Nominate Finland’s Best Shopping Center 2017

It’s time to nominate Finland’s Best Shopping Center 2017. The prize ceremony will be held in Helsinki at Restaurant Pörssi on the 12th of October during the NCSC Finland Awards which also includes Finland’s Best Retailer 2017.

NCSC Finland:

SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS ALKUKILPAILU 2017

Kilpailun ideana on kannustaa kauppakeskusjohtaja/omistaja/manageri kehittämään kauppakeskustaan siten, että samalla koko kauppakeskustoimiala kehittyy. Suomen alkukilpailun voittaja edustaa Suomea NCSC:n Nordic Shoppingcenter of the Year 2018 – kilpailussa.

Onko keskuksessanne luotu uutta kuluneen 18 kuukauden aikana, suurta tai pientä?
Merkittäviä ympäristötekoja?
Ammattitaitoista kauppakeskusjohtamista?
Erinomaista markkinointia?
Täydellinen vuokralaismix?

Vai onko keskuksenne yksinkertaisesti kaiken kaikkiaan niin hyvä, että se voisi olla Suomen tai peräti Pohjoismaiden paras kauppakeskus?

Kilpailu on tarkoitettu kaikille. Tarvitaan vain hyvin toimiva keskus. Osallistuakseen uuden keskuksen avauksesta on oltava vähintään 18 kuukautta (joulukuu 2016), jotta taloudellinen kehitys pystytään toteamaan. Uudistetun keskuksen on oltava auki vähintään 6 kuukautta uudistuksen tai peruskorjauksen jälkeen.

 

Forum – Suomen paras kauppakeskus 2016 & pohjoismaiden paras kauppakeskus 2017

VOITTAJAN VALINTA JA OSALLISTUMISMAKSU

Tuomaristo valitsee Suomen alkukilpailun voittajan toimitetun aineiston ja edellä kuvattujen kriteerien perusteella. Tarvittaessa tuomaristo vierailee enintään kolmessa parhaaksi arvioidussa keskuksessa saadakseen yksityiskohtaisempaa tietoa kunkin keskuksen toiminnasta. Suomen alkukilpailun voittaja julkistetaan 12. lokakuuta 2017 NCSC Finland Awards- gaalailtana ravintola Pörssissä. Lue lisää tästä.

Kilpailuun osallistumisesta peritään kauppakeskukselta 1000 €:n osallistumismaksu, joka kattaa kauppakeskuksissa toteutettavan asiakastutkimuksen kulut. NCSC tekee asiakaskyselyn kilpailuun ilmoitetuissa keskuksissa.

Ilmoittautumislomakkeen löydät TÄSTÄ

Toimita aineisto viimeistään 11.8.2017 mennessä.

Tervetuloa kilpailemaan!


PARTNER SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS 2017

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]