Young Professionals AW hos Visual Art

Welcome to a after work on the 6th of September in Stockholm. The host of the evening is Visual Art and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Välkommen till en AW hos Visual Art med NCSC Young Professionals

Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du i åldern 25-35’ish? Då är denna kväll för dig!Kvällens värd är Visual Art – ett av de ledande bolagen inom digital kommunikation. Visual Art kommer dela med sig av sina kunskaper om platsbaserad digital kommunikation i butiksmiljö, restauranger, gallerior och på offentliga platser. Vi får ta del av hur de arbetar tillsammans med butikskedjor, fastighetsägare och hyresgäster för att påverka kundbeteenden och öka försäljning genom digital skyltning.
 
När: Onsdag 6 september, kl 17.00 – ca 19.30
Plats: Hälsingegatan 45
Det bjuds på dryck och tilltugg.
Anmäl dig här.

Om Visual Art
Visual Art formar framtidens digitala kommunikation. De drivs av nyfikenhet och kreativitet och är pionjärer inom Digital Signage och Digital Out of Home Media (DOOH).Visual Art blandar banbrytande teknisk expertis med innovativa kreativa talanger för att ge en helhetstjänst inom digital kommunikation på alla nivåer.

Remember to register for NCSC Norway Shopping Center Awards 2017

The competition has already started! The search for the best shopping center in Norway is in progress. Do you work at the best center, or do you know somebody that should enter the competition? The award show will be held in Stavanger 19th of October during Kjøpesenterkonferansen at Quality Hotel Energy. During the show we […]

Registration NCSC Sweden Shopping Center Awards 2017

The search for Sweden’s Best Shopping Center has started. Is it your center or do you know one that should compete? The prize ceremoni will be held in Stockholm 23 October during NCSC Sweden Awards at Sweden Urban Arena which also includes several other categories in the business. NCSC Sweden: Anmälan NCSC Sweden Shopping Center Awards […]

Nominate Finland’s Best Shopping Center 2017

It’s time to nominate Finland’s Best Shopping Center 2017. The prize ceremony will be held in Helsinki at Restaurant Pörssi on the 12th of October during the NCSC Finland Awards which also includes Finland’s Best Retailer 2017. NCSC Finland: SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS ALKUKILPAILU 2017 Kilpailun ideana on kannustaa kauppakeskusjohtaja/omistaja/manageri kehittämään kauppakeskustaan siten, että samalla koko […]