Security Seminar – Odense, Denmark

NCSC Denmark is hosting a seminar with a focus on Security on March 6th 2017. The meeting will be held in Danish.

Seminar – Sikkerhed I indkøbscentre

NCSC byder i samarbejde med Securitas velkommen til et halv dags seminar med fokus på sikkerhed i indkøbscentre. Per Sanderg fra Citycon vil fortælle om virksomhedens syn på sikkerheden i deres 52 centre. Dagen byder derudover på de seneste løsninger indenfor sikkerhedsbranchen, krydret med eksempler fra udlandet.

Seminaret er rettet mod de sikkerhedsansvarlige i centret, centermanagers, vagter og andre med interesse for sikkerhed..

Dato: Mandag, marts 6, 2017 kl. 10.00 – 14.00. Der serveres en let morgenmad fra kl. 09:30
Sted: CinemaxX, Rosengårdscentret, Odense SØ
Pris: 300 DKK
Tilmeld dig her

Moms vil blive tilføjet til prisen. Tilmelding er bindende, men kan overføres til anden person.

Ses vi?

 

Begivenhed sponsor:

NCSC Annual Conference 2017 Stockholm

The NCSC Annual Conference 2017 will be held in Stockholm. A one-and-a-half day event including seminars and study tours. Key note speaker Hans Blix will be speaking and will be followed by the Nordic Star by MK Illumination gala dinner, including entertainment. The theme of the conference is “From building local society to global communities”. Date: May 10-11 […]

Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the biggest shopping center conference in the Nordics, for the 24th year. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of […]

Sweden Urban Arena 2017

On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the second year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC. The seminar will be held mainly in Swedish, however some of the keynote speakers will speak English Different challenges from changing demographics Sweden Urban Arena 2017 […]