Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the biggest shopping center conference in the Nordics, for the 24th year. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of Norway. 

NCSC Norges Kjøpesenterkonferanse arrangeres som alltid i uke 42, 18.-20. oktober 2017, for anledningen i Stavanger. Save the date, og følg med på vår egen nettside og Facebookside for inspirasjon og informasjon før konferansen, samt bilder fra fjorårets.

Kjøpesenterkonferanse 2016 samlet over 500 deltakere, foredragsholdere, debattanter og artister. Se deltakerlisteNCSC Awards vinnerne og konferansens program.

Er du NCSC medlem? Se opptak av konferansens live streaming av foredrag/debatter 2016 her. (Ikke passord? Kontakt NCSC).

Velkommen!

 

NCSC Annual Conference 2017 Stockholm

FROM BUILDING LOCAL SOCIETY TO GLOBAL COMMUNITIES The NCSC Annual Conference 2017 will be held in Stockholm on May 10-11. A one-and-a-half-day event including seminars, shoppingcenter visits, networking and gala night including the award ceremony NCSC Award 2017 “The Nordic Star by MK Illumination”. Date: May 10-11 Venue: Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm Find the way klick […]

NCSC Finland Awards 2017

NCSC Finland Awards 2017 Gala dinner will be held on the 12th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. The Best Finnish Shopping Center and The Best Finnish Retailer will be announced. The evening will be held in Finnish. NCSC Finland: NCSC Finland Awards gaalailta järjestetään Helsingissä 12. lokakuuta Ravintola Pörssissä jossa julkaistaan Suomen paras […]

Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the biggest shopping center conference in the Nordics, for the 24th year. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of […]