Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the largest shopping center conference in the Nordics, for the 24th time. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of Norway. 

NCSC Norges “Kjøpesenterkonferansen” arrangeres som alltid i uke 42, 18.-20. oktober 2017. Denne gangen i Stavanger. Hold av datoene, og følg med på vår egen nettside og Facebookside for inspirasjon og informasjon før konferansen, samt bilder fra fjorårets konferanse.

Kjøpesenterkonferansen 2016 samlet over 500 deltakere, foredragsholdere, debattanter og artister. S

Er du NCSC medlem? Se opptak av konferansens live streaming av foredrag/debatter 2016 her. (Ikke passord? Kontakt NCSC).

Velkommen!

 

NCSC Networking Dinner at Mapic

Once more we are happy to invite you to our annual Mapic networking dinner, open for all interested in the Nordic market. The dinner will be held at Restaurant Gaston Gastounette. The price includes champagne, a 3-course dinner with wine, water and coffee. Date: Thursday 15 november Time: 19:30 Place: Restaurant Gaston Gastounette > REGISTER HERE  […]

Seminar and guided tour at Wonderland – unique an creative coworking space in Helsinki

Welcome to join a seminar and guided tour, hosted by Wonderland Work on 30th of November 2018. The Wonderland coworking space opened its doors in August 2018 in Vallila’s Konepaja area.   Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työn yhteisö, joka koostuu coworking-tiloista, Alice Italian -ravintolasta, toimistoista, lmonipuolisista neuvottelutiloista ja tapahtumista. Wonderland ei ole […]