Remember to register for NCSC Norway Shopping Center Awards 2017

The competition has already started! The search for the best shopping center in Norway is in progress. Do you work at the best center, or do you know somebody that should enter the competition? The award show will be held in Stavanger 19th of October during Kjøpesenterkonferansen at Quality Hotel Energy. During the show we will also hand out the awards to Best Maintenance Team, the Best Retail Chain and the award to the best marketing idea for 2017.

PÅMELDING TIL NCSC NORWAY SHOPPING CENTER AWARDS 2017

Prisen deles ut til det kjøpesenteret i Norge som har utmerket seg best i 2017. Kriteriet er at senteret på et eller flere områder skal ha gjort noe som er enestående og nyskapende de siste 12 måneder, eller som er gjort på en mer fremragende måte enn andre sentre i perioden.

  • Nye sentre skal ha vært i drift i minimum 18 måneder for å kunne vurderes
  • Ombygginger / rehabiliteringer skal ha vært ferdigstilt i minimum 6 måneder for å kunne vurderes
  • Prisen kan deles ut til alle Norges kjøpesenter, og kan vinnes flere ganger.

Sentrene vurderes etter følgende forhold med ulik vekting: Omsetningsutvikling, kundens oppfatning av senteret, markedsføring (internt og eksternt), drift, senterets utforming, miljø, butikkmiks og konsept.

KUNDEUNDERSØKELSE

Det vil bli gjennomført en kundeundersøkelse i løpet av august hvor vi ber kundene gradere i senteret rundt følgende forhold: utvalg av forretninger, servicegrad, serveringssteder, renhold, åpningstider, skilting, klima, trygghet, utseende, parkering, aktiviteter, annonsering / markedsføring, tilgjengelighet. Denne undersøkelsen vil bli benyttet som et verktøy for juryen og teller 20% i juryvurderingen.

Vi ønsker følgende fotografier av senteret:

To fasadebilder
To bilder av fellesarealet
Ett bilde fra vareleveringen
Ett bilde fra avfallsrommet
Ett bilde fra p-hus (dersom man har et)

Alle områdene skal telle i juryens begrunnelse, og totaliteten vil bli vurdert.

JURY 2017
Line Victoria Bergh, CC Vest – Juryleder
Odd Gisholdt, BI
Laila Myrvang, Jekta Storsenter – Vinner Årets Kjøpesenter 2016
Ann Christin Ruud, MATCH – Vinner Årets Butikkjede 2016
Nils Tveit, Nils Tveit Arkitekter

Påmeldingen er bindende. Pris for påmelding er kr. 5.500,- eks mva. Beløpet dekker kundeundersøkelser og jurybefaringer. Faktura må være betalt for at en eventuell nominasjon skal gjelde.

Påmeldingsfrist 31. juli 2017

Påmeldingsskjema og informasjon Årets kjøpesenter 2017

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]