After Work Beijing 8

Welcome to a after work on the 7th of September in Hornstull, Stockholm. The host of the evening is Beijing 8 and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

NCSC tillsammans med Beijing 8 välkomnar i höst in till AW i Hornstull. Beijing 8 kommer presentera sitt koncept och berätta om kommande expansionsplaner.

OBS! Event är inställt! 

När: Torsdagen den 7 september kl. 17:00
Var: Beijing 8, Hornsbruksgatan 26, Stockholm
Pris: Kostnadsfritt för NCSCs medlemmar, för icke medlemmar tar vi ut en avgift om 600 SEK plus moms.

Din anmälan är bindande men kan överlåtas. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Dyker du inte upp utan att meddela oss senast 24 timmar innan eventet tar vi ut en avgift om 600 SEK (gäller medlemmar, övriga ska betala avgiften innan eventet). Har du frågor kontakta: info@ncscnordic.org

Mall of Scandinavia is Swedens Best Shoppning Center 2017

Congratulations Mall of Scandinavia in Stockholm, winner of the Best Swedish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 23 during the NCSC Sweden Award 2017 at Sweden Urban Arena. The nominated centers that received a Gold Award where; Täby Centrum, Stockholm and Avion Shopping, Umeå. Read more about the winners […]

Puuvilla is Finlands Best Shopping Centre 2017

Congratulations Puuvilla Shopping Centre in Pori Finland, winner of the Best Finnish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 12 during the NCSC Finland Award 2017 at the restaurant Pörssi in Stockholm. The nominated centers were; IsoKristiina – Lappenranta, Mylly – Raisio and Valkea – Oulu.