Breakfast seminar Mölndal Galleria

Welcome to a breakfast seminar on the 11th of October in Mölndal Galleria. The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige

Mölndals nya innerstad växer fram och om ett år invigs Mölndal Galleria. Välkomna att kika in i gallerian och ta del av utvecklingen. Lyssna på Mölndals stad, NCC och Citycon som kommer att berätta om Mölndals förvandling från sömnig förort till livlig innerstad. HUI kommer att presentera en ny rapport med nyckeltal som beskriver gallerians effekter på lokalsamhället och platsens attraktivitet. Vi bjuder på morgonfika!

Presentationer av:
– Citycon – Magnus Bergman, Affärsområdeschef
– HUI – Per Andersson, Analytiker
– NCC – Johanna Hult-Rentsch, Regionchef
– Mölndals stad – Björn Marklund, Stadsbyggnadschef
Moderator: Mariza Olausson, Centrumchef Stenungstorg

Av säkerhetsskäl är möjligheterna att gå runt i gallerian mycket begränsade.

När: 11 oktober kl. 08:00-09:30.
Var: Mölndal Galleria, ingång Brogatan, vid Medborgaregatan, Mölndal.
Parkeringsmöjligheter finns vid kommunhuset, vid Tempelgatans P-hus samt vid friskvårdsanläggningen Aktiviteten, Frejagatan 1
Använd gärna kollektivtrafik, t ex spårvagn 2 eller 4, buss eller tåg. Hållplats Mölndalsbro ligger bara 300 meter från lokalen.

Anmäl dig här

CC Hamar is the Best Shopping Center in Norway

Congratulations CC Hamar, winner of the best Norwegian Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 19 during Kjopesenterkonferansen in Stavanger. Read more about the winner here.

Mall of Scandinavia is Swedens Best Shoppning Center 2017

Congratulations Mall of Scandinavia in Stockholm, winner of the Best Swedish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 23 during the NCSC Sweden Award 2017 at Sweden Urban Arena. The nominated centers that received a Gold Award where; Täby Centrum, Stockholm and Avion Shopping, Umeå. Read more about the winners […]

Puuvilla is Finlands Best Shopping Centre 2017

Congratulations Puuvilla Shopping Centre in Pori Finland, winner of the Best Finnish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 12 during the NCSC Finland Award 2017 at the restaurant Pörssi in Stockholm. The nominated centers were; IsoKristiina – Lappenranta, Mylly – Raisio and Valkea – Oulu.