Security Seminar – Odense, Denmark

NCSC Denmark is hosting a seminar with a focus on Security on March 6th 2017. The meeting will be held in Danish.

Seminar – Sikkerhed I indkøbscentre

NCSC byder i samarbejde med Securitas velkommen til et halv dags seminar med fokus på sikkerhed i indkøbscentre. Per Sanderg fra Citycon vil fortælle om virksomhedens syn på sikkerheden i deres 52 centre. Dagen byder derudover på de seneste løsninger indenfor sikkerhedsbranchen, krydret med eksempler fra udlandet.

Seminaret er rettet mod de sikkerhedsansvarlige i centret, centermanagers, vagter og andre med interesse for sikkerhed..

Dato: Mandag, marts 6, 2017 kl. 10.00 – 14.00. Der serveres en let morgenmad fra kl. 09:30
Sted: CinemaxX, Rosengårdscentret, Odense SØ
Pris: 300 DKK
Seminaret er fuld

Moms vil blive tilføjet til prisen. Tilmelding er bindende, men kan overføres til anden person.

Ses vi?

 

Begivenhed sponsor:

NCSC Annual Conference 2017 Stockholm

FROM BUILDING LOCAL SOCIETY TO GLOBAL COMMUNITIES The NCSC Annual Conference 2017 will be held in Stockholm on May 10-11. A one-and-a-half-day event including seminars, shoppingcenter visits, networking and gala night including the award ceremony NCSC Award 2017 “The Nordic Star by MK Illumination”. Date: May 10-11 Venue: Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm Find the way klick […]

NCSC Finland Awards 2017

NCSC Finland Awards 2017 Gala dinner will be held on the 12th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. The Best Finnish Shopping Center and The Best Finnish Retailer will be announced. The evening will be held in Finnish. NCSC Finland: NCSC Finland Awards gaalailta järjestetään Helsingissä 12. lokakuuta Ravintola Pörssissä jossa julkaistaan Suomen paras […]

Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the biggest shopping center conference in the Nordics, for the 24th year. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of […]