After Work Kista Galleria

Welcome to a after work and seminar on the 14th of September in Kista Galleria in Stockholm. The host of the evening is Citycon and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Citycon och NCSC välkomnar dig och dina kollegor till after work i Kista Galleria i Stockholm. Citycon kommer att berätta om arbetet Kista Gallerias utveckling i hjärtat i ett av de mest mångkulturella och högteknologiska områdena i Stockholm. Hur positionerar sig Kista Galleria i den hårdnande konkurrensen? Vilka strategier har man för att tackla den ökande e-handeln? Hur ser planerna ut på utbyggnad av gallerian?

Är du sugen på Bowling eller Gokart? Citycon erbjuder deltagare på eventet att testa på gratis.

När: Torsdagen den 14/9
Registrering och mingel kl.16.30-17
Kl.17-18.30 seminarium och mingel
Var: Kista Galleria, Hanstavägen 55. Vi samlas vid stora scen i biblioteket en trappa upp (nära SATS).
Pris: Kostnadsfritt för NCSCs medlemmar, för icke-medlemmar tar vi ut en avgift om 600 SEK plus moms.

Anmäl dig här.

Program:
16.30-17.00 Ankomst och mingel. Plats: bibliotekets stora scen.
17.00-17.30 Magnus Åkesson (Citycon) berättar om utvecklingen av Kista Galleria och Britta Palm (bibliotekschef) berättar om bibliotekets framgångar efter flytten till Kista Galleria.
17.30-17.50 Guidad tur i gallerian, vi samlas igen på O’Leary’s.
17.50-18.30 Mingel med plockmat på O’Leary’s och bowling eller gokart för den som vill.

Varmt välkomna!


Din anmälan är bindande men kan överlåtas. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Dyker du inte upp utan att ha meddelat oss senast 24 timmar innan eventet tar vi ut en avgift om 600 SEK (gäller medlemmar, övriga ska ha betalat avgiften innan eventet). Har du frågor kontakta info@ncscnordic.org

Puuvilla is Finlands best shopping centre 2017

Congratulations Puuvilla Shopping Centre in Pori Finland, winner of the Best Finnish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 12 during the NCSC Finland Award 2017 at the restaurant Pörssi in Stockholm. The nominated centers were; IsoKristiina – Lappenranta, Mylly – Raisio and Valkea – Oulu.

NCSC Sweden Awards 2017

The NCSC Sweden Awards will be held on October 23 at the Gala evening at Stockholm Waterfront Congress Center. All the winners will be announced in the five categories; Best Shopping Center, Best Center Manager, Best Retail-concept, Best Landlord and the Best Consultant. The evening will be held in Swedish. NCSC Sverige: Tre expertjury-grupper har […]

Nominate Finland’s Best Shopping Center 2017

It’s time to nominate Finland’s Best Shopping Center 2017. The prize ceremony will be held in Helsinki at Restaurant Pörssi on the 12th of October during the NCSC Finland Awards which also includes Finland’s Best Retailer 2017. NCSC Finland: SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS ALKUKILPAILU 2017 Kilpailun ideana on kannustaa kauppakeskusjohtaja/omistaja/manageri kehittämään kauppakeskustaan siten, että samalla koko […]