Breakfast seminar Mölndal Galleria

Welcome to a breakfast seminar on the 11th of October in Mölndal Galleria. The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige

Mölndals nya innerstad växer fram och om ett år invigs Mölndal Galleria. Välkomna att kika in i gallerian och ta del av utvecklingen. Lyssna på Mölndals stad, NCC och Citycon som kommer att berätta om Mölndals förvandling från sömnig förort till livlig innerstad. HUI kommer att presentera en ny rapport med nyckeltal som beskriver gallerians effekter på lokalsamhället och platsens attraktivitet. Vi bjuder på morgonfika!

Presentationer av:
– Citycon – Magnus Bergman, Affärsområdeschef
– HUI – Per Andersson, Analytiker
– NCC – Johanna Hult-Rentsch, Regionchef
– Mölndals stad – Björn Marklund, Stadsbyggnadschef
Moderator: Mariza Olausson, Centrumchef Stenungstorg

Av säkerhetsskäl är möjligheterna att gå runt i gallerian mycket begränsade.

När: 11 oktober kl. 08:00-09:30.
Var: Mölndal Galleria, ingång Brogatan, vid Medborgaregatan, Mölndal.
Parkeringsmöjligheter finns vid kommunhuset, vid Tempelgatans P-hus samt vid friskvårdsanläggningen Aktiviteten, Frejagatan 1
Använd gärna kollektivtrafik, t ex spårvagn 2 eller 4, buss eller tåg. Hållplats Mölndalsbro ligger bara 300 meter från lokalen.

Anmäl dig här

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]

Seminar and guided tour at luxury Hotel St.George in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Hotel St.George on 8th of June 2018. The hotel open its doors 2.5.2018, directly across from the beautiful Old Church Park in the heart of Helsinki. NCSC FINLAND: Hotel St. George Helsinki – Luksuksen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus. Tervetuloa tutustumaan uuden ajan luksushotelliin! Hotel St. George […]