Breakfast seminar at SKHLM Skärholmens Centrum

Welcome to a breakfast seminar on the 29th of November at SKHLM Skärholmens Centrum in Stockholm. The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Välkommen på den årliga SKHLM frukosten och besök södra Stockholms nya stadskärna. Grosvenor berättar om visionen att utveckla Skärholmen Centrum till södra Stockholms stadskärna enligt sin Living cities-filosofi. Ett flerårigt projekt som syftar till att bringa kommersiell och social nytta till hela stadsdelen genom att utveckla handel, service, kultur, upplevelse- och restaurangutbudet med internationella varumärken och ny design.

Talare: Carl Strufve, Grosvenor och Tobias Rönnberg, HUI samt inspirationsföreläsare från en av våra samarbetspartners.
Tid: Frukost från 8:00, start 8:30-9:30
Plats: Cafe Le Croissant, Bredholmsgatan 2, 127 48 Skärholmen, Sverige
Registrera dig här
Frukosten och presentationen hålls på Café Le Croissant med besök i de nyinvigda delarna av centrumet.

Puuvilla is Finlands best shopping centre 2017

Congratulations Puuvilla Shopping Centre in Pori Finland, winner of the Best Finnish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 12 during the NCSC Finland Award 2017 at the restaurant Pörssi in Stockholm. The nominated centers were; IsoKristiina – Lappenranta, Mylly – Raisio and Valkea – Oulu.

NCSC Sweden Awards 2017

The NCSC Sweden Awards will be held on October 23 at the Gala evening at Stockholm Waterfront Congress Center. All the winners will be announced in the five categories; Best Shopping Center, Best Center Manager, Best Retail-concept, Best Landlord and the Best Consultant. The evening will be held in Swedish. NCSC Sverige: Tre expertjury-grupper har […]

Nominate Finland’s Best Shopping Center 2017

It’s time to nominate Finland’s Best Shopping Center 2017. The prize ceremony will be held in Helsinki at Restaurant Pörssi on the 12th of October during the NCSC Finland Awards which also includes Finland’s Best Retailer 2017. NCSC Finland: SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS ALKUKILPAILU 2017 Kilpailun ideana on kannustaa kauppakeskusjohtaja/omistaja/manageri kehittämään kauppakeskustaan siten, että samalla koko […]