Retail Arena Göteborg 2018

For the fifth year in a row we will arrange Retail Arena Göteborg on August 30th. The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

”Retail i förändring – välkommen till en positiv mötesplats”

 

Var: Clarion Hotel Post
Datum: 30 augusti 2018
Tid: 12.00 -17.00 med efterföljande mingelmiddag
Moderator: Jan Bylund
Anmäl dig här
Boende: Vi har reserverat ett begränsat antal rum på Clarion Hotel Post till ett förmånligt pris, läs mer här.

Att de traditionella fysiska butikskedjorna har etablerat sig på nätet är inga nyheter, men de senaste åren har vi också sett flera exempel på motsatsen – e-handlare som etablerar fysiska butiker. Mycket visar på att kombinationen fysiska butiker där varumärket kan visas upp, men som också är väl integrerade med egen e-handel är det vinnande konceptet. Och att det inte handlar om att öppna butiker var som helst – utan att läget är avgörande för hur det ska gå för affärerna.


Lyko Från inget till börsen på 10år – från online till 40-tal butiker
Talare: Rickard Lyko

Walk in closet – Människor är beredda att åka till andra sidan jordklotet för att få en ”upplevelse”. Då kan ju knappast ”att ta sig in till stan” vara ett problem.
Talare: Charlotte Johannsson VD och grundare

Woki – Genvägen till Asien- Hur man säkrar ett bra samarbete med fastighetsägare för win-win för båda parter
Talare: Johan Rhöss VD Woki

Pinchos – Sveriges första och enda app-restaurang med miljontals nedladdningar. Magnus Larsson ville egentligen inte starta en restaurang till. Lönsamheten i branchen var för dålig. Men så fanns det den där lysande idén som ingen annan fick snurr på. Från 0 till 70 restauranger på 6 år.
Talare: Magnus Larsson, VD Pinchos

The Fitting Room – Dagens konsumenter förväntar sig en sömlös upplevelse där digitala kanaler och den fysiska butiken samverkar. E-handel i butik, även kallat Endless Aisle, har därför blivit en av årets starkaste trender.
Talare: Deniz Chaban, VD och grundare Touchtech och Johan Lind, VD och grundare VertiseIt

Nordstan 2026  – Nordstan utvecklas med den nya stadsbilden för Centralenområdet och Västlänken, vision & planer i en spännande framtid Talare: Ulrika Carlsson, VD Nordstan

Rstudio for architecture AB – Handel som katalysator för stadsutvecklingen
Talare: Carl-Johan Viklund & John R Johanson VD

Utvecklingen av Göteborg
Simon Wallkvist, arkitekt på stadsbyggnadskontoret

Se hela detaljerade programmet här


Tips! 
Under morgonen innan Retail Arena anordnar NCSC tillsammans med Citycon en exklusiv förhandsvisning av nybyggda Mölndal Galleria mellan kl 08.00 – 09-30. Anmäl dig och läs mer här.


 

PARTNERS


 

 

 


Vill ni vara med som partners på årets event?
Kontakta: Veronica Nilsson, +4670 7180138, veronica.nilsson@ncscnordic.org

 

NCSC Young Professionals After Work Finland

We will start the autumn of 2018 with a more relaxed “Back to Work” After Work 22 August in Helsinki. At the beginning of the event, Colliers International Finland (former Realprojekti and Ovenia Group) will give a short newsflash on the new company structure and shopping centre management services in Finland. Join us for drinks […]

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]