Retail Arena Göteborg 2017

Please mark the date August 31 2017 in your calendars – this day we will arrange Retail Arena Göteborg for the fourth year in a row. More information about the program and registration will follow but in the mean time – save the date! The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Planera in den 31 augusti 2017 i din kalender redan nu – då är det dags för Retail Arena Göteborg 2017. Det blir det fjärde året i rad som vi anordnar detta event, som nu får räknas som etablerat! Vi återkommer med mer detaljer kring program, priser och anmälan längre fram, men till dess kan du lägga följande på minnet:

När: Torsdag 31 augusti 2017, kl 12-17 ca
Var: Clarion Hotel Post, Göteborg
Pris: Medlem 1990 SEK och ej medlem 2990 SEK
Alla priser är ex. moms.

Väl mött i Göteborg i augusti 2017!

 

NCSC Annual Conference 2017 Stockholm

FROM BUILDING LOCAL SOCIETY TO GLOBAL COMMUNITIES The NCSC Annual Conference 2017 will be held in Stockholm on May 10-11. A one-and-a-half-day event including seminars, shoppingcenter visits, networking and gala night including the award ceremony NCSC Award 2017 “The Nordic Star by MK Illumination”. Date: May 10-11 Venue: Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm Find the way klick […]

NCSC Finland Awards 2017

NCSC Finland Awards 2017 Gala dinner will be held on the 12th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. Save the date, more information will be posted during spring.

Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the biggest shopping center conference in the Nordics, for the 24th year. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of […]