NCSC Finland Awards 2017

NCSC Finland Awards 2017 Gala dinner will be held on the 12th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. The Best Finnish Shopping Center and The Best Finnish Retailer will be announced. The evening will be held in Finnish.

NCSC Finland:

NCSC Finland Awards gaalailta järjestetään Helsingissä 12. lokakuuta Ravintola Pörssissä jossa julkaistaan Suomen paras kauppakeskus ja Suomen paras Retailer 2017.

Päivämäärä: Torstai 12. lokakuuta klo 18.30.
Paikka: Ravintola Pörssi, Helsinki
Pukukoodi: Tumma puku
Hinta: NCSC-jäsenet 195€, ei-jäsenille hinta on 245€

Suomen paras kauppakeskus kilpailun ehdokkaat ovat:

IsoKristiina, Kauppakeskus Mylly, Porin Puuvilla ja Kauppakeskus Valkea

Suomen paras retailer kilpailun ehdokkaat ovat:

Espresso House, Fafa’s, Musti ja Mirri ja Volt

 

Gaalan juontajana toimii André Chaker.

Ilmoittaudu mukaan gaalailtaan tästä

Tervetuloa viettämään juhlallista iltaa!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 28. syyskuuta.

 


PARTNER SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS 2017

PARTNER SUOMEN PARAS RETAILER 2017

PARTNER GAALAILLALINEN


PARTNER NETWORKING

 

 

 

 

 

 

Remember to register for NCSC Norway Shopping Center Awards 2017

The competition has already started! The search for the best shopping center in Norway is in progress. Do you work at the best center, or do you know somebody that should enter the competition? The award show will be held in Stavanger 19th of October during Kjøpesenterkonferansen at Quality Hotel Energy. During the show we […]

Registration NCSC Sweden Shopping Center Awards 2017

The search for Sweden’s Best Shopping Center has started. Is it your center or do you know one that should compete? The prize ceremoni will be held in Stockholm 23 October during NCSC Sweden Awards at Sweden Urban Arena which also includes several other categories in the business. NCSC Sweden: Anmälan NCSC Sweden Shopping Center Awards […]

Nominate Finland’s Best Shopping Center 2017

It’s time to nominate Finland’s Best Shopping Center 2017. The prize ceremony will be held in Helsinki at Restaurant Pörssi on the 12th of October during the NCSC Finland Awards which also includes Finland’s Best Retailer 2017. NCSC Finland: SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS ALKUKILPAILU 2017 Kilpailun ideana on kannustaa kauppakeskusjohtaja/omistaja/manageri kehittämään kauppakeskustaan siten, että samalla koko […]