Retail Arena Göteborg 2017

Please mark the date August 31 2017 in your calendars – this day we will arrange Retail Arena Göteborg for the fourth year in a row. More information about the program and registration will follow but in the mean time – save the date! The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Koncept, varumärkes & destinationsbyggande (och en dos e-handel)

Nya tekniska möjligheter och ett förändrat konsumentbeteende gör att branschen nu står inför stora förändringar. Det är viktigare än någonsin att förstå vad som bidrar till att möta framtidens konsumenter och hur förutsättningarna ser ut för detaljhandeln, köpcenter och fastighetsägare.

Retail Arena är ett halvdagsevent som tar sitt avstamp i Göteborg, staden som fortsätter att växa och i takt med det även utvecklingsprojekten, både inom och utanför stadskärnan. Detta är årets höjdpunkt för handlare och fastighetsägare aktiva i Göteborgsregionen.

Vi avslutar dagen med en mingelmiddag en trappa upp på Resturang vRÅ där vi bjuder en meny som kombinerar det bästa av skandinaviska råvaror och japanska smaker i en mysig miljö.
Du kan välja om du vill anmäla dig till både konferens och middag eller om du enbart vill delta under konferensen.

När: Torsdag 31 augusti 2017, kl 12-17.30
Var: Clarion Hotel Post, Göteborg
Pris: Medlem 1990 SEK och ej medlem 2990 SEK
Middag Resturang vRÅ 850 SEK
Alla priser är ex. moms.

Registrera dig här

Dagens program

 

Väl mött i Göteborg i augusti 2017!

 

Eventpartners

 

NCSC Finland Awards 2018

NCSC Finland Awards 2018 Gala dinner will be held on the 10th of October at Restaurant Pörssi in Helsinki. Please save the date, more information will come during spring.

Winner of NCSC Awards 2017

Congratulations FORUM Shopping Centre in Finland, winner of the Best Nordic Shopping Center 2017! The winner was announced on the evening on May 10 during the NCSC Nordic Award 2017 at the Scandic Continental in Stockholm. The nominated centers were; Jekta Storsenter in Tromsø, Norway, Metropol Shopping Centre in Hjørring, Denmark and Forum Shopping Centre […]