Young Professionals AW hos Visual Art

Welcome to a after work on the 6th of September in Stockholm. The host of the evening is Visual Art and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Välkommen till en AW hos Visual Art med NCSC Young Professionals

Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du i åldern 25-35’ish? Då är denna kväll för dig!Kvällens värd är Visual Art – ett av de ledande bolagen inom digital kommunikation. Visual Art kommer dela med sig av sina kunskaper om platsbaserad digital kommunikation i butiksmiljö, restauranger, gallerior och på offentliga platser. Vi får ta del av hur de arbetar tillsammans med butikskedjor, fastighetsägare och hyresgäster för att påverka kundbeteenden och öka försäljning genom digital skyltning.
 
När: Onsdag 6 september, kl 17.00 – ca 19.30
Plats: Hälsingegatan 45
Det bjuds på dryck och tilltugg.
Anmäl dig här.

Om Visual Art
Visual Art formar framtidens digitala kommunikation. De drivs av nyfikenhet och kreativitet och är pionjärer inom Digital Signage och Digital Out of Home Media (DOOH).Visual Art blandar banbrytande teknisk expertis med innovativa kreativa talanger för att ge en helhetstjänst inom digital kommunikation på alla nivåer.

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]

Seminar and guided tour at luxury Hotel St.George in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Hotel St.George on 8th of June 2018. The hotel open its doors 2.5.2018, directly across from the beautiful Old Church Park in the heart of Helsinki. NCSC FINLAND: Hotel St. George Helsinki – Luksuksen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus. Tervetuloa tutustumaan uuden ajan luksushotelliin! Hotel St. George […]