Breakfast seminar Mölndal Galleria

Welcome to a breakfast seminar on the 11th of October in Mölndal Galleria. The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige

Mölndals nya innerstad växer fram och om ett år invigs Mölndal Galleria. Välkomna att kika in i gallerian och ta del av utvecklingen. Lyssna på Mölndals stad, NCC och Citycon som kommer att berätta om Mölndals förvandling från sömnig förort till livlig innerstad. HUI kommer att presentera en ny rapport med nyckeltal som beskriver gallerians effekter på lokalsamhället och platsens attraktivitet. Vi bjuder på morgonfika!

Presentationer av:
– Citycon – Magnus Bergman, Affärsområdeschef
– HUI – Per Andersson, Analytiker
– NCC – Johanna Hult-Rentsch, Regionchef
– Mölndals stad – Björn Marklund, Stadsbyggnadschef
Moderator: Mariza Olausson, Centrumchef Stenungstorg

Av säkerhetsskäl är möjligheterna att gå runt i gallerian mycket begränsade.

När: 11 oktober kl. 08:00-09:30.
Var: Mölndal Galleria, ingång Brogatan, vid Medborgaregatan, Mölndal.
Parkeringsmöjligheter finns vid kommunhuset, vid Tempelgatans P-hus samt vid friskvårdsanläggningen Aktiviteten, Frejagatan 1
Använd gärna kollektivtrafik, t ex spårvagn 2 eller 4, buss eller tåg. Hållplats Mölndalsbro ligger bara 300 meter från lokalen.

Anmäl dig här

NCSC Young Professionals After Work Finland

We will start the autumn of 2018 with a more relaxed “Back to Work” After Work 22 August in Helsinki. At the beginning of the event, Colliers International Finland (former Realprojekti and Ovenia Group) will give a short newsflash on the new company structure and shopping centre management services in Finland. Join us for drinks […]

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]