Retail Arena Göteborg 2017

Please mark the date August 31 2017 in your calendars – this day we will arrange Retail Arena Göteborg for the fourth year in a row. More information about the program and registration will follow but in the mean time – save the date! The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Koncept, varumärkes & destinationsbyggande (och en dos e-handel)

Nya tekniska möjligheter och ett förändrat konsumentbeteende gör att branschen nu står inför stora förändringar. Det är viktigare än någonsin att förstå vad som bidrar till att möta framtidens konsumenter och hur förutsättningarna ser ut för detaljhandeln, köpcenter och fastighetsägare.

Retail Arena är ett halvdagsevent som tar sitt avstamp i Göteborg, staden som fortsätter att växa och i takt med det även utvecklingsprojekten, både inom och utanför stadskärnan. Detta är årets höjdpunkt för handlare och fastighetsägare aktiva i Göteborgsregionen.

Vi avslutar dagen med en mingelmiddag en trappa upp på Resturang vRÅ där vi bjuder en meny som kombinerar det bästa av skandinaviska råvaror och japanska smaker i en mysig och exklusiv miljö.
Du kan välja om du vill anmäla dig till både konferens och middag eller om du enbart vill delta under konferensen.

När: Torsdag 31 augusti 2017, kl 12-17.30
Var: Clarion Hotel Post, Göteborg
Pris: Medlem 1990 SEK och ej medlem 2990 SEK
Middag Resturang vRÅ 850 SEK
Alla priser är ex. moms.

Registrera dig här

Dagens talare:

eEquity – Patrik Hedelin, partner – En 20 årig utvecklingsresa med e-handel, från boo.com & erfarenheterna från att vara för tidig i en omogen marknad till en global marknad i mördande konkurrens.

ESS Group – Så skapar vi unika koncept i hotell & restaurangbranschen som ger individuella gästupplevelser i världsklass: Jonas Stenberg, VD

Invinn – stadsdelars varumärkesarbete skapar bättre affärer för hyresgäster: Karin Sjöström-Andersson, VD

Next Step Group/Hovås – vår strategi bygger småskalig blandstad i världsklass: Joakim Garfvé & Louise Heilborn, etableringsansvarig

Vi uppdaterar löpande programmet så håll ögonen öppna efter nyheter från oss!

 

Väl mött i Göteborg i augusti 2017!

 

NCSC Annual Conference 2017 Stockholm

FROM BUILDING LOCAL SOCIETY TO GLOBAL COMMUNITIES The NCSC Annual Conference 2017 will be held in Stockholm on May 10-11. A one-and-a-half-day event including seminars, shoppingcenter visits, networking and gala night including the award ceremony NCSC Award 2017 “The Nordic Star by MK Illumination”. Date: May 10-11 Venue: Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm Find the way klick […]

NCSC Finland Awards 2017

NCSC Finland Awards 2017 Gala dinner will be held on the 12th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. The Best Finnish Shopping Center and The Best Finnish Retailer will be announced. The evening will be held in Finnish. NCSC Finland: NCSC Finland Awards gaalailta järjestetään Helsingissä 12. lokakuuta Ravintola Pörssissä jossa julkaistaan Suomen paras […]

Kjøpesenterkonferansen 2017

On October the 18-20 we are arranging the successful Kjøpesenterkonferansen, the biggest shopping center conference in the Nordics, for the 24th year. The seminar will be held mainly in Norwegian, however some of the keynote speakers will speak English and other Scandinavian languages. The location of the year is Stavanger on the west coast of […]