Breakfast seminar at SKHLM Skärholmens Centrum

Welcome to a breakfast seminar on the 29th of November at SKHLM Skärholmens Centrum in Stockholm. The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:
Välkommen på den årliga SKHLM-frukosten och ett besök i södra Stockholms nya stadskärna.

Grosvenor berättar om visionen att utveckla Skärholmen Centrum till södra Stockholms nya stadskärna enligt sin ’Living cities’-filosofi – ett flerårigt projekt som utvecklar handel-, service-, kultur-, upplevelse- och restaurangutbudet med internationella varumärken och ny design. Som en del i projektet, och i samband med denna frukost, kommer en helt ny del av gallerian att öppnas. Den nya delen, som binder samman den del som rymmer centrumets mataffärer med resten av gallerian, kommer att ha ett spännande butiksutbud som bland annat inkluderar en deli, ett flertal nya butiker och ett nytt café.

Vi bjuder på frukost!

Talare: Carl Strufve, Grosvenor och Tobias Rönnberg, HUI samt inspirationsföreläsare från en av våra samarbetspartners.
Tid: Frukost från 8:00, start 8:30-9:30
Plats: Cafe Le Croissant, Bredholmsgatan 2, 127 48 Skärholmen, Sverige
Registrera dig här
Frukosten och presentationen hålls på Café Le Croissant med besök i de nyinvigda delarna av centrumet.

 

Frukostseminariet är kostnadsfritt. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Har du frågor kontakta info@ncscnordic.org

NCSC Networking Dinner at Mapic

Once more we are happy to invite you to our annual Mapic networking dinner, open for all interested in the Nordic market. The dinner will be held at Restaurant Gaston Gastounette. The price includes champagne, a 3-course dinner with wine, water and coffee. Date: Thursday 15 november Time: 19:30 Place: Restaurant Gaston Gastounette > REGISTER HERE  […]

Seminar and guided tour at Wonderland – unique an creative coworking space in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Wonderland Work on 30th of November 2018. The Wonderland coworking space opened its doors in August 2018 in Vallila’s Konepaja area.   Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työn yhteisö, joka koostuu coworking-tiloista, Alice Italian -ravintolasta, toimistoista, lmonipuolisista neuvottelutiloista ja tapahtumista. Wonderland ei ole […]