Young Professionals AW hos Visual Art

Welcome to a after work on the 6th of September in Stockholm. The host of the evening is Visual Art and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Välkommen till en AW hos Visual Art med NCSC Young Professionals

Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du i åldern 25-35’ish? Då är denna kväll för dig!Kvällens värd är Visual Art – ett av de ledande bolagen inom digital kommunikation. Visual Art kommer dela med sig av sina kunskaper om platsbaserad digital kommunikation i butiksmiljö, restauranger, gallerior och på offentliga platser. Vi får ta del av hur de arbetar tillsammans med butikskedjor, fastighetsägare och hyresgäster för att påverka kundbeteenden och öka försäljning genom digital skyltning.
 
När: Onsdag 6 september, kl 17.00 – ca 19.30
Plats: Hälsingegatan 45
Det bjuds på dryck och tilltugg.
Anmäl dig här.

Om Visual Art
Visual Art formar framtidens digitala kommunikation. De drivs av nyfikenhet och kreativitet och är pionjärer inom Digital Signage och Digital Out of Home Media (DOOH).Visual Art blandar banbrytande teknisk expertis med innovativa kreativa talanger för att ge en helhetstjänst inom digital kommunikation på alla nivåer.

Puuvilla is Finlands best shopping centre 2017

Congratulations Puuvilla Shopping Centre in Pori Finland, winner of the Best Finnish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 12 during the NCSC Finland Award 2017 at the restaurant Pörssi in Stockholm. The nominated centers were; IsoKristiina – Lappenranta, Mylly – Raisio and Valkea – Oulu.

NCSC Sweden Awards 2017

The NCSC Sweden Awards will be held on October 23 at the Gala evening at Stockholm Waterfront Congress Center. All the winners will be announced in the five categories; Best Shopping Center, Best Center Manager, Best Retail-concept, Best Landlord and the Best Consultant. The evening will be held in Swedish. NCSC Sverige: Tre expertjury-grupper har […]

Nominate Finland’s Best Shopping Center 2017

It’s time to nominate Finland’s Best Shopping Center 2017. The prize ceremony will be held in Helsinki at Restaurant Pörssi on the 12th of October during the NCSC Finland Awards which also includes Finland’s Best Retailer 2017. NCSC Finland: SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS ALKUKILPAILU 2017 Kilpailun ideana on kannustaa kauppakeskusjohtaja/omistaja/manageri kehittämään kauppakeskustaan siten, että samalla koko […]