SSCD: Svenska Köpcentrum 2017

Save the date! Based on the Swedish Shopping Centre Directory (SSCD), HUI Research reports the conclusions of the latest survey. Seminars will be held in Stockholm, Göteborg, Malmö and Umeå.

NCSC Sverige
Hur står det egentligen till med Sveriges köpcentrum och handelsområden? Hur stor är marknaden och hur utvecklas den? Hur påverkar digitaliseringen den framtida tillväxten av nya köpcentrum och handelsområden? Med utgångspunkt i köpcentrumdatabasen Swedish Shopping Centre Directory (SSCD) redovisar HUI Research slutsatserna av den senaste kartläggningen. Utöver nyckeltal och övergripande information kommer bland annat följande frågeställningar att tas upp:

• Vad är köpcentrumens marknadsandel av den svenska detaljhandeln?
• Vilka köpcentrum är störst i Sverige och hur har detta förändrats över tid?
• Vilka stora projekt planeras och var tillkommer mest ny köpcentrum yta?

Datum och plats:

Stockholm
Måndag 25 september. Kl. 08:00-09:00
Bygget Fest & Konferens, Norrlandsgatan 11

Göteborg
Tisdag 26 september. Kl. 08:00-09:00
Svensk Handel, Drottninggatan 56

Malmö
Onsdag 27 september. Kl. 08:00-09:00
Malmö Börshus, Skeppsbron 2

Umeå
Torsdag 28 september. Kl. 11.30-14.30
Rex Rådhuset, Rådhustorget

Inbjudan skickas ut i slutet av augusti och anmälan till seminariet öppnar i samband med detta. Läs mer om SSCD här.

Frågor om seminariet besvaras av:
Tobias Rönnberg
tobias.ronnberg@hui.se
08-762 72 96

Välkommen!

Mall of Scandinavia is Swedens Best Shoppning Center 2017

Congratulations Mall of Scandinavia in Stockholm, winner of the Best Swedish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 23 during the NCSC Sweden Award 2017 at Sweden Urban Arena. The nominated centers that received a Gold Award where; Täby Centrum, Stockholm and Avion Shopping, Umeå. Read more about the winners […]

Puuvilla is Finlands Best Shopping Centre 2017

Congratulations Puuvilla Shopping Centre in Pori Finland, winner of the Best Finnish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 12 during the NCSC Finland Award 2017 at the restaurant Pörssi in Stockholm. The nominated centers were; IsoKristiina – Lappenranta, Mylly – Raisio and Valkea – Oulu.