SSCD: Svenska Köpcentrum 2017

Save the date! Based on the Swedish Shopping Centre Directory (SSCD), HUI Research reports the conclusions of the latest survey. Seminars will be held in Stockholm, Göteborg, Malmö and Umeå.

NCSC Sverige
Hur står det egentligen till med Sveriges köpcentrum och handelsområden? Hur stor är marknaden och hur utvecklas den? Hur påverkar digitaliseringen den framtida tillväxten av nya köpcentrum och handelsområden? Med utgångspunkt i köpcentrumdatabasen Swedish Shopping Centre Directory (SSCD) redovisar HUI Research slutsatserna av den senaste kartläggningen. Utöver nyckeltal och övergripande information kommer bland annat följande frågeställningar att tas upp:

• Vad är köpcentrumens marknadsandel av den svenska detaljhandeln?
• Vilka köpcentrum är störst i Sverige och hur har detta förändrats över tid?
• Vilka stora projekt planeras och var tillkommer mest ny köpcentrum yta?

Datum och plats:

Stockholm
Måndag 25 september. Kl. 08:00-09:00
Bygget Fest & Konferens, Norrlandsgatan 11

Göteborg
Tisdag 26 september. Kl. 08:00-09:00
Svensk Handel, Drottninggatan 56

Malmö
Onsdag 27 september. Kl. 08:00-09:00
Malmö Börshus, Skeppsbron 2

Umeå
Torsdag 28 september. Kl. 11.30-14.30
Rex Rådhuset, Rådhustorget

Inbjudan skickas ut i slutet av augusti och anmälan till seminariet öppnar i samband med detta. Läs mer om SSCD här.

Frågor om seminariet besvaras av:
Tobias Rönnberg
tobias.ronnberg@hui.se
08-762 72 96

Välkommen!

Remember to register for NCSC Norway Shopping Center Awards 2017

The competition has already started! The search for the best shopping center in Norway is in progress. Do you work at the best center, or do you know somebody that should enter the competition? The award show will be held in Stavanger 19th of October during Kjøpesenterkonferansen at Quality Hotel Energy. During the show we […]

Registration NCSC Sweden Shopping Center Awards 2017

The search for Sweden’s Best Shopping Center has started. Is it your center or do you know one that should compete? The prize ceremoni will be held in Stockholm 23 October during NCSC Sweden Awards at Sweden Urban Arena which also includes several other categories in the business. NCSC Sweden: Anmälan NCSC Sweden Shopping Center Awards […]

Nominate Finland’s Best Shopping Center 2017

It’s time to nominate Finland’s Best Shopping Center 2017. The prize ceremony will be held in Helsinki at Restaurant Pörssi on the 12th of October during the NCSC Finland Awards which also includes Finland’s Best Retailer 2017. NCSC Finland: SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS ALKUKILPAILU 2017 Kilpailun ideana on kannustaa kauppakeskusjohtaja/omistaja/manageri kehittämään kauppakeskustaan siten, että samalla koko […]