Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the largest shopping center conference in the Nordics, for the 24th time. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of Norway. 

NCSC Norges “Kjøpesenterkonferansen” arrangeres som alltid i uke 42, 18.-20. oktober 2017. Denne gangen i Stavanger. Hold av datoene, og følg med på vår egen nettside og Facebookside for inspirasjon og informasjon før konferansen, samt bilder fra fjorårets konferanse.

Kjøpesenterkonferansen 2016 samlet over 500 deltakere, foredragsholdere, debattanter og artister. S

Er du NCSC medlem? Se opptak av konferansens live streaming av foredrag/debatter 2016 her. (Ikke passord? Kontakt NCSC).

Velkommen!

 

Kjøpesenterkonferansen 2018

Once again we are arranging Kjøpesenterkonferansen, the largest shopping center conference in the Nordics. The conference takes place in Oslo on October the 17th-19th. The seminar will mainly be held in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. NCSC Norges “Kjøpesenterkonferansen” arrangeres som tidligere i uke 42, 17.-19. oktober 2018. I […]

Sweden Urban Arena 2018

Save the date! On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the third year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC. Sweden Urban Arena 2018 – Höstens viktigaste mötesplats! När: 23 oktober Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm Tid: frukost […]

NCSC Finland Awards 2018

NCSC Finland Awards 2018 Gala dinner will be held on the 10th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. Please save the date, more information will come during spring.