After Work Beijing 8

Welcome to a after work on the 7th of September in Hornstull, Stockholm. The host of the evening is Beijing 8 and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

NCSC tillsammans med Beijing 8 välkomnar i höst in till AW i Hornstull. Beijing 8 kommer presentera sitt koncept och berätta om kommande expansionsplaner.

OBS! Event är inställt! 

När: Torsdagen den 7 september kl. 17:00
Var: Beijing 8, Hornsbruksgatan 26, Stockholm
Pris: Kostnadsfritt för NCSCs medlemmar, för icke medlemmar tar vi ut en avgift om 600 SEK plus moms.

Din anmälan är bindande men kan överlåtas. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Dyker du inte upp utan att meddela oss senast 24 timmar innan eventet tar vi ut en avgift om 600 SEK (gäller medlemmar, övriga ska betala avgiften innan eventet). Har du frågor kontakta: info@ncscnordic.org

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]