Seminar: Svenska Köpcentrum 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Svenska Köpcentrum 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 5 December.

NCSC Sverige:

HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2017
Det har länge saknats en rapport som beskriver den svenska köpcentrumbranschen och dess utveckling. HUI Reserach och NCSC lanserar nu ”Svenska Köpcentrum 2017” som blir den första av en årligen återkommande rapport på samma tema. Syftet med rapporten är att beskriva köpcentrumbranschen i Sverige, dess utveckling, drivkrafter och framtid. Rapporten lanseras vid ett frukostseminarium den 5 december.

Var: Svensk Handel, Regeringsgatan 60, Stockholm. Seminariet kommer även livesändas via länk.
När: Tisdag, 5 december 2017 klockan 07:30

Frukostseminariet inleds med att Marika Waern (vd NCSC) presenterar NCSCs intentioner med rapporten samt berättar om vad NCSC genomfört under 2017 och planerar inför 2018. Därefter presenteras rapporten av Tobias Rönnberg (analytiker HUI). Seminariet avslutas med en frågestund.

Seminariet är fullbokat!

För anmälan till webbinarium läs mer här.

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]