After Work Kista Galleria

Welcome to a after work and seminar on the 14th of September in Kista Galleria in Stockholm. The host of the evening is Citycon and the seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Citycon och NCSC välkomnar dig och dina kollegor till after work i Kista Galleria i Stockholm. Citycon kommer att berätta om arbetet Kista Gallerias utveckling i hjärtat i ett av de mest mångkulturella och högteknologiska områdena i Stockholm. Hur positionerar sig Kista Galleria i den hårdnande konkurrensen? Vilka strategier har man för att tackla den ökande e-handeln? Hur ser planerna ut på utbyggnad av gallerian?

Är du sugen på Bowling eller Gokart? Citycon erbjuder deltagare på eventet att testa på gratis.

När: Torsdagen den 14/9
Registrering och mingel kl.16.30-17
Kl.17-18.30 seminarium och mingel
Var: Kista Galleria, Hanstavägen 55. Vi samlas vid stora scen i biblioteket en trappa upp (nära SATS).
Pris: Kostnadsfritt för NCSCs medlemmar, för icke-medlemmar tar vi ut en avgift om 600 SEK plus moms.

Anmäl dig här.

Program:
16.30-17.00 Ankomst och mingel. Plats: bibliotekets stora scen.
17.00-17.30 Magnus Åkesson (Citycon) berättar om utvecklingen av Kista Galleria och Britta Palm (bibliotekschef) berättar om bibliotekets framgångar efter flytten till Kista Galleria.
17.30-17.50 Guidad tur i gallerian, vi samlas igen på O’Leary’s.
17.50-18.30 Mingel med plockmat på O’Leary’s och bowling eller gokart för den som vill.

Varmt välkomna!


Din anmälan är bindande men kan överlåtas. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt och att ändringar i programmet kan ske. Dyker du inte upp utan att ha meddelat oss senast 24 timmar innan eventet tar vi ut en avgift om 600 SEK (gäller medlemmar, övriga ska ha betalat avgiften innan eventet). Har du frågor kontakta info@ncscnordic.org

NCSC Young Professionals After Work Finland

We will start the autumn of 2018 with a more relaxed “Back to Work” After Work 22 August in Helsinki. At the beginning of the event, Colliers International Finland (former Realprojekti and Ovenia Group) will give a short newsflash on the new company structure and shopping centre management services in Finland. Join us for drinks […]

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]