Retail Arena Göteborg 2018

Please mark the date August 30th 2018 in your calendars – this day we will arrange Retail Arena Göteborg for the fifth year in a row. More information about the program and registration will follow but in the mean time – save the date! The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

”Retail i förändring – välkommen till en positiv mötesplats”

Att de traditionella fysiska butikskedjorna har etablerat sig på nätet är inga nyheter, men de senaste åren har vi också sett flera exempel på motsatsen – e-handlare som etablerar fysiska butiker. Mycket visar på att kombinationen fysiska butiker där varumärket kan visas upp, men som också är väl integrerade med egen e-handel är det vinnande konceptet. Och att det inte handlar om att öppna butiker var som helst – utan att läget är avgörande för hur det ska gå för affärerna.

Var: Clarion Hotel Post
Datum: 30 augusti 2018
Tid: 12.00 -17.00 med efterföljande mingelmiddag
Moderator: Jan Bylund
Anmäl dig här

Vi har reserverat ett begrämsat antal rum på Clarion Hotel Post till ett förmånligt pris, läs mer här.

Bekräftade talare är:
Ikea fastigheter – Kållered Köpstad
Johan Rhöss, VD och grundare – Woki
Magnus Larsson, VD och medgrundare – Pinchos
Ulrika Carlsson – Nordstan 2026
Simon Wallkvist, Arkitekt på stadsbyggnadskontoret – Utveckligen av Göteborg

Vill ni vara med som partners på årets event?
Kontakta: Veronica Nilsson, +4670 7180138, veronica.nilsson@ncscnordic.org

Tips! 
Under morgonen innan Retail Arena anordnar NCSC tillsammans med Citycon en exklusiv förhandsvisning av nybyggda Mölndal Galleria mellan kl 08.00 – 09-30. Anmäl dig och läs mer här.

PARTNERS

Kjøpesenterkonferansen 2018

Once again we are arranging Kjøpesenterkonferansen, the largest shopping center conference in the Nordics. The conference takes place in Oslo on October the 17th-19th. The seminar will mainly be held in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. NCSC Norges “Kjøpesenterkonferansen” arrangeres som tidligere i uke 42, 17.-19. oktober 2018. I […]

Sweden Urban Arena 2018

Save the date! On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the third year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC. Sweden Urban Arena 2018 – Höstens viktigaste mötesplats! När: 23 oktober Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm Tid: frukost […]

NCSC Finland Awards 2018

NCSC Finland Awards 2018 Gala dinner will be held on the 10th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. Please save the date, more information will come during spring.