Retail Arena Göteborg 2017

Please mark the date August 31 2017 in your calendars – this day we will arrange Retail Arena Göteborg for the fourth year in a row. More information about the program and registration will follow but in the mean time – save the date! The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Koncept, varumärkes & destinationsbyggande (och en dos e-handel)

Nya tekniska möjligheter och ett förändrat konsumentbeteende gör att branschen nu står inför stora förändringar. Det är viktigare än någonsin att förstå vad som bidrar till att möta framtidens konsumenter och hur förutsättningarna ser ut för detaljhandeln, köpcenter och fastighetsägare.

Retail Arena är ett halvdagsevent som tar sitt avstamp i Göteborg, staden som fortsätter att växa och i takt med det även utvecklingsprojekten, både inom och utanför stadskärnan. Detta är årets höjdpunkt för handlare och fastighetsägare aktiva i Göteborgsregionen.

Vi avslutar dagen med en mingelmiddag en trappa upp på Resturang vRÅ där vi bjuder en meny som kombinerar det bästa av skandinaviska råvaror och japanska smaker i en mysig miljö.
Du kan välja om du vill anmäla dig till både konferens och middag eller om du enbart vill delta under konferensen.

När: Torsdag 31 augusti 2017, kl 12-17.30
Var: Clarion Hotel Post, Göteborg
Pris: Medlem 1990 SEK och ej medlem 2990 SEK
Middag Resturang vRÅ 850 SEK
Alla priser är ex. moms.

Registrera dig här

Dagens program

 

Väl mött i Göteborg i augusti 2017!

 

Eventpartners

 

Längre praktikplats som marknadsassistent

Vill du få en inblick i köpcentrumbranschen och arbeta hands-on med marknadsföringskampanjer? Vi söker en praktikant inför hösten 2018 som vill vara en del av vårt team. Vilka är vi? Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) är en nordisk medlemsorganisation inom köpcentrumbranschen. Vi har ca 1200 medlemmar i vårt nätverk bestående av främst fastighetsägare, centrumledare, […]

After Work – NCSC Young Professionals Denmark

Welcome to a after work seminar on june 18 th in Copenhagen on the theme “Food & beverages” NCSC Denmark: Vil du mingle med branchens næste generation? Er du mellem 25-35 år gammel? Og måske i starten af din karriere, så er dette seminar måske noget for dig. Velkommen til Seminar om Food & beverages! […]

NCSC Young Professionals AW Eurocommercial

Welcome to a after work on the May 31 in Stockholm. The host of the evening is Eurocommercial and the seminar will be held in Swedish. NCSC Sverige: Vill du mingla med branschens nästa generation? Är du mellan ca 25-35 år? Då är denna kväll för dig! Välkommen på After Work hos Eurocommercial! Sedan Eurocommercial gjorde entré […]