Breakfast seminar Mölndal Galleria

Welcome to a breakfast seminar on the 11th of October in Mölndal Galleria. The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige

Mölndals nya innerstad växer fram och om ett år invigs Mölndal Galleria. Välkomna att kika in i gallerian och ta del av utvecklingen. Lyssna på Mölndals stad, NCC och Citycon som kommer att berätta om Mölndals förvandling från sömnig förort till livlig innerstad. HUI kommer att presentera en ny rapport med nyckeltal som beskriver gallerians effekter på lokalsamhället och platsens attraktivitet. Vi bjuder på morgonfika!

Presentationer av:
– Citycon – Magnus Bergman, Affärsområdeschef
– HUI – Per Andersson, Analytiker
– NCC – Johanna Hult-Rentsch, Regionchef
– Mölndals stad – Björn Marklund, Stadsbyggnadschef
Moderator: Mariza Olausson, Centrumchef Stenungstorg

Av säkerhetsskäl är möjligheterna att gå runt i gallerian mycket begränsade.

När: 11 oktober kl. 08:00-09:30.
Var: Mölndal Galleria, ingång Brogatan, vid Medborgaregatan, Mölndal.
Parkeringsmöjligheter finns vid kommunhuset, vid Tempelgatans P-hus samt vid friskvårdsanläggningen Aktiviteten, Frejagatan 1
Använd gärna kollektivtrafik, t ex spårvagn 2 eller 4, buss eller tåg. Hållplats Mölndalsbro ligger bara 300 meter från lokalen.

Anmäl dig här

Puuvilla is Finlands best shopping centre 2017

Congratulations Puuvilla Shopping Centre in Pori Finland, winner of the Best Finnish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 12 during the NCSC Finland Award 2017 at the restaurant Pörssi in Stockholm. The nominated centers were; IsoKristiina – Lappenranta, Mylly – Raisio and Valkea – Oulu.

NCSC Sweden Awards 2017

The NCSC Sweden Awards will be held on October 23 at the Gala evening at Stockholm Waterfront Congress Center. All the winners will be announced in the five categories; Best Shopping Center, Best Center Manager, Best Retail-concept, Best Landlord and the Best Consultant. The evening will be held in Swedish. NCSC Sverige: Tre expertjury-grupper har […]

Nominate Finland’s Best Shopping Center 2017

It’s time to nominate Finland’s Best Shopping Center 2017. The prize ceremony will be held in Helsinki at Restaurant Pörssi on the 12th of October during the NCSC Finland Awards which also includes Finland’s Best Retailer 2017. NCSC Finland: SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS ALKUKILPAILU 2017 Kilpailun ideana on kannustaa kauppakeskusjohtaja/omistaja/manageri kehittämään kauppakeskustaan siten, että samalla koko […]