After Work Kista Galleria

Welcome to a after work and seminar on the 14th of September in Kista Galleria in Stockholm. The host of the evening is Citycon and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Citycon och NCSC välkomnar dig och dina kollegor till after work i Kista Galleria i Stockholm. Citycon kommer att berätta om arbetet Kista Gallerias utveckling i hjärtat i ett av de mest mångkulturella och högteknologiska områdena i Stockholm. Hur positionerar sig Kista Galleria i den hårdnande konkurrensen? Vilka strategier har man för att tackla den ökande e-handeln? Hur ser planerna ut på utbyggnad av gallerian?

Är du sugen på Bowling eller Gokart? Citycon erbjuder deltagare på eventet att testa på gratis.

När: Torsdagen den 14/9
Registrering och mingel kl.16.30-17
Kl.17-18.30 seminarium och mingel
Var: Kista Galleria, Hanstavägen 55. Vi samlas vid stora scen i biblioteket en trappa upp (nära SATS).
Pris: Kostnadsfritt för NCSCs medlemmar, för icke-medlemmar tar vi ut en avgift om 600 SEK plus moms.

Anmäl dig här.

Program:
16.30-17.00 Ankomst och mingel. Plats: bibliotekets stora scen.
17.00-17.30 Magnus Åkesson (Citycon) berättar om utvecklingen av Kista Galleria och Britta Palm (bibliotekschef) berättar om bibliotekets framgångar efter flytten till Kista Galleria.
17.30-17.50 Guidad tur i gallerian, vi samlas igen på O’Leary’s.
17.50-18.30 Mingel med plockmat på O’Leary’s och bowling eller gokart för den som vill.

Varmt välkomna!


Din anmälan är bindande men kan överlåtas. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Dyker du inte upp utan att ha meddelat oss senast 24 timmar innan eventet tar vi ut en avgift om 600 SEK (gäller medlemmar, övriga ska ha betalat avgiften innan eventet). Har du frågor kontakta info@ncscnordic.org

CC Hamar is the Best Shopping Center in Norway

Congratulations CC Hamar, winner of the best Norwegian Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 19 during Kjopesenterkonferansen in Stavanger. Read more about the winner here.

Mall of Scandinavia is Swedens Best Shoppning Center 2017

Congratulations Mall of Scandinavia in Stockholm, winner of the Best Swedish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 23 during the NCSC Sweden Award 2017 at Sweden Urban Arena. The nominated centers that received a Gold Award where; Täby Centrum, Stockholm and Avion Shopping, Umeå. Read more about the winners […]

Puuvilla is Finlands Best Shopping Centre 2017

Congratulations Puuvilla Shopping Centre in Pori Finland, winner of the Best Finnish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 12 during the NCSC Finland Award 2017 at the restaurant Pörssi in Stockholm. The nominated centers were; IsoKristiina – Lappenranta, Mylly – Raisio and Valkea – Oulu.