SSCD: Svenska Köpcentrum 2017

Save the date! Based on the Swedish Shopping Centre Directory (SSCD), HUI Research reports the conclusions of the latest survey. Seminars will be held in Stockholm, Göteborg, Malmö and Umeå.

NCSC Sverige
Hur står det egentligen till med Sveriges köpcentrum och handelsområden? Hur stor är marknaden och hur utvecklas den? Hur påverkar digitaliseringen den framtida tillväxten av nya köpcentrum och handelsområden? Med utgångspunkt i köpcentrumdatabasen Swedish Shopping Centre Directory (SSCD) redovisar HUI Research slutsatserna av den senaste kartläggningen. Utöver nyckeltal och övergripande information kommer bland annat följande frågeställningar att tas upp:

• Vad är köpcentrumens marknadsandel av den svenska detaljhandeln?
• Vilka köpcentrum är störst i Sverige och hur har detta förändrats över tid?
• Vilka stora projekt planeras och var tillkommer mest ny köpcentrum yta?

Datum och plats:

Stockholm
Måndag 25 september. Kl. 08:00-09:00
Bygget Fest & Konferens, Norrlandsgatan 11

Göteborg
Tisdag 26 september. Kl. 08:00-09:00
Svensk Handel, Drottninggatan 56

Malmö
Onsdag 27 september. Kl. 08:00-09:00
Malmö Börshus, Skeppsbron 2

Umeå
Torsdag 28 september. Kl. 11.30-14.30
Rex Rådhuset, Rådhustorget

Inbjudan skickas ut i slutet av augusti och anmälan till seminariet öppnar i samband med detta. Läs mer om SSCD här.

Frågor om seminariet besvaras av:
Tobias Rönnberg
tobias.ronnberg@hui.se
08-762 72 96

Välkommen!

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]