Retail Arena Göteborg 2017

Please mark the date August 31 2017 in your calendars – this day we will arrange Retail Arena Göteborg for the fourth year in a row. More information about the program and registration will follow but in the mean time – save the date! The seminar will be held in Swedish.

NCSC Sverige:

Koncept, varumärkes & destinationsbyggande (och en dos e-handel)

Nya tekniska möjligheter och ett förändrat konsumentbeteende gör att branschen nu står inför stora förändringar. Det är viktigare än någonsin att förstå vad som bidrar till att möta framtidens konsumenter och hur förutsättningarna ser ut för detaljhandeln, köpcenter och fastighetsägare.

Retail Arena är ett halvdagsevent som tar sitt avstamp i Göteborg, staden som fortsätter att växa och i takt med det även utvecklingsprojekten, både inom och utanför stadskärnan. Detta är årets höjdpunkt för handlare och fastighetsägare aktiva i Göteborgsregionen.

Vi avslutar dagen med en mingelmiddag en trappa upp på Resturang vRÅ där vi bjuder en meny som kombinerar det bästa av skandinaviska råvaror och japanska smaker i en mysig miljö.
Du kan välja om du vill anmäla dig till både konferens och middag eller om du enbart vill delta under konferensen.

När: Torsdag 31 augusti 2017, kl 12-17.30
Var: Clarion Hotel Post, Göteborg
Pris: Medlem 1990 SEK och ej medlem 2990 SEK
Middag Resturang vRÅ 850 SEK
Alla priser är ex. moms.

Registrera dig här

Dagens program

 

Väl mött i Göteborg i augusti 2017!

 

Eventpartners

 

Remember to register for NCSC Norway Shopping Center Awards 2017

The competition has already started! The search for the best shopping center in Norway is in progress. Do you work at the best center, or do you know somebody that should enter the competition? The award show will be held in Stavanger 19th of October during Kjøpesenterkonferansen at Quality Hotel Energy. During the show we […]

Registration NCSC Sweden Shopping Center Awards 2017

The search for Sweden’s Best Shopping Center has started. Is it your center or do you know one that should compete? The prize ceremoni will be held in Stockholm 23 October during NCSC Sweden Awards at Sweden Urban Arena which also includes several other categories in the business. NCSC Sweden: Anmälan NCSC Sweden Shopping Center Awards […]

Nominate Finland’s Best Shopping Center 2017

It’s time to nominate Finland’s Best Shopping Center 2017. The prize ceremony will be held in Helsinki at Restaurant Pörssi on the 12th of October during the NCSC Finland Awards which also includes Finland’s Best Retailer 2017. NCSC Finland: SUOMEN PARAS KAUPPAKESKUS ALKUKILPAILU 2017 Kilpailun ideana on kannustaa kauppakeskusjohtaja/omistaja/manageri kehittämään kauppakeskustaan siten, että samalla koko […]