Sweden Urban Arena 2017

On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the second year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC. The seminar will be held mainly in Swedish, however some of the keynote speakers will speak English

Different challenges from changing demographics

Sweden Urban Arena 2017 – Höstens viktigaste mötesplats!
Stockholm Waterfront 23 oktober

 

Mer information kommer att läggas upp under våren 2017. Save the date! Är du intresserad av att vara event partner kontakta oss gärna omgående för mer information, skriv till info@ncsc.se.

När: måndagen den 23 oktober
Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
Tid: frukost och registrering kl.8-9. Seminariet startar kl.9. Drink kl.17 avslutar dagen. Galakvällen börjar kl.18.30.
Kvällsprogrammet inkluderar NCSC Awards och Årets Purple Flag-område 2017, samt underhållning, middag och fortsatt nätverkande.
Karta: så hittar du hit klicka här

Om Sweden Urban Arena
Sweden Urban Arena är en mötesplats för intressenter inom cityhandel och handelsplatser. Det är branschorganisationerna Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare och NCSC (Nordic Council of Shopping Centers) som har tagit ett gemensamt initiativ och arrangerar årets viktigaste event. Syftet är att sammanföra fastighetsägare, kommuner, detaljhandel, centrumutvecklare och stadsplanerare för att främja utvecklingen av morgondagens mötes- och handelsplatser: levande, attraktiva och väl integrerade i ett samhälle där människor bor och verkar.

Arrangörer:

Logos-620x125px

Event Partners 2016 var:

2016-10-03-partner-logos-sua

 

NCSC Annual Conference 2017 Stockholm

The NCSC Annual Conference 2017 will be held in Stockholm. A one-and-a-half day event including seminars and study tours. Key note speaker Hans Blix will be speaking and will be followed by the Nordic Star by MK Illumination gala dinner, including entertainment. The theme of the conference is “From building local society to global communities”. Date: May 10-11 […]

Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the biggest shopping center conference in the Nordics, for the 24th year. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of […]

Sweden Urban Arena 2017

On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the second year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC. The seminar will be held mainly in Swedish, however some of the keynote speakers will speak English Different challenges from changing demographics Sweden Urban Arena 2017 […]