Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the largest shopping center conference in the Nordics, for the 24th time. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of Norway. 

NCSC Norges “Kjøpesenterkonferansen” arrangeres som alltid i uke 42, 18.-20. oktober 2017. Denne gangen i Stavanger. Hold av datoene, og følg med på vår egen nettside og Facebookside for inspirasjon og informasjon før konferansen, samt bilder fra fjorårets konferanse.

Kjøpesenterkonferansen 2016 samlet over 500 deltakere, foredragsholdere, debattanter og artister. S

Er du NCSC medlem? Se opptak av konferansens live streaming av foredrag/debatter 2016 her. (Ikke passord? Kontakt NCSC).

Velkommen!

 

NCSC Finland Awards 2018

NCSC Finland Awards 2018 Gala dinner will be held on the 10th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. Please save the date, more information will come during spring.

Winner of NCSC Awards 2017

Congratulations FORUM Shopping Centre in Finland, winner of the Best Nordic Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on May 10 during the NCSC Nordic Award 2017 at the Scandic Continental in Stockholm. The nominated centers were; Jekta Storsenter in Tromsø, Norway, Metropol Shopping Centre in Hjørring, Denmark and Forum Shopping Centre […]