Seminar: Svenska Köpcentrum 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Svenska Köpcentrum 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 5 December.

NCSC Sverige:

HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2017
Det har länge saknats en rapport som beskriver den svenska köpcentrumbranschen och dess utveckling. HUI Reserach och NCSC lanserar nu ”Svenska Köpcentrum 2017” som blir den första av en årligen återkommande rapport på samma tema. Syftet med rapporten är att beskriva köpcentrumbranschen i Sverige, dess utveckling, drivkrafter och framtid. Rapporten lanseras vid ett frukostseminarium den 5 december.

Var: Svensk Handel, Regeringsgatan 60, Stockholm. Seminariet kommer även livesändas via länk.
När: Tisdag, 5 december 2017 klockan 07:30

Frukostseminariet inleds med att Marika Waern (vd NCSC) presenterar NCSCs intentioner med rapporten samt berättar om vad NCSC genomfört under 2017 och planerar inför 2018. Därefter presenteras rapporten av Tobias Rönnberg (analytiker HUI). Seminariet avslutas med en frågestund.

Seminariet är fullbokat!

För anmälan till webbinarium läs mer här.

Sweden Urban Arena 2018

Save the date! On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the third year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC. Sweden Urban Arena 2018 – Höstens viktigaste mötesplats! När: 23 oktober Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm Tid: frukost […]

NCSC Finland Awards 2018

NCSC Finland Awards 2018 Gala dinner will be held on the 10th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. Please save the date, more information will come during spring.