Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the biggest shopping center conference in the Nordics, for the 24th year. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of Norway. 

NCSC Norges Kjøpesenterkonferanse arrangeres som alltid i uke 42, 18.-20. oktober 2017, for anledningen i Stavanger. Save the date, og følg med på vår egen nettside og Facebookside for inspirasjon og informasjon før konferansen, samt bilder fra fjorårets.

Kjøpesenterkonferanse 2016 samlet over 500 deltakere, foredragsholdere, debattanter og artister. Se deltakerlisteNCSC Awards vinnerne og konferansens program.

Er du NCSC medlem? Se opptak av konferansens live streaming av foredrag/debatter 2016 her. (Ikke passord? Kontakt NCSC).

Velkommen!

 

NCSC Annual Conference 2017 Stockholm

The NCSC Annual Conference 2017 will be held in Stockholm. A one-and-a-half day event including seminars and study tours. Key note speaker Hans Blix will be speaking and will be followed by the Nordic Star by MK Illumination gala dinner, including entertainment. The theme of the conference is “From building local society to global communities”. Date: May 10-11 […]

Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the biggest shopping center conference in the Nordics, for the 24th year. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of […]

Sweden Urban Arena 2017

On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the second year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC. The seminar will be held mainly in Swedish, however some of the keynote speakers will speak English Different challenges from changing demographics Sweden Urban Arena 2017 […]