NCSC Finland Awards 2017

NCSC Finland Awards 2017 Gala dinner will be held on the 12th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. The Best Finnish Shopping Center and The Best Finnish Retailer will be announced. The evening will be held in Finnish.

NCSC Finland:

NCSC Finland Awards gaalailta järjestetään Helsingissä 12. lokakuuta Ravintola Pörssissä jossa julkaistaan Suomen paras kauppakeskus ja Suomen paras Retailer 2017.

Päivämäärä: Torstai 12. lokakuuta klo 18.30.
Paikka: Ravintola Pörssi, Helsinki
Pukukoodi: Tumma puku
Hinta: NCSC-jäsenet 195€, ei-jäsenille hinta on 245€

Suomen paras kauppakeskus kilpailun ehdokkaat ovat:

IsoKristiina, Kauppakeskus Mylly, Porin Puuvilla ja Kauppakeskus Valkea

Suomen paras retailer kilpailun ehdokkaat ovat:

Espresso House, Fafa’s, Musti ja Mirri ja Volt

 

Gaalan juontajana toimii André Chaker.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 


PARTNER SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS 2017

PARTNER SUOMEN PARAS RETAILER 2017

PARTNER GAALAILLALINEN


PARTNER NETWORKING

 

 

 

 

 

 

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]