Breakfast seminar at SKHLM Skärholmens Centrum

Welcome to a breakfast seminar on the 29th of November at SKHLM Skärholmens Centrum in Stockholm. The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:
Välkommen på den årliga SKHLM-frukosten och ett besök i södra Stockholms nya stadskärna.

Grosvenor berättar om visionen att utveckla Skärholmen Centrum till södra Stockholms nya stadskärna enligt sin ’Living cities’-filosofi – ett flerårigt projekt som utvecklar handel-, service-, kultur-, upplevelse- och restaurangutbudet med internationella varumärken och ny design. Som en del i projektet, och i samband med denna frukost, kommer en helt ny del av gallerian att öppnas. Den nya delen, som binder samman den del som rymmer centrumets mataffärer med resten av gallerian, kommer att ha ett spännande butiksutbud som bland annat inkluderar en deli, ett flertal nya butiker och ett nytt café.

Vi bjuder på frukost!

Talare: Carl Strufve, Grosvenor och Tobias Rönnberg, HUI samt inspirationsföreläsare från en av våra samarbetspartners.
Tid: Frukost från 8:00, start 8:30-9:30
Plats: Cafe Le Croissant, Bredholmsgatan 2, 127 48 Skärholmen, Sverige
Registrera dig här
Frukosten och presentationen hålls på Café Le Croissant med besök i de nyinvigda delarna av centrumet.

 

Frukostseminariet är kostnadsfritt. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Har du frågor kontakta info@ncscnordic.org

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]