After Work Kista Galleria

Welcome to a after work and seminar on the 14th of September in Kista Galleria in Stockholm. The host of the evening is Citycon and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Citycon och NCSC välkomnar dig och dina kollegor till after work i Kista Galleria i Stockholm. Citycon kommer att berätta om arbetet Kista Gallerias utveckling i hjärtat i ett av de mest mångkulturella och högteknologiska områdena i Stockholm. Hur positionerar sig Kista Galleria i den hårdnande konkurrensen? Vilka strategier har man för att tackla den ökande e-handeln? Hur ser planerna ut på utbyggnad av gallerian?

Är du sugen på Bowling eller Gokart? Citycon erbjuder deltagare på eventet att testa på gratis.

När: Torsdagen den 14/9
Registrering och mingel kl.16.30-17
Kl.17-18.30 seminarium och mingel
Var: Kista Galleria, Hanstavägen 55. Vi samlas vid stora scen i biblioteket en trappa upp (nära SATS).
Pris: Kostnadsfritt för NCSCs medlemmar, för icke-medlemmar tar vi ut en avgift om 600 SEK plus moms.

Anmäl dig här.

Program:
16.30-17.00 Ankomst och mingel. Plats: bibliotekets stora scen.
17.00-17.30 Magnus Åkesson (Citycon) berättar om utvecklingen av Kista Galleria och Britta Palm (bibliotekschef) berättar om bibliotekets framgångar efter flytten till Kista Galleria.
17.30-17.50 Guidad tur i gallerian, vi samlas igen på O’Leary’s.
17.50-18.30 Mingel med plockmat på O’Leary’s och bowling eller gokart för den som vill.

Varmt välkomna!


Din anmälan är bindande men kan överlåtas. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Dyker du inte upp utan att ha meddelat oss senast 24 timmar innan eventet tar vi ut en avgift om 600 SEK (gäller medlemmar, övriga ska ha betalat avgiften innan eventet). Har du frågor kontakta info@ncscnordic.org

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]

Seminar and guided tour at luxury Hotel St.George in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Hotel St.George on 8th of June 2018. The hotel open its doors 2.5.2018, directly across from the beautiful Old Church Park in the heart of Helsinki. NCSC FINLAND: Hotel St. George Helsinki – Luksuksen uusi tulkinta ja kokemuksellisuus. Tervetuloa tutustumaan uuden ajan luksushotelliin! Hotel St. George […]