Seminar: Svenska Köpcentrum 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Svenska Köpcentrum 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 5 December.

NCSC Sverige:

HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2017
Det har länge saknats en rapport som beskriver den svenska köpcentrumbranschen och dess utveckling. HUI Reserach och NCSC lanserar nu ”Svenska Köpcentrum 2017” som blir den första av en årligen återkommande rapport på samma tema. Syftet med rapporten är att beskriva köpcentrumbranschen i Sverige, dess utveckling, drivkrafter och framtid. Rapporten lanseras vid ett frukostseminarium den 5 december.

Var: Svensk Handel, Regeringsgatan 60, Stockholm. Seminariet kommer även livesändas via länk.
När: Tisdag, 5 december 2017 klockan 07:30

Frukostseminariet inleds med att Marika Waern (vd NCSC) presenterar NCSCs intentioner med rapporten samt berättar om vad NCSC genomfört under 2017 och planerar inför 2018. Därefter presenteras rapporten av Tobias Rönnberg (analytiker HUI). Seminariet avslutas med en frågestund.

Seminariet är fullbokat!

För anmälan till webbinarium läs mer här.

CC Hamar is the Best Shopping Center in Norway

Congratulations CC Hamar, winner of the best Norwegian Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 19 during Kjopesenterkonferansen in Stavanger. Read more about the winner here.

Mall of Scandinavia is Swedens Best Shoppning Center 2017

Congratulations Mall of Scandinavia in Stockholm, winner of the Best Swedish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 23 during the NCSC Sweden Award 2017 at Sweden Urban Arena. The nominated centers that received a Gold Award where; Täby Centrum, Stockholm and Avion Shopping, Umeå. Read more about the winners […]

Puuvilla is Finlands Best Shopping Centre 2017

Congratulations Puuvilla Shopping Centre in Pori Finland, winner of the Best Finnish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 12 during the NCSC Finland Award 2017 at the restaurant Pörssi in Stockholm. The nominated centers were; IsoKristiina – Lappenranta, Mylly – Raisio and Valkea – Oulu.