Seminar: Svenska Köpcentrum 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Svenska Köpcentrum 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 5 December.

NCSC Sverige:

HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2017
Det har länge saknats en rapport som beskriver den svenska köpcentrumbranschen och dess utveckling. HUI Reserach och NCSC lanserar nu ”Svenska Köpcentrum 2017” som blir den första av en årligen återkommande rapport på samma tema. Syftet med rapporten är att beskriva köpcentrumbranschen i Sverige, dess utveckling, drivkrafter och framtid. Rapporten lanseras vid ett frukostseminarium den 5 december.

Var: Svensk Handel, Regeringsgatan 60, Stockholm. Seminariet kommer även livesändas via länk.
När: Tisdag, 5 december 2017 klockan 07:30

Frukostseminariet inleds med att Marika Waern (vd NCSC) presenterar NCSCs intentioner med rapporten samt berättar om vad NCSC genomfört under 2017 och planerar inför 2018. Därefter presenteras rapporten av Tobias Rönnberg (analytiker HUI). Seminariet avslutas med en frågestund.

Seminariet är fullbokat!

För anmälan till webbinarium läs mer här.

NCSC Networking Dinner at Mapic

Once more we are happy to invite you to our annual Mapic networking dinner, open for all interested in the Nordic market. The dinner will be held at Restaurant Gaston Gastounette. The price includes champagne, a 3-course dinner with wine, water and coffee. Date: Thursday 15 november Time: 19:30 Place: Restaurant Gaston Gastounette > REGISTER HERE  […]

Seminar and guided tour at Wonderland – unique an creative coworking space in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Wonderland Work on 30th of November 2018. The Wonderland coworking space opened its doors in August 2018 in Vallila’s Konepaja area.   Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työn yhteisö, joka koostuu coworking-tiloista, Alice Italian -ravintolasta, toimistoista, lmonipuolisista neuvottelutiloista ja tapahtumista. Wonderland ei ole […]