Registration NCSC Sweden Shopping Center Awards 2017

The search for Sweden’s Best Shopping Center has started. Is it your center or do you know one that should compete? The prize ceremoni will be held in Stockholm 23 October during NCSC Sweden Awards at Sweden Urban Arena which also includes several other categories in the business.

NCSC Sweden:
Anmälan NCSC Sweden Shopping Center Awards 2017

TÄVLINGSKRITERIER
Tävlingens fokus är att sporra centerledare/ägare/förvaltare att hela tiden förbättra sina center för att på så sätt vidareutveckla branschen. Är ditt center kanske rent av Sveriges bästa köpcentrum? Nyhet för i år är att vi utvecklat tävlingskategorierna så alla kan vara med och tävla och ha en chans att vinna. Läs om det nya kategorierna nedan:

1. Nya köpcentrum “New Developments” som färdigställts senast under perioden 2015-01-01 till 2016-12-31
2. Utbyggda/ombyggda köpcentrum “Refurbished and/ or Extended Centres” som färdigställts under perioden 2015-01-01 till 2016-12-31 och som genomfört förändring som omfattar minst 10% av ytan GLA.
a. Över 25 000 kvm GLA
b. Under 25 000 kvm GLA
3. Befintliga köpcentrum “Established Centres”
a. Över 25 000 kvm GLA
b. Under 25 000 kvm GLA

PRISER
1. Gold Award kommer delas ut i respektive kategori
2. Sveriges bästa köpcentrum “Swedens Best Shopping Centre 2017” utses bland vinnarna i ovanstående kategorier
3. “Sustainability Award” utses bland de tävlande i någon av kategorierna ovan

TÄVLINGSREGELER 
• Tävlingen avser köpcentrum och köpcentrum-projekt genomförda i Sverige
• Ansökan till tävlingen ska vara rätt och komplett ifylld samt att anmälningsavgiften är betald
• Tävlingsjuryn kan efter bedömning utesluta ett bidrag eller flytta ett bidrag från en kategori till en annan
• Nya köpcentrum kan inte tävla mer än en gång i kategorin nya köpcentrum
• Ombyggda/utbyggda köpcentrum kan inte tävla med samma projekt mer än en gång
• Tidigare vinnare kan inte tävla i samma kategori som de redan vunnit i inom en period på tre år
• Ansökan måste ha inkommit till NCSC senast 2017-08-31
• Medverkan i tävlingen ger NCSC rätten att publicera centrets medverkan i marknadsföringsmaterial för tävlingen

JURY
Charles Larsson, Retail eX, Juryns ordförande
Tobias Rönnberg, HUI
Malin Reynold, Lindex
Carl Strufve, Grosvenor
Sandra Greisman, THERHQ

ANMÄLAN
Anmälan, med alla uppgifter, bifoga 6 foton både exteriörer och interiörer, något exempel på er marknadsföring och glöm inte att fylla i vad det är som är så speciellt med just ditt center. Ansökan måste ha inkommit till NCSC senast 2017-08-31.

TÄVLINGSAVGIFT – 9500 SEK plus moms
Tävlingsavgiften skall täcka kostnad för den kundundersökning som skall göras på samtliga tävlande center. Avgiften faktureras direkt vid anmälan som skickas till NCSC antingen via e-post till info@ncscnordic.org eller i ett brev med posten till Slöjdgatan 9, 111 57 Stockholm, märkt “NCSC Awards”. NCSC ombesörjer en kundundersökning för de anmälda centrumen i augusti månad.

TÄVLINGSPARTNER
För att kunna täcka övriga kostnader i samband med NCSC Sweden Shopping Centre Awards behöver vi partners till tävlingen. Vill du och ditt företag bidra till denna branschangelägenhet kontakta Suzanna Ekstedt suzanna.ekstedt@ncscnordic.org

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]