan on matkaa noin 700m.

Seminaari on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt.

 

NCSC Networking Dinner at Mapic

Once more we are happy to invite you to our annual Mapic networking dinner, open for all interested in the Nordic market. The dinner will be held at Restaurant Gaston Gastounette. The price includes champagne, a 3-course dinner with wine, water and coffee. Date: Thursday 15 november Time: 19:30 Place: Restaurant Gaston Gastounette > REGISTER HERE  […]

Seminar and guided tour at Wonderland – unique an creative coworking space in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Wonderland Work on 30th of November 2018. The Wonderland coworking space opened its doors in August 2018 in Vallila’s Konepaja area.   Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työn yhteisö, joka koostuu coworking-tiloista, Alice Italian -ravintolasta, toimistoista, lmonipuolisista neuvottelutiloista ja tapahtumista. Wonderland ei ole […]