After Work Beijing 8

Welcome to a after work on the 7th of September in Hornstull, Stockholm. The host of the evening is Beijing 8 and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

NCSC tillsammans med Beijing 8 välkomnar i höst in till AW i Hornstull. Beijing 8 kommer presentera sitt koncept och berätta om kommande expansionsplaner.

OBS! Event är inställt! 

När: Torsdagen den 7 september kl. 17:00
Var: Beijing 8, Hornsbruksgatan 26, Stockholm
Pris: Kostnadsfritt för NCSCs medlemmar, för icke medlemmar tar vi ut en avgift om 600 SEK plus moms.

Din anmälan är bindande men kan överlåtas. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Dyker du inte upp utan att meddela oss senast 24 timmar innan eventet tar vi ut en avgift om 600 SEK (gäller medlemmar, övriga ska betala avgiften innan eventet). Har du frågor kontakta: info@ncscnordic.org

Remember to register for NCSC Norway Shopping Center Awards 2017

The competition has already started! The search for the best shopping center in Norway is in progress. Do you work at the best center, or do you know somebody that should enter the competition? The award show will be held in Stavanger 19th of October during Kjøpesenterkonferansen at Quality Hotel Energy. During the show we […]

Registration NCSC Sweden Shopping Center Awards 2017

The search for Sweden’s Best Shopping Center has started. Is it your center or do you know one that should compete? The prize ceremoni will be held in Stockholm 23 October during NCSC Sweden Awards at Sweden Urban Arena which also includes several other categories in the business. NCSC Sweden: Anmälan NCSC Sweden Shopping Center Awards […]

Nominate Finland’s Best Shopping Center 2017

It’s time to nominate Finland’s Best Shopping Center 2017. The prize ceremony will be held in Helsinki at Restaurant Pörssi on the 12th of October during the NCSC Finland Awards which also includes Finland’s Best Retailer 2017. NCSC Finland: SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS ALKUKILPAILU 2017 Kilpailun ideana on kannustaa kauppakeskusjohtaja/omistaja/manageri kehittämään kauppakeskustaan siten, että samalla koko […]