Breakfast seminar at SKHLM Skärholmens Centrum

Welcome to a breakfast seminar on the 29th of November at SKHLM Skärholmens Centrum in Stockholm. The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:
Välkommen på den årliga SKHLM-frukosten och ett besök i södra Stockholms nya stadskärna.

Grosvenor berättar om visionen att utveckla Skärholmen Centrum till södra Stockholms nya stadskärna enligt sin ’Living cities’-filosofi – ett flerårigt projekt som utvecklar handel-, service-, kultur-, upplevelse- och restaurangutbudet med internationella varumärken och ny design. Som en del i projektet, och i samband med denna frukost, kommer en helt ny del av gallerian att öppnas. Den nya delen, som binder samman den del som rymmer centrumets mataffärer med resten av gallerian, kommer att ha ett spännande butiksutbud som bland annat inkluderar en deli, ett flertal nya butiker och ett nytt café.

Vi bjuder på frukost!

Talare: Carl Strufve, Grosvenor och Tobias Rönnberg, HUI samt inspirationsföreläsare från en av våra samarbetspartners.
Tid: Frukost från 8:00, start 8:30-9:30
Plats: Cafe Le Croissant, Bredholmsgatan 2, 127 48 Skärholmen, Sverige
Registrera dig här
Frukosten och presentationen hålls på Café Le Croissant med besök i de nyinvigda delarna av centrumet.

 

Frukostseminariet är kostnadsfritt. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Har du frågor kontakta info@ncscnordic.org

CC Hamar is the Best Shopping Center in Norway

Congratulations CC Hamar, winner of the best Norwegian Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 19 during Kjopesenterkonferansen in Stavanger. Read more about the winner here.

Mall of Scandinavia is Swedens Best Shoppning Center 2017

Congratulations Mall of Scandinavia in Stockholm, winner of the Best Swedish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 23 during the NCSC Sweden Award 2017 at Sweden Urban Arena. The nominated centers that received a Gold Award where; Täby Centrum, Stockholm and Avion Shopping, Umeå. Read more about the winners […]

Puuvilla is Finlands Best Shopping Centre 2017

Congratulations Puuvilla Shopping Centre in Pori Finland, winner of the Best Finnish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 12 during the NCSC Finland Award 2017 at the restaurant Pörssi in Stockholm. The nominated centers were; IsoKristiina – Lappenranta, Mylly – Raisio and Valkea – Oulu.