Nominate Finland’s Best Shopping Center 2017

It’s time to nominate Finland’s Best Shopping Center 2017. The prize ceremony will be held in Helsinki at Restaurant Pörssi on the 12th of October during the NCSC Finland Awards which also includes Finland’s Best Retailer 2017.

NCSC Finland:

SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS ALKUKILPAILU 2017

Kilpailun ideana on kannustaa kauppakeskusjohtaja/omistaja/manageri kehittämään kauppakeskustaan siten, että samalla koko kauppakeskustoimiala kehittyy. Suomen alkukilpailun voittaja edustaa Suomea NCSC:n Nordic Shoppingcenter of the Year 2018 – kilpailussa.

Onko keskuksessanne luotu uutta kuluneen 18 kuukauden aikana, suurta tai pientä?
Merkittäviä ympäristötekoja?
Ammattitaitoista kauppakeskusjohtamista?
Erinomaista markkinointia?
Täydellinen vuokralaismix?

Vai onko keskuksenne yksinkertaisesti kaiken kaikkiaan niin hyvä, että se voisi olla Suomen tai peräti Pohjoismaiden paras kauppakeskus?

Kilpailu on tarkoitettu kaikille. Tarvitaan vain hyvin toimiva keskus. Osallistuakseen uuden keskuksen avauksesta on oltava vähintään 18 kuukautta (joulukuu 2016), jotta taloudellinen kehitys pystytään toteamaan. Uudistetun keskuksen on oltava auki vähintään 6 kuukautta uudistuksen tai peruskorjauksen jälkeen.

 

Forum – Suomen paras kauppakeskus 2016 & pohjoismaiden paras kauppakeskus 2017

VOITTAJAN VALINTA JA OSALLISTUMISMAKSU

Tuomaristo valitsee Suomen alkukilpailun voittajan toimitetun aineiston ja edellä kuvattujen kriteerien perusteella. Tarvittaessa tuomaristo vierailee enintään kolmessa parhaaksi arvioidussa keskuksessa saadakseen yksityiskohtaisempaa tietoa kunkin keskuksen toiminnasta. Suomen alkukilpailun voittaja julkistetaan 12. lokakuuta 2017 NCSC Finland Awards- gaalailtana ravintola Pörssissä. Lue lisää tästä.

Kilpailuun osallistumisesta peritään kauppakeskukselta 1000 €:n osallistumismaksu, joka kattaa kauppakeskuksissa toteutettavan asiakastutkimuksen kulut. NCSC tekee asiakaskyselyn kilpailuun ilmoitetuissa keskuksissa.

Ilmoittautumislomakkeen löydät TÄSTÄ

Toimita aineisto viimeistään 11.8.2017 mennessä.

Tervetuloa kilpailemaan!


PARTNER SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS 2017

Mall of Scandinavia is Swedens Best Shoppning Center 2017

Congratulations Mall of Scandinavia in Stockholm, winner of the Best Swedish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 23 during the NCSC Sweden Award 2017 at Sweden Urban Arena. The nominated centers that received a Gold Award where; Täby Centrum, Stockholm and Avion Shopping, Umeå. Read more about the winners […]

Puuvilla is Finlands Best Shopping Centre 2017

Congratulations Puuvilla Shopping Centre in Pori Finland, winner of the Best Finnish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 12 during the NCSC Finland Award 2017 at the restaurant Pörssi in Stockholm. The nominated centers were; IsoKristiina – Lappenranta, Mylly – Raisio and Valkea – Oulu.