Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the largest shopping center conference in the Nordics, for the 24th time. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of Norway. 

NCSC Norges “Kjøpesenterkonferansen” arrangeres som alltid i uke 42, 18.-20. oktober 2017. Denne gangen i Stavanger. Hold av datoene, og følg med på vår egen nettside og Facebookside for inspirasjon og informasjon før konferansen, samt bilder fra fjorårets konferanse.

Kjøpesenterkonferansen 2016 samlet over 500 deltakere, foredragsholdere, debattanter og artister. S

Er du NCSC medlem? Se opptak av konferansens live streaming av foredrag/debatter 2016 her. (Ikke passord? Kontakt NCSC).

Velkommen!

 

CC Hamar is the Best Shopping Center in Norway

Congratulations CC Hamar, winner of the best Norwegian Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 19 during Kjopesenterkonferansen in Stavanger. Read more about the winner here.

Mall of Scandinavia is Swedens Best Shoppning Center 2017

Congratulations Mall of Scandinavia in Stockholm, winner of the Best Swedish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 23 during the NCSC Sweden Award 2017 at Sweden Urban Arena. The nominated centers that received a Gold Award where; Täby Centrum, Stockholm and Avion Shopping, Umeå. Read more about the winners […]

Puuvilla is Finlands Best Shopping Centre 2017

Congratulations Puuvilla Shopping Centre in Pori Finland, winner of the Best Finnish Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on October 12 during the NCSC Finland Award 2017 at the restaurant Pörssi in Stockholm. The nominated centers were; IsoKristiina – Lappenranta, Mylly – Raisio and Valkea – Oulu.