Breakfast seminar Finavia Helsinki Airport

The 24nd of March Finavia and NCSC invite you to a breakfast seminar at Finavia Helsinki Airport. The seminar will be held in Finnish.

NCSC FINLAND:

Tervetuloa aamiaisseminaariin Finavian lentoasemalle 24. maaliskuuta!

HELSINKI-VANTAA: SUOMEN KANSAINVÄLISIN KAUPPAPAIKKA

Lentoasemat ovat monien huippubrändien suosimia näköalapaikkoja ja monipuolisia palvelukeskittymiä. Toimintaympäristö on kansainvälinen, nopeatempoinen ja monella tapaa haasteellinen. Tule kuulemaan lisää nopeasti kehittyvästä kauppapaikasta ja Helsinki-Vantaan menestystekijöistä kansainvälisessä kilpailussa.

Tarjolla aamupalaa ja mahdollisuus verkottua NCSC:n jäsenten kanssa. Aamiaisen isäntänä toimii Finavia Helsinki Airport.

Päivämäärä: Perjantai 24. maaliskuuta 2017.
Aikataulu: Rekisteröinti & aamiainen klo 9.00–9.30. Seminaari klo 9.30–10.30
Paikka: Helsinki-Vantaan lentoasema, Terminaali 1
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 60 €

Tervetuloa!

Ilmoittaudu seminaariin tästä

 

 

 

NCSC Annual Conference 2017 Stockholm

The NCSC Annual Conference 2017 will be held in Stockholm. A one-and-a-half day event including seminars and study tours. Key note speaker Hans Blix will be speaking and will be followed by the Nordic Star by MK Illumination gala dinner, including entertainment. The theme of the conference is “From building local society to global communities”. Date: May 10-11 […]

Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the biggest shopping center conference in the Nordics, for the 24th year. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of […]

Sweden Urban Arena 2017

On October the 23rd we are arranging this successful one day seminar for the second year. This is a cooperation between the organisations Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare and NCSC. The seminar will be held mainly in Swedish, however some of the keynote speakers will speak English Different challenges from changing demographics Sweden Urban Arena 2017 […]