Breakfast seminar Finavia Helsinki Airport

The 24nd of March Finavia and NCSC invite you to a breakfast seminar at Finavia Helsinki Airport. The seminar will be held in Finnish.

NCSC FINLAND:

Tervetuloa aamiaisseminaariin Finavian lentoasemalle 24. maaliskuuta!

HELSINKI-VANTAA: SUOMEN KANSAINVÄLISIN KAUPPAPAIKKA

Lentoasemat ovat monien huippubrändien suosimia näköalapaikkoja ja monipuolisia palvelukeskittymiä. Toimintaympäristö on kansainvälinen, nopeatempoinen ja monella tapaa haasteellinen. Tule kuulemaan lisää nopeasti kehittyvästä kauppapaikasta ja Helsinki-Vantaan menestystekijöistä kansainvälisessä kilpailussa.

Tarjolla aamupalaa ja mahdollisuus verkottua NCSC:n jäsenten kanssa. Aamiaisen isäntänä toimii Finavia Helsinki Airport.

Päivämäärä: Perjantai 24. maaliskuuta 2017.
Aikataulu: Rekisteröinti & aamiainen klo 9.00–9.30. Seminaari klo 9.30–10.30
Paikka: Helsinki-Vantaan lentoasema, Terminaali 1
Hinta: NCSC-jäsenet ilmaiseksi, ei-jäsenet 60 €

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

 

 

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]