Nominate Finland’s Best Shopping Center 2017

It’s time to nominate Finland’s Best Shopping Center 2017. The prize ceremony will be held in Helsinki at Restaurant Pörssi on the 12th of October during the NCSC Finland Awards which also includes Finland’s Best Retailer 2017.

NCSC Finland:

SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS ALKUKILPAILU 2017

Kilpailun ideana on kannustaa kauppakeskusjohtaja/omistaja/manageri kehittämään kauppakeskustaan siten, että samalla koko kauppakeskustoimiala kehittyy. Suomen alkukilpailun voittaja edustaa Suomea NCSC:n Nordic Shoppingcenter of the Year 2018 – kilpailussa.

Onko keskuksessanne luotu uutta kuluneen 18 kuukauden aikana, suurta tai pientä?
Merkittäviä ympäristötekoja?
Ammattitaitoista kauppakeskusjohtamista?
Erinomaista markkinointia?
Täydellinen vuokralaismix?

Vai onko keskuksenne yksinkertaisesti kaiken kaikkiaan niin hyvä, että se voisi olla Suomen tai peräti Pohjoismaiden paras kauppakeskus?

Kilpailu on tarkoitettu kaikille. Tarvitaan vain hyvin toimiva keskus. Osallistuakseen uuden keskuksen avauksesta on oltava vähintään 18 kuukautta (joulukuu 2016), jotta taloudellinen kehitys pystytään toteamaan. Uudistetun keskuksen on oltava auki vähintään 6 kuukautta uudistuksen tai peruskorjauksen jälkeen.

 

Forum – Suomen paras kauppakeskus 2016 & pohjoismaiden paras kauppakeskus 2017

VOITTAJAN VALINTA JA OSALLISTUMISMAKSU

Tuomaristo valitsee Suomen alkukilpailun voittajan toimitetun aineiston ja edellä kuvattujen kriteerien perusteella. Tarvittaessa tuomaristo vierailee enintään kolmessa parhaaksi arvioidussa keskuksessa saadakseen yksityiskohtaisempaa tietoa kunkin keskuksen toiminnasta. Suomen alkukilpailun voittaja julkistetaan 12. lokakuuta 2017 NCSC Finland Awards- gaalailtana ravintola Pörssissä. Lue lisää tästä.

Kilpailuun osallistumisesta peritään kauppakeskukselta 1000 €:n osallistumismaksu, joka kattaa kauppakeskuksissa toteutettavan asiakastutkimuksen kulut. NCSC tekee asiakaskyselyn kilpailuun ilmoitetuissa keskuksissa.

Ilmoittautumislomakkeen löydät TÄSTÄ

Toimita aineisto viimeistään 11.8.2017 mennessä.

Tervetuloa kilpailemaan!


PARTNER SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS 2017

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]